|
|
ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - masoudkhan - 12 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
دوستان یه سوال اونم اینه که اگر تا به الان موفق به دریافت کارت بانکی نشدیم ایا در نمایشگاه این امکان وجود داره که بشه کارت ها رو تهیه کرد؟ |
|
ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - atenaa - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ق.ظ
والا صندوق دار بانکی ک من رفتم گفت تو نمایشگاه هم میشه |
RE: ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - mrsh69it - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ)masoudkhan نوشته شده توسط: دوستان یه سوال اونم اینه که اگر تا به الان موفق به دریافت کارت بانکی نشدیم ایا در نمایشگاه این امکان وجود داره که بشه کارت ها رو تهیه کرد؟ من دیروز با شماره های نمایشگاه تماس گرفتم مسوولش گفت باجه های سیار توی نمایشگاه فقط ۵شنبه و جمعه هست. |
|
ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - solarita - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۳ ب.ظ
۵ شنبه جمعه که خیلی شلوغه ! اگه خبر جدیدی در مورد اینکه روزای دیگه هم میشه از نمایشگاه کارت گرفت به دست آوردید به ما هم بگید راستی من حوصله ی شلوغی ندارم چه ساعتایی خلوت تره؟ ۱۰ صبح خوبه؟ باتشکر |
|
ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - masoudkhan - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ
ممنون دوستان دو تا سوال دارم ایا میشه این بن ها رو خارج از نمایشگاه خرج کرد یا فقط مخصوص غرفه های داخل نمایشگاه هست و باید همونجا خرجش کرد؟ سوال بعدیم هم مربوط میشه به تخفیف کتاب های پارسه و پوران پژوهشه هست تخفیفاتتشون چقدر هست برای خرید کتاب های تکی (بسته نه تک فروشی منظورم هست) ؟ممنون |
RE: ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد - solarita - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ ب.ظ)masoudkhan نوشته شده توسط: ممنون دوستان دو تا سوال دارم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جواب ۲ رو نمی دونم! |