|
|
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: 216 علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - ف.ش - ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)gaslakh نوشته شده توسط: برای همه آزوی موفقیت میکنم . فقط نفهمیدم شما الان دارید تبریک میگین یا تحقیر میکنید !!!!من که قصد تحقیر نداشتم به هر حال شما ۸ ترم زحمت کشیدین شاگرد اول شدین ، بعدش هم ظرفیت شاگرد اول ها از ظرفیت بدون سهمیه ها جداست پس حقی از اونها ضایع نشده. فقط بهتره بنویسید ۲۱۶ و سهمیه رتبه اولی که سال بعد اگه یه نفر رتبه اش نزدیک شما شد فکر نکنه شهیدبهشتی قبول میشه ... من خودم ورودی ۹۰ علوم کامپیوتر شهیدبهشتی هستم و رتبه ام هم ۵۲ شده بود ، اگر سوالی در مورد دانشگاه و اساتید داشتید بهم پ.خ بدین ، به عنوان سال بالایی می تونم تجربیاتم رو در اختیارتون بگذارم.
|
|
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - cs-student - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
تبریک می گم بهتون انشاالله موفق باشید. |
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - gaslakh - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۵۵ ب.ظ)ف.ش نوشته شده توسط:(05 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)gaslakh نوشته شده توسط: برای همه آزوی موفقیت میکنم . فقط نفهمیدم شما الان دارید تبریک میگین یا تحقیر میکنید !!!!من که قصد تحقیر نداشتم به هر حال شما ۸ ترم زحمت کشیدین شاگرد اول شدین ، بعدش هم ظرفیت شاگرد اول ها از ظرفیت بدون سهمیه ها جداست پس حقی از اونها ضایع نشده. متشکرم به روی چشم قطعا استفاده میکنم |
|
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - hkhsp - 05 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۴ ب.ظ
تبریک میگم ... |
|
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - sepidsal - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ق.ظ
جدا شما چرا فکر کردین یه گزیه از بین تحقیر یا تبریکه؟؟؟ تحقیر برای چی آخه؟!!! اگه ایرادی هم کسی بخواد بگیره به قانو تراشاست نه به بچه هایی که زحمت میکشن و نتیجه زحماتشونم میبینن بالطبع من مطمئنم این روزا اینجا و سایر پستای مشابه همه اولا میان که تبریک بگن و دوما میان که برای شیرینی چانه زنی کنن! مورد سومی نداره دیگه ![]() به هرحال موفق باشین. |
|
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - gaslakh - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ
خیلی ممنون
|
|
۲۱۶ علوم کامپیوتر- روزانه شهید بهشتی - xani - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۴ ق.ظ
تبریک ایشالا همیشه موفق باشید |