تالار گفتمان مانشت
مشاوره برای شروع مطالعه ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: مشاوره برای شروع مطالعه ارشد - Helmaa - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ

آخه اکثرا میگن وقتی چند تا درس رو با هم بخونی سر جلسه بهتر میتونی بین درسها سوییچ کنی و ذهنت آمادگی پیدا میکنه از الان،نمیدونم وقت بذارم که این عادت خودم رو تغییر بدم یا نه؟HuhSad

RE: مشاوره برای شروع مطالعه ارشد - Masoud05 - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:  آخه اکثرا میگن وقتی چند تا درس رو با هم بخونی سر جلسه بهتر میتونی بین درسها سوییچ کنی و ذهنت آمادگی پیدا میکنه از الان،نمیدونم وقت بذارم که این عادت خودم رو تغییر بدم یا نه؟HuhSad
این عادت رو با آزمون های ازمایشی که شرکت میکنی + آزمون هایی که خودت از خودت میگیری برطرف کن.

RE: مشاوره برای شروع مطالعه ارشد - blackhalo1989 - 15 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۹ ق.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:  سلام به همگی،دوستای عزیز من میخوام دوباره بخونم اما یه مشکل اساسی دارم و اونم اینکه اگه قرار باشه چند تا درس رو تو یه روز بخونم بازدهی‌ام به شدت کم میشه (طبق گفته اکثر بچه‌ها تو یه روز بهتره ۲ یا سه درس خونده شه)اما من هیچوقت اینجوری درس نخوندم چند روزه میخوام ریاضی مهندسی و آمار بخونم اما همش غصه‌ام میگیره بخوام برنامه ریزی کنم ،اگر بخوام فقط رو یه درس تمرکز کنم مثلا ۲ روز ۲ تا ۷ ساعت وقت بذارم ریاضی رو میتونم تموم کنم اما اگر بخوام در کنارش درسهای دیگه هم بخونم کلافه میشمSad
به نظرتون چی کار کنم؟اگر همون روش همیشگی‌ام درس بخونم بد هست؟
ممنون از توجهتون.

من اگه جای شما بودم ۲ تا درس ریاضی رو با هم نمیخوندم. بعدم اگه از ۲ تا درسی که گفتید خشتون نمیاد با هم نخونیدشون. یه درس که باهاش راحت ترید رو بخونید با یه درس که سختتونه.
من خودم هر روز یه درس رو میخوندم و روز بعد اون یکی درس رو. مثلا یه روز ریاضی مهندسی و فرداش نظریه بعد فرداش ریاضی مهندسی فرداش نظریه و قس علی هذا.

مشاوره برای شروع مطالعه ارشد - helper - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ب.ظ

وبلاگ مفید برای تابستان ۹۰

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این وبلاگ برای کمک به داوطلبین آزمون ارشد کامپیوتر ایجاد شده و شروع فعالیت آن از اول خرداد ۹۰ می باشد.