تالار گفتمان مانشت
ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - azad_ahmadi - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ب.ظ

من دیروز از مرکز برگزاری اینجا پرسیدم می گفت احتمالا اینترنتی برگزار بشه. نمیدونم تا چه حد صحت داره.

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - zibatehrani - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ

آزمون چه روزی برگزار میشه ؟

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - sheriff - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ

سلام
خواستم تشکر کنم از بابت اطلاع رسانیتون
در اخر هم باید بگم " دم همه بچه های مانشت(با معرفت) گرم "

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - Mehrdad7soft - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ

دوستان این سنجش اس‌ام‌اس زد گفت ایمیل دادم از این حرفا اما من ایمیل ندیدم بعد یه سایت معرفی‌ کرد من توش چیزی پیدا نکردم اگه کسی‌ اطلاع داره بگه ماهم بدونیم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - sir_ams - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  دوستان این سنجش اس‌ام‌اس زد گفت ایمیل دادم از این حرفا اما من ایمیل ندیدم بعد یه سایت معرفی‌ کرد من توش چیزی پیدا نکردم اگه کسی‌ اطلاع داره بگه ماهم بدونیم
[url=http://www.sanjeshserv.ir/hamgam][/url]
منم همینطور!
نه ایمیل نه اینکه چیزی پیدا کردم!
کسی پیدا کرد خبر بده به ما هم
RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - Pegasus - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  
(24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  دوستان این سنجش اس‌ام‌اس زد گفت ایمیل دادم از این حرفا اما من ایمیل ندیدم بعد یه سایت معرفی‌ کرد من توش چیزی پیدا نکردم اگه کسی‌ اطلاع داره بگه ماهم بدونیم
منم همینطور!
سلام باید برین به همون آدرس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

بعد ثبت نام کنین(عضو بشین* بعد برین قسمت "راهنمای آزمون تعیین سطح "
موفق باشین

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - pooyaa - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ

راهنمای آزمون تعیین سطح

شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان
ســازمــان سـنـجـش آمـوزش کـشـور
دانشجوی عزیز
سلام
از شرکت شما در آزمون تعیین سطح تشکر می‌کنیم. امیدواریم با تعیین سطح خود در پروسه آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۳ بتوانید به رفتار آموزشی و مطالعاتی خود جهت‌ دهید و با ارزیابی دقیق آزمون، فعالیت‌های بعدی خود را تنظیم کنید.
شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور در راستای خدمت‌رسانی به داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد، این آزمون را برگزار می‌نماید. هدف اصلی از این فعالیت، آشنا نمودن شما داوطلبان عزیز با سوالات مشابه آزمون سراسری می‌باشد تا با بررسی سوالات، تسلط بیشتری برای ادامه راه کسب نمایید.
دفترچه‌ سؤالات مربوط به این آزمون در تاریخ پنج‌شنبه مورخ ۲۸ شهریور ماه به آدرس ایمیل ثبت‌شده در زمان ثبت‌نام ارسال خواهد شد.
دفترچه پاسخ‌های تشریحی به همراه جزوه مشاوره مربوط به این آزمون، در روز شنبه ۳۰ شهریور ماه برای شما ارسال خواهد گردید.
جزوه مشاوره فوق‌الذکر اطلاعات جامع و کاملی را برای پیمودن مسیر پیش‌رو تا آزمون کارشناسی ارشد، به شما خواهد داد.

پس از پاسخ‌گویی به سؤالات و مشاهده دفترچه پاسخ و جزوه مشاوره می‌توانید برای پاسخ به سوالات مربوط رشته خود و یا دریافت مشاوره، به سایت همگام مراجعه نمایید.

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - Pegasus - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  پس از پاسخ‌گویی به سؤالات و مشاهده دفترچه پاسخ و جزوه مشاوره می‌توانید برای پاسخ به سوالات مربوط رشته خود و یا دریافت مشاوره، به سایت همگام مراجعه نمایید.

یعنی سوالات رو حل میکنیم بعد هم خودمون صحیح غلط ها رو حساب میکنیم؟
یعنی جوابها رو در جایی وارد نمیکنیم؟

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - sharif92 - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ

(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط:  
(24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  
(24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط:  دوستان این سنجش اس‌ام‌اس زد گفت ایمیل دادم از این حرفا اما من ایمیل ندیدم بعد یه سایت معرفی‌ کرد من توش چیزی پیدا نکردم اگه کسی‌ اطلاع داره بگه ماهم بدونیم
منم همینطور!
سلام باید برین به همون آدرس

بعد ثبت نام کنین(عضو بشین* بعد برین قسمت "راهنمای آزمون تعیین سطح "
موفق باشین
اسپم رو چک کن.اونجاست.Cool

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - hamid88 - 26 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ

اینم متنش

دانشجوی عزیز

سلام

از شرکت شما در آزمون تعیین سطح تشکر می‌کنیم. امیدواریم با تعیین سطح خود در پروسه آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۳ بتوانید به رفتار آموزشی و مطالعاتی خود جهت‌ دهید و با ارزیابی دقیق آزمون، فعالیت‌های بعدی خود را تنظیم کنید.

شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور در راستای خدمت‌رسانی به داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد، این آزمون را برگزار می‌نماید. هدف اصلی از این فعالیت، آشنا نمودن شما داوطلبان عزیز با سوالات مشابه آزمون سراسری می‌باشد تا با بررسی سوالات، تسلط بیشتری برای ادامه راه کسب نمایید.

دفترچه‌ سؤالات مربوط به این آزمون در تاریخ پنج‌شنبه مورخ ۲۸ شهریور ماه به آدرس ایمیل ثبت‌شده در زمان ثبت‌نام ارسال خواهد شد.

دفترچه پاسخ‌های تشریحی به همراه جزوه مشاوره مربوط به این آزمون، در روز شنبه ۳۰ شهریور ماه برای شما ارسال خواهد گردید.

جزوه مشاوره فوق‌الذکر اطلاعات جامع و کاملی را برای پیمودن مسیر پیش‌رو تا آزمون کارشناسی ارشد، به شما خواهد داد.

پس از پاسخ‌گویی به سؤالات و مشاهده دفترچه پاسخ و جزوه مشاوره، می‌توانید برای پاسخ به سوالات مربوط به رشته خود و یا دریافت مشاوره، به سایت
مراجعه نمایید.

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - miss_mx - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ

الان اس ام اس اومد که به دلیل استقبال بیش از حد آزمون افتاد هفته ی بعد.Big Grin
اگه بیشتر استقبال کنید اصلا برگزار نمیشهTongue

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - Pegasus - 28 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ

آره عقب افتاده Smile

دانشجوی عزیز
سلام
....
دفترچه‌ سؤالات مربوط به این آزمون اوایل مهرماه به آدرس ایمیل ثبت‌شده در زمان ثبت‌نام ارسال خواهد شد.
دفترچه پاسخ‌های تشریحی به همراه جزوه مشاوره مربوط به این آزمون، نیز یک هفته بعد برای شما ارسال خواهد گردید.
پس از پاسخ‌گویی به سؤالات و مشاهده دفترچه پاسخ و جزوه مشاوره می‌توانید برای پاسخ به سوالات مربوط رشته خود و یا دریافت مشاوره، به سایت همگام مراجعه نمایید.

ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - professional - 31 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ

من آی تی شرکت کردم
انشالله همه موفق باشید

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - zaree1368 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ

سلام
آزمون تسلط کی برگزار میشه لطفا با آدرس ایمیل zaree1368بهم اطلاع بدین باتشکر از مدیران سایت

RE: ثبت نام آزمون تعیین سطح "رایگان" مقطع کارشناسی ارشد سازمان سنجش(تسلط) - pooyaa - 06 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ

دوستان دفترچه سوالات رو ایمیل کردند

برای دانلود ایمیلهای خود رو چک کنید