تالار گفتمان مانشت
عجله کنید ، فرصت زیادی نمونده - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - mahaya - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ق.ظ

درمورد سوالت هوش کسی اعتراض نداره؟؟؟؟؟؟

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - alavinejad - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۴۰ ق.ظ

چرا سوال ۷۴ - هوش آی تی معترضم

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - mmpf - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۲ ق.ظ

(۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ)leilast نوشته شده توسط:  من مبانی سازمان و مدیریت رضائیان رو خوندم ولی یا یادم رفته یا به چشمم نخورده
حالا اسم مبحثشو بگین بگردم پیدا کنم
ولی فکر میکنم منبع مدیریت رابینز هم تو منابع باشه چون تو توضیحات تستهای سال قبل انتشارات گسترش علوم پایه ,همه سوالا از رابینز بود و من هم گزینه جزئیات رو بر اساس توضیحات این کتاب که در مورد تفاوتهای برنامه ریزی جامع و عملیاتی بر اساس منبع رابینز بود زدم ۳ تا گزینه دیگه توی توضیحات این تست هست
توی رابینز فقط به سه مورد اشاره کرده که براساس اون میشه ۲ تا ازگزینه‌ها رو ردکرد.میمونه جزئیات و سطح سازمانی.من رضائیان ندارم یعنی داشتم ولی با کتاب رابینز عوضش کردم.! شما مبحث برنامه ریزی یا انواع برنامه وشبیه اینها رو چک کنید.(میتونید سریع از اول ورق بزنید ونگاه کنید).فقط هر چه سریع‌تر بهتر. ممنون

عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - LordAriana - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۰۶ ق.ظ

سوال ۲۵ کامپایلر هم اعتراض دادید دوستان ؟؟؟؟؟

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - محیا - ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ ب.ظ

توی رابینز فقط به سه مورد اشاره کرده که براساس اون میشه ۲ تا ازگزینه‌ها رو ردکرد.میمونه جزئیات و سطح سازمانی.

می دونم که سطح سازمانی به عنوان تفاوت این دو تا توی کتاب الوانی اومده اما نمی دونم صفحه چنده.

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - mmpf - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ب.ظ

گفتم که مباحث برنامه ریزی و انواع برنامه رو نگاه کنید.فوقش اینکه کتاب رو ورق بزنید خیلی سریع که کمی وقت میگیره.البته من اونقدر رفتم کتابفروشی و کتاب ورق زدم ونخریدم دیگه تو این کار حرفه ای شدم.

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - mmpf - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ

توجه توجه:مستندات جدید برای سوال ۶۳ (مدیریت) ازکتاب مبانی سازمان ومدیریت نوشته: طاهره فیضی

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - محیا - ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۳۱ ب.ظ)mmpf نوشته شده توسط:  توجه توجه:مستندات جدید برای سوال ۶۳ مدیریت ازکتاب مبانی سازمان ومدیریت نوشته: طاهره فیضی
خیلی ممنون.
کتابفروشیش اسکنر هم داشت؟Tongue

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - leilast - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ

من اینو از رضائیان پیدا کردم ولی ممکنه به خاطر جمله بعدی کار رو خراب کنه
فکر میکنم باید از الوانی بگردیم چون عمده جزوه پارسه از الوانی هست
بچه‌ها اگه کتابشو دارین بگردین ,لطفا سریعتر!!
البته اگه کتاب خانم فیضی جزء منابع مورد قبول سازمان سنجش باشه که موضوع حله!!

RE: عجله کنید ‌، فرصت زیادی نمونده - محیا - ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ

(۱۶ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط:  البته اگه کتاب خانم فیضی جزء منابع مورد قبول سازمان سنجش باشه که موضوع حله!!
سازمان سنجش هیچ کتاب مشخصی رو به عنوان منبع معرفی نمی کنه. اگه کتاب خانم فیضی جز منابع معتبر دانشگاهی باشه قاعدتا باید قابل استناد باشه.
در کل فکر می کنم اگه بتونیم از کتاب الوانی دقیقا پیداش کنیم خیلی بهتر باشه.
من از یکی از دوستام که دانشجوی ارشد مدیریته پرسیدم گفت بدون شک جزئیات جواب سوال بوده. به وضوح اون سه تا از تفاوت های اصلی این دو نوع برنامه ریزی هستن

اعتراضات فرستاده شده به سیستم ارسال درخواست سنجش - Maryam-X - 16 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۹ ب.ظ

بچه‌ها من امروز هرچی سعی می کنم ERROR می ده سایت سنجش
در خواست‌ها رو ثبت نمی کنه
برای شما هم همین طوره؟؟