![]() |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - morteza_dm - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ
سلام. منم ۹۵ امنیت و شبکه بودم، دانشگاه اصفهان امنیت روزانه قبول شدم. لطفاً اضافه کنید واسه بچه های سال بعد. البته بگم که شبکه خواجه نصیر رو هم بعد این زده بودم، حالا دیگه نمی دونم قبول می شدم یا نه! |
RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - good-wishes - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
به روز شد |
دانشگاه تهران-واحد قم - hakim1368 - 11 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
با سلام،فایل مربوط به رتبه و درصد ها. |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - m.zare - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ ق.ظ
سلام منم ۱۰۷ itپزشکی روزانه تهران رو آوردم اگه خواستید اضافه کنید کارنامه هم تو تاپیکم است |
RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - good-wishes - 13 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
به روز شد مثل قبل مواردی که تغییر داشتند با رنگ قهوه ای در فیلد اول مشخص شدند ترتیب قرار گیری گرایش ها رو هم بر اساس کدشون تغییر دادم (این جدای از اولویت رتبه هاست) نسخه قابل چاپ نیز در آدرس زیر قرار گرفت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - mohsen_d - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
خسته نباشید فراوان به خانم good-wishes. رتبه ۲۰۰ که تجارت امیر کبیر شبانه قبول شده حتما یه سهمیه ای داشته چون من بارتبه ۱۸۳ تو این گرایش،این دانشگاه رو نیوردم. |
RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - good-wishes - 16 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
آخرین بروز رسانی این فایل به امید خدا طی چند روز آینده (نهایتا تا ۲۰ شهریور) انجام خواهد شد تا الان چند مورد اعلام شده یا خصوص بهم گفتند که در نسخه بعدی اعمال خواهد شد از کلیه دوستانی که تمایل دارند اطلاعاتشون در این فایل قرار بگیره یا اگر احساس می کنند اشکالی در اطلاعاتشون در این فایل پیش آمده اطلاع بدند لطفا، تا همه رو در نسخه بعدی اعمال کنم . بدیهیست که با به روز رسانی این نسخه ، نسخه PDF هم به روز خواهد شد با تشکر از همکاری همه دوستان |
RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - lalehsorkh65 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۱۴ ب.ظ
سلام خیلی ممنون. من این لینک و این سایت ارزشمند رو برای ۳ نفر از دوستانم که میخوان امسال کنکور IT شرکت کنن فرستادم. خودمم که امسال قبول شدم دیگه! ![]() |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - ۸Operation - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
ضمن تشکر باید بگم محمد بار رتبه ۵۵ که تو فایل وارد کردید شب امنیت امیرکبیر قبول شده نه شبکه! |
RE: [دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - good-wishes - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۹ ق.ظ
به روز شد . همچنان می تونید موارد جدید رو جهت کامل تر شدن این فایل اطلاع بدید. اما احتمالا به علت کاهش درخواستها به روزرسانی با فواصل زمانی طولانی تر انجام بشه . موفق باشید ![]() |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - ehsan2010 - 27 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۵۶ ب.ظ
چرا فایل رو که من دانلود میکنم باز نمیشه؟؟؟ |
نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات - shozdeh - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
جهنم و ضرر...!!!! مال ما رو هم اضافه کنید ![]() امنیت - روزانه - امیرکبیر |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - tayebe68 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
آخرین به روزرسانی ۲۰ شهریور... می دونم خیلی دیره ! ولی اینام هست همکلاسی هام (همه رتبه ها مربوط به گرایش ۴ هستند): ۱۴۰ دانشگاه تهران-تکمیل ظرفیت - فناوری ۱۶۰ روزانه دانشگاه الزهرا - فناوری ۱۹۹ روزانه دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان – فناوری و خودم ۳۵۳ دانشگاه امام رضا – مخابرات امن رتبه ۳۶۱ هم احتمالا گرایشش مخابرات امنه؛ چون امام رضا گرایش فناوری نداشته |
[دانلود] فایل اکسل نتایج ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات ۹۲ مانشتی ها (در حال تکمیل) - pijoo - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان عزیز خوب هستید؟۱ سول داشتم ی بنده تراز دانشگاه آزادم شده ۵۹۷۰ به نظر شما گرایش تجارت الکترونیکی دانشگاه آزاد در تکمیل ظرفیت کجا بزنم قبول میشم!گرایش تجارت الکترونیکی میخام فقط!از بین مرکز.شمال.علوم تحقیقات و جنوب کدوم قبول میشم؟و کدوم واحد قویته؟توروخدا کمکم کنید خیلی استرس دارم! |