|
|
کنکوری های دکتری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
کنکوری های دکتری - azad_ahmadi - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
به همه دوستان خسته نباشید می گم. انشالله که روزهای خوبی رو پیش رو داشته باشید. |
|
کنکوری های دکتری - The BesT - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
من که زبانش نمیفهمیدم چی میگه.خیلی سسخت بود ولی چون نمره منفی نداشت شانسی زدماستعدادش و مدارمنطقی خوب دادم.آسون بود.مخصوصا سوالات آخر استعداد تحلیلیهاشون آسون بود ولی معماری پیشرفته اصلا این چیزی که به ما درس دادن تو دانشگاه ؛این چیزی نبود که توی امتحان اومده بود.اصلا یه بحث دیگه بود. ![]() خوشابحال دانشجویان دانشگاه تهران که میگن سوالات معماری پیشرفته ؛ سرکلاس به عنوان کوئیز بهشون ارائه شده. انشالله که رتبه خوبی کسب کنند
|
RE: کنکوری های دکتری - mahdiii - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من که زبانش نمیفهمیدم چی میگه.خیلی سسخت بود همینه همیشه به دانشجویان شهرستانی ظلم میشه. بعد می گن چرا دانشجویان دانشگاههای تهران خوب نتیجه میارن! تو امتحان ما هم چند سوال از امتحان میان ترم درس شناسایی الگوی دانشگاه شریف اومده بود. نمی دونم شاید استادا به بچه ها شون سرفصلهای دقیقتری هم بگن و بگن سوالا از کجا میاد. وقتی استادا دیدن کنکور اومده دستشون برای انتخاب دانشجوهاشون بستست این راهکارو انتخاب کردن که سوالای امتحاناشونو تو کنکور بدن. واقعا مسخرست. |
|
کنکوری های دکتری - دیانا - ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
بچه ها مطمئن باشید شک نکنید! بچه های شریف که باید سوالات نرم رو عین اب خوردن جواب داده باشند هرکی میگه نه بگه من خصوصی براش جواب میدم کل سوالات تکراری بود! راست میگن سوالای تمام استادای دانشگاهها را بگیرند و بعد از هرکی سوال بگذارند نه یک استاد خاص!!!!!!!!!!!!!!!!! |
RE: کنکوری های دکتری - jahani - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: واقعا" آدم وقتی ارشد میگیره و کنکور دکترا میده چقدر ساکت و صبور میشه. مدتهاست مانشت نمیام فقط هر از چند گاهی میام یه سر کوچولو میزنم ببینم چه خبره دنیا دست کیه. امشب اومدم این رو دیدم بعد نمیدونم چرا نا خود آگاه این اومد تو ذهنم که اخه بعد ارشد دیگه حالی به آدم میمونه؟ نه والا احوالی به ادم میمونه نه بلا؟ خلاصه مشکل از دکترا نیست ارشد که پوست همرو میکنه. من بیشتر برای اون داوطلبانی که میخوان برن دکترا بخونند ارزوی صبر میکنم:پی خدا طاقتشون بده |
|
RE: کنکوری های دکتری - s.maryam - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
با سلام به نظر من سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی بد نبود. میشد جواب داد. ولی زبان خیلی سخت بود. مخصوصا لغاتش ، ولی متن هاش خوب بود. اینجا هیچ کس گرایش هوش مصنوعی امتحان نداده؟ میشه لطفا اگر سوالات تخصصی یا استعداد تحصیلی یا زبان را دارید بذارید؟ خیلی ممنون |
|
کنکوری های دکتری - mahdiii - 20 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ب.ظ
قبلا گذاشته شده در بخشهای مربوطش. بحث هم شده در مورد سوالاتش(گرایش هوش مصنوعی) |
|
کنکوری های دکتری - s.maryam - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
دفترچه ی نرم افزار و فناوری اطلاعات هست ولی هوش رو نتونستم پیدا کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. |
|
کنکوری های دکتری - mahdiii - 21 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |