کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - kd110 - 12 آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
لطفاً یکی جواب مارو بده،۱۶ تا فصل مبانی مدیریت رابینز رو هم باید خوند؟حذفی نداره؟ |
RE: کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - jparisa - 12 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ)kd110 نوشته شده توسط: لطفاً یکی جواب مارو بده،۱۶ تا فصل مبانی مدیریت رابینز رو هم باید خوند؟حذفی نداره؟نه حذف نذاره باید خوند! |
کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - shima_24 - 13 آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
کتاب تئوری های مدیریت پارسه |
RE: کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - flowerirani - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: من کتاب تست مدیریت رو دارم اگر خواستید پیام بدین سلام میتونم بپرسم این کتاب قیمتش چنده از کدوم انتشارات وموئلف؟ لطفا بهم پیا مبدین ممنون میشم (۰۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: من کتاب تست مدیریت رو دارم اگر خواستید پیام بدین سلام میشه بهم بگین کدوم کتاب اسم مولفش و قیمتش خواهش میکنم به مپیام بدین وتوضیح بدین |
RE: کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - hamid162 - 12 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام من هنوز مدیریت و شروع نکردم ، الانم دیگه وسط آ ذر و رابینز و دیگه فک نکنم بتونم بخونم. بچه هایی که مدیریت و خوندن یه لطفی کنن بگین چی بخونم بهتر باشه ؟ مقسمی و هم یکی گفته بود فقط تست تالیفی داره ! پورانم لیست کتاباشو دیدم مدیریت پیدا نکردم. راهنمایی کنید ممنون میشم ! |
کدام کتاب درس و تست مدیریت؟؟؟ - Mahyar.ghi - 12 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ ب.ظ
من که مدیریت پارسه داشتم ولی خب دو جلد حجیمه که مسلما الان واسش دیره فک کنم همون مقسمی با توجه به زمان باقی مونده و حجمش بهتر باشه... |