![]() |
بسته مانشت رو میخوام - نسخهی قابل چاپ |
بسته مانشت رو میخوام - ایرسا - ۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ
سلام بچهها کسی از گیلان بسته رو داره؟؟؟؟؟؟ |
RE: بسته مانشت رو میخوام - Jabar-Asadi - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ
سلام جناب اقای دکتر تنهایی آیا بستهی مانشت باز هم توضیع میشه (برای حداقل تابستون به بعد )برای کنکور ۹۰ ؟ |
RE: بسته مانشت رو میخوام - Sina_B - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ق.ظ
سلام آقای تنهایی! من هم بسته ارشد رو میخواهم! ![]() از استان گیلان. شهر لاهیجان. چقدر باید پرداخت کنم؟ چه جوری خبر میدید؟ من اول تیر میرم سربازی! یه دونه برای من بزارید بعد از آموزشی یا قبل آموزشی میام میبرم! ![]() یه لطفی کنید قبل از تیر جواب من رو بدید. تا بتونم برنامه ریزی کنم. سپاس ![]() |
بسته مانشت رو میخوام - ali reza - 14 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
دوستان منم بسته رو میخوام از کی ارسال شروع میشه؟ |
RE: بسته مانشت رو میخوام - e001 - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ
این بسته دوم رو کسی نداره من کرمانم کسی اینجا اینو داره؟ |
RE: بسته مانشت رو میخوام - mmmshabnam - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ)ali reza نوشته شده توسط: دوستان منم بسته رو میخوام سلام بچه ها گزینه پرداخت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم میخوام سلام آقای دکتر منم بسته رو میخوام چیکار کنم؟ [/php] این هفته هم مسافرتم لطفا بگین چیکار کنم؟ |
بسته مانشت رو میخوام - Sanan - 21 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ
من میخوام بسته مانشت رو بخرم .چه کار باید بکنم؟ ![]() |
بسته مانشت رو میخوام - bitbit - 21 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
منم لازم دارم اقای ادمین زودتر جواب بدبن لطفا یا حداقل دوستانی که تهیه کردن اگه امکانش هست شیر کنن ممنونم |
RE: بسته مانشت رو میخوام - fateme66 - 22 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ)e001 نوشته شده توسط: این بسته دوم رو کسی ندارهفکر نکنم بسته دوم آماده باشه، ارسال هایی که اخیرا انجام شده در مورد بسته یک هست. |
RE: بسته مانشت رو میخوام - shobair87 - 24 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: سلام بچهها خانم ایرسا شما جسارتا ایمیلتون رو چک کردین؟ ![]() |
بسته مانشت رو میخوام - sadaf66 - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ق.ظ
سلام منم دارم واسه ارشد میخونم البته هنوز خوب شروع نکردم نمی دونم از چی شروع کنم؟ این بسته ای که میگین رو میتونیم محتواش رو خودمون انتخاب کنیم؟ |
RE: بسته مانشت رو میخوام - **sara** - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ق.ظ)sadaf66 نوشته شده توسط: سلاممحتوای بسته مانشت با تشکر از مرجان عزیزم اینجا آپلود شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
بسته مانشت رو میخوام - MSZ - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۸ ب.ظ
میشه حداقل یکی از دوستان که بسته رو داره، بیاد اینجا اعلام کنه تا ما ازش بخوایم برامون پست کنه؟ حداقل تا زمانی که بسته جدید آماده بشه تابستون شروع شده، اگه خدا بخواد میخواییم بخونیم خواهشا اگه کسی بسته قبلی رو داره اینجا اعلام کنه تا هزینه رو بهش پرداخت کنیم و برامون پست کنه خیلی خیلی ممنونم |
بسته مانشت رو میخوام - Fardad-A - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ
چند تا از دوستان هم بمن ایمیل زده اند و بسته را خواسته اند. پیشنهاد میکنم همه کسانیکه بسته رو میخوان یه تاپیکی بزنن و نام نویسی کنند تا یکجا برای همه ارسال بشه. بهر حال اینکه هر روز یکی درخواست داشته باشه و جواب قانع کننده ای هم نگیره درست نیست. |
بسته مانشت رو میخوام - MSZ - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
لطفا همه به این تاپیک مراجعه کنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |