اعتراض به درصدها در کارنامه - نسخهی قابل چاپ |
اعتراض به کارنامه - S - Is - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ب.ظ
همین طور برای من واقعا نمیدونم چطور محاسبه شده؟ دروس مشترک حدود ۷ تا۸ درصد و تخصصی که دیگه .............افتضاح شده !!!!!!! |
اعتراض به درصدها در کارنامه - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
همون لینک کلید اولیه رو برین. اونجا که که میرین نوشته کلید نهایی. لینکش اینه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اعتراض به کارنامه - saminmir - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
دقیقا منم تخصصیم زده ۱۴ : در صورتی که ۱۰۰% مطمینم میشد ۳۱ من الان چیکار کنم (( رتبه ام گرایش شبکه امنیت شده ۳۸۰ ..دارم میمیرم ..نمیشه اعتراض کرد؟؟؟؟؟ |
اعتراض به درصدها در کارنامه - alim67 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۳ ب.ظ
من همین مشکل داشتم ولی یه بار دیگه گزینه ها سوالهای پایگاه داده و طراحی رو نگاه کردم دیدم که با این گزینه ها درسته!! |
اعتراض به درصدها در کارنامه - mconj - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ب.ظ
بچه ها گزینه هایی که زدیدرو یادتونه یا پاسخ نامه قابل دانلوده؟ من دوره کارشناسی اعتراض کردم اصلا رسیدگی نشد که بخواد رد یا تاییدشه |
اعتراض به درصدها در کارنامه - fsi2013 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ
چه جالب کلید نهایی تو تیتر کلید اولیه میاد ) من تا حالا ندیده بودمش |
اعتراض به درصدها در کارنامه - SarahRad - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
من فکر می کردم مشترکا رو ۴۰ می زنم اختصاصی هم حدود ۴۵ ! حالا مشترکم شده ۱۰!!!!!!!!! آخه چی کار کنم؟؟؟ من همون سر جلسه صحیح ها رو شمردم اومدم بیرون! یعنی کاملا مطمین بودم!!! |
اعتراض به کارنامه - persian_redhat - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۶ ب.ظ
منم دروس تخصصیم رو ۲۲% زده بودم،اما ۱/۸% نوشته!! |
اعتراض به درصدها در کارنامه - mohsen.srn - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
همگی خسته نباشید. من کلاً دیگه حال بررسی درصدهام رو ندارم. ولی فقط میخوام بگم که متاسفانه در کلید نهایی هم کارشناسان(!) سازمان سنجش بی کفایتی به خرج دادند. سوال ۵۲ نه تنها حذف نشده، بلکه جواب رو هم غلط انتخاب کرده! سوال ۳۹/// من واقعاً نمیدونم چطوری گزینه ی ۱ دفترچه ی B انتخاب شده! قضیه ی این گزینه ی صحیح با تاثیر مثبت چیه؟ سوال ۶۷ اصلا گزینه ی صحیح نداره. بعد اینها اومدند گزینه ی ۴ رو به عنوان درست انتخاب کردند! تکلیف کسانی که کلی وقت گذاشتند و در نهایت گزینه ای رو نزدند چیه؟ بیشتر این تاثیر مثبت دادند به برخی جوابها عجیب به نظر میاد. شاید چیزای دیگه ای هم باشه ولی با یه نگاهِ گذرا اینها به چشمم خورد... . پاینده باشید... . |
اعتراض به درصدها در کارنامه - b.kiani - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ق.ظ
من درصد مشترکم شک داشتم چون گزینه ۲ تا سوال یادم نبود اما تخصصی مطمن بودم ۶۴ زدم شد ۳۵!!!!!!!!!!ریاضی ۰ هم شد منفی ۱۰ ینی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اعتراض به کارنامه - M@A - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
منکه اعتراض زدم توکل ب خدا ... از درصدی ک برای دروس مشترک و تخصصی برام زدن تو شوکم.....باورم نمیشه کاش خواب باشم دو سال زحمت کشیدم حاصلش این نیست بخداااااااااااااااااااااااااااا برام دعاکنید |
اعتراض به کارنامه - x86 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ق.ظ
من دروس تخصصیم با کلید نهایی شد ۶۴ ولی تو کارنامه ۵۶ هست ... |
اعتراض به درصدها در کارنامه - somaye_tex - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ
من دیشب(البته نصف شب ) اعتراضمو فرستادم. البته یه ۵ درصد هم احتمال می دم خودم فراموشی گرفته باشم! ( زحمت می کشم واقعاً ! ) دیگه ببینیم خدا چی می خواد. همون جایی که برای پاسخنامه اعتراض زده بودیم حالا برای بررسی دوباره نمرات می شه درخواست فرستاد. |
اعتراض به درصدها در کارنامه - mrd010 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ق.ظ
شاید ماشین های تصحیحشون مشکل پیدا کرده D: |
RE: اعتراض به درصدها در کارنامه - tahmasebi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من فکر می کردم مشترکا رو ۴۰ می زنم اختصاصی هم حدود ۴۵ ! حالا مشترکم شده ۱۰!!!!!!!!! آخه چی کار کنم؟؟؟ من همون سر جلسه صحیح ها رو شمردم اومدم بیرون! یعنی کاملا مطمین بودم!!! منم همینطور (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ق.ظ)somaye_tex نوشته شده توسط: من دیشب(البته نصف شب ) اعتراضمو فرستادم. البته یه ۵ درصد هم احتمال می دم خودم فراموشی گرفته باشم! ( زحمت می کشم واقعاً ! )منظورتون همون قسمت سیستم پاسخگویی هست دیگه؟ |