درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - PSHirazi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ ق.ظ
اینم درد و دل من : یک مرد پیدا بشود برای تجمیع متقاضیان برای تخفیف گروهی آزمون مدرسان مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - M@A - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ق.ظ
سلام خدمت تمام دوستان نمیدونم در جواب یا میشه گفت ادامه صحبت دوستان چی بگم؟! متاسفانه یا خوشبختانه من امسال برا سومین بار باید کنکور ارشد بدم...جالبه واسم رتبه برتر دانشگاه بودم جز دانشجوهای درس خون نه ببخشید از دانشجوهای خر خون از وقتی یادم میاد تو مدرسه هم درس میخوندم هم درس میدادم ب دوستام اما برا دانشگاه سهم من شده پشت کنکوری بودن! ناشکر نیستم نمیخام بازم بنالم و نارحت باشم چون وقتی نتایج اولیه اومد گریه هامو کردم نمیخام بیشتر از این وقتمو هدر بدم همه چی دانشگاه نیست درسته بعد دوسال زحمت نتیجه زحمتم دود شد رفت اما ناامید نیستم امسالم برا رتبه تک رقمی تلاشمو میکنم برا روزانه صنعتی شریف ذره ای از هدفم کوتاه نمیام مطمئنم تلاشی ک کردم یه جایی ثبت شده و ب موقعش نتیجه ش ب دستم میرسه ... امسال نشد مهرماه سرکلاس درس دانشگاه شریف باشم اشکالی نداره خداروشکر تنم سالمه بازم تلاش میکنم همینکه خدا بهم مهلت داده زندگی کنم تلاش کنم برام دنیایی ارزش داره با آرزوی موفقیت برا تمام دوستانی ک مهرماه دانشجوی ارشد میشن و همچنین دعای خیر برای تمام دوستانی ک مث من از دیروز شروع کردن ب درس خوندن... در پناه حق |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - laplas - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ
سلام کسی در مورد وضعیت تعلق خوابگاه به دانشجوهای شبانه دانشگاه تهران چیزی میدونه؟؟ در مورد خوابگاههای خودگردان چطور؟ |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - nazibahar - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۳ ق.ظ)mgshervin نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)nazibahar نوشته شده توسط:با سلام دوست عزیز دوست عزیز طوری صحبت می کنید انگار فقط نفر اول زحمت کشیده!به نظر من اگه بگید نفر اول بیشتر زحمت کشیده،خیلی بهتره. (۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ق.ظ)zahra256 نوشته شده توسط: تبریک به همه دوستانی که قبول شدند. دوست عزیزم مهم اینه که الان هدف دقیقت رو برای ادامه زندگی مشخص کنی و اگه میبینی واقعا میخوای ادامه تحصیل بدی هنوز دیر نشده.مخصوصا اینکه پارسال هم تا حدودی خوندی و این خودش تاثیر خیلی خیلی مثبتی داره. من خودم پارسال از نیمه دوم مهر شروع کردم.شما از نیمه دوم شهریور شروع کن حتما نتیجه خوبی میگیری. |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - smart - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)فاطمه۲۲ نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام منم شرایطم مثل شماست با این تفاوت که من شبانه یه استان دیگه قبول شدم و البته دلم میخواد اونجا رو هم برم. با مشورتی که با اطرافیان داشتم یکی از راه حل ها اینه ظاهرا سازمان ها دولتی چیزی به اسم مامور دارن یعنی شما مثلا برای یک سال به عنوان مامور میری به اون شهر و بعد از یک سال بر میگردی شهر خودت البته نمیدونم این کار واقعا تا چه حدی عملی هست و بستگی به جایی داره که توش استخدام شدید. اگر میخواید شهر خودتون باشید میشه بجای انتقالی، ترم یک رو که گذرونید بعدش احتمالا میشه مهمان شد. |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - saeedehs - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۵ ق.ظ
تبریک میگم به همه دوستانی که جایی که دوستداشتن قبول شدن من هم از کسایی هستم که دبیرستان شاگرداول بودن و رتبه کارشناسیشون هم خیلی خوب بود اما تو دانشگاه افت کردن و ارشد قبول شدن شده براشون یه افسوس منم ۳ بار شرکت کردم ولی ۱بارش رو واقعا خوندم امسال دوباره میخام شرکت کنم نمیدونم چی میشه از الان نگرانشم چون کارمندم کم میرسم بخونم به نسبت بچههای مانشت.. خدا کمک کنه کاش ماهم سالدیگه این موقع رتبه ها و دانشگاه های عالی خودمون را بنویسیم... |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - prosperous - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۲۷ ب.ظ)فاطمه۲۲ نوشته شده توسط: سلام دوستانهر روز که کلاس نداری! روزهایی که کلاس داری مرخصی بگیر! تنها راهش همینه... |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - Afroz - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ
تبریک میگم به همه دوستانی که در رشته و دانشگاه دلخواهشون قبول شدند و برای همه آرزوی موفقیت میکنم. |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - abraham - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۰ ب.ظ)nazibahar نوشته شده توسط: من بعد از دیدن نتیجه ام خیلی شوکه شدم.با توجه به افزایش ظرفیت ها در گرایش شبکه و امنیت،احتمال میدادم که یکی از دانشگاه های تهران قبول بشم.هرچند زیاد امیدوار نبودم. نه به نظر من عادلانه نیست نمی دونم شایدم مزایایی داره عقل من کش نمی ده به انجا به هر حال برای مسولین متاسفم حالا دوباره مدیران این ارسال منو پاک کنید بگید حرف سیاسی میزنی انتقاد نکنیم میشه سیاسی از حق خود دفاع نکنیم میشه سیاسی به شاگرد اولی ها سهمیه بدین دیگه نه این قدر |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - rahayi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام به همه دوستان عزیز تبریک میگم به دوستانی که قبول شدن و اونایی که نتونستن انشاالله امسال موفق میشن بچه ها من بین المللیه شیراز قبول شدم راستش داشتم دوباره میخوندم برا امسال اما با این قبولی موندم برم یا نه از میزان هزینه هاش و اعتبار مدرکش اطلاعی ندارم کسی هست کمکم کنه ؟ |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - hakim1368 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
با سلام،دوستان من رتبه ۱۴۹ بودم،فناوری اطلاعات تهران(محل تحصیل-پردیس قم) قبول شدم،شرایطش چطوره؟من خیلی ناراحتم،لطفا راهنمایی کنید. |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - m-m - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ
من بعداز نتایج اولیه با رتبه ۶۶۶ امیدی به قبولی در یک دانشگاه خوب نداشتم و برای بار سوم شروع کردم به خوندن. نتایج که اومد علم و فرهگ تهران قبول شدم خیلی ها می گن بهتره دوباره کنکور بدم تا دولتی روزانه قبول بشم، می دونم سال دیگه می تونم رتبه خوبی بیارم. ولی خیلی دودلم اخه احساس می کنم تو این یک سال عمرم تلف شده به نظر شما ارزشش رو داره یک سال دیگه وقت بذارم؟ یا ثبت نام کنم؟ |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - hakim1368 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ
کسانی که دانشگاه تهران -واحد قم قبول شدن لطفا ب من خبر بدن،با رتبه شون،با تشکر با سلام،ثبت نام کن و درکنارش واسه کنکور بعد بخون،اگه شرایطشو داری ن اینکه مث ما سرباز باشی یا... |
درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - sd_javadi - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
شاگرد اولی که رتبهاش تو کنکور ( مثلا علوم کامپیوتر) بالا ۱۰۰-۲۰۰ میاد رو باید ۱ سال از کنکور محروم کرد ! شاگرد اولی هایی که رتبه بد میارن، باید به همون شاگرد اولیشون هم شک کرد نه اینکه جایزه داد بهشون ! |
RE: درد و دل ها و صحبت های شما بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۲ - abivardan - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۸ ب.ظ
برادر من اونی که شاگرد اول واقعی باشه خر خون نباشه تو کنکورم رتبه ی خوبی میاره نه اینکه رتبه ی ۲۰۰۰ میاره بعد با سهمیه شاگرد اولی جایی قبول میشه که رتبه ی ۲۰۰ قبول نشده اصلا هم صحت نداره که کار اونی که غیر انتفاعی درس خونده سخته اینها دلیل واسه توجیه نیست خود بچه های شاگرد اول هم میدونن که این بی انصافیه خدا از کسایی که این قانون ها را میگذارن نگذره ( قانون هایی که درست تصویب نشده ) (نفر اول) طرف هم درس میخونه هم کار میکنه هم ازدواج کرده هم تو خونه مریض داره همه بد بختی های دنیا سرش هست معدل ۱۶ میاره تو همه ی درسها هم واقعا تلاش کرده یاد گرفته. (نفر دوم) یکی هم همه چیز واسه درس خوندنش مهیاست از هزینه گرفته تا خورد و خوراک و مکان مطالعه معدل ۱۸ میاره میشه شاگرد اول. بعد نفر اول رتبه ی ۲۰۰ کنکور میشه نفر دوم میشه ۲۰۰۰ بعد نتیجه ها میاد نفر دوم روزانه قبول میشه اونم یکی از دانشگاههای تهران نفر اول اصلا قبول نمیشه اگه هم بشه شبانه شهرستان یا از اینطور چیزها . جالبه بعد میگن این بی عدالتی نیست . که اتفاقا عین بی عدالتی می باشد عدالت اونی هست که همه جوانب را بسنجند ببینن کی واقعا شاگرد اول هست بعد بهش سهمیه بدهند |