تالار گفتمان مانشت
منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Jessica2013 - 07 اسفند ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ

سلام
من به تازگی عضو سایت شدم
تا به حال کتاب گارسیا می خوندم . اما امسال نتونستم تستهای شبکه بزنم. البته ۳ تاشو زدم که یکیش درست بود.
به نظرتون کتاب کراس و رای بگیرم یا کتاب پارسه نوشته دکتر حقیقت ؟

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)faryou نوشته شده توسط:  یه توصیه به دوستان ، دنبال کتابی که از توش سوال بیاد نباشین که به نتیجه نمیرسین . چون هیچ تضمینی وجود نداره که سوالا از چه کتابی طرح میشه و اصلا" آیا این فرض که سوالا از کتاب خاصی طرح میشه درسته یا نه .
باید دنبال کتابی بود که مطالب رو بهتر و کاملتر توضیح داده باشه تا با خوندنش و تمرین کردن آدم بتونه در اون مبحث تبحر به دست بیاره ، حالا دیگه هر کی سوال طرح کنه و منبعش هر چی باشه مهم نیست چون شما اون مبحث رو مسلطی .
پس هر کی از تجربیاتش در مورد کتابی که مطالعه کرده بگه تا کتاب کاملتر مشخص بشه.

من با نظر شما موافقم.به همین خاطر میخوام کتابای گارسیا و کروس و گاهی هم تننبام رو بخونم.کتاب تست ۳۰۰۰مسأله هم دارم.به نظرتون برای تسلط تو این درس این کتابا کافیه؟من تا به حال کنکور ارشد ندادم.از دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنمایی کننShy

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - عزیز دادخواه - ۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ

حقیقت ، مقسمی و ۳۰۰۰ مسئله

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Jessica2013 - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)faryou نوشته شده توسط:  یه توصیه به دوستان ، دنبال کتابی که از توش سوال بیاد نباشین که به نتیجه نمیرسین . چون هیچ تضمینی وجود نداره که سوالا از چه کتابی طرح میشه و اصلا" آیا این فرض که سوالا از کتاب خاصی طرح میشه درسته یا نه .
باید دنبال کتابی بود که مطالب رو بهتر و کاملتر توضیح داده باشه تا با خوندنش و تمرین کردن آدم بتونه در اون مبحث تبحر به دست بیاره ، حالا دیگه هر کی سوال طرح کنه و منبعش هر چی باشه مهم نیست چون شما اون مبحث رو مسلطی .
پس هر کی از تجربیاتش در مورد کتابی که مطالعه کرده بگه تا کتاب کاملتر مشخص بشه.

من با نظر شما موافقم.به همین خاطر میخوام کتابای گارسیا و کروس و گاهی هم تننبام رو بخونم.کتاب تست ۳۰۰۰مسأله هم دارم.به نظرتون برای تسلط تو این درس این کتابا کافیه؟من تا به حال کنکور ارشد ندادم.از دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنمایی کننShy

کتاب ۳۰۰۰ تست قبلا خوب بود اما به نظرمن الان زیاد کاربرد نداره. نمیگم بده اما مثل قبل موثر نیست
کتاب گارسیا و کوروس مناسبه . کتاب تننباوم بیشتر مثل یه دائره المعارف میمونه. البته این نظر شخصی منه
برای تست زدن تستهای سال قبل و کتاب پارسه مناسبه

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ

jessicaجان ممنونم از راهنماییت.من برنامم اینه که تا تیر ماه تننبام رو بخونم بعد برم سراغ گارسیا وکوروس که ایناروهم تا مهر تموم کنم بعد از اون تستای ۳۰۰۰مسأله و تستای سال قبل.چطوره؟

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - aydingol - 08 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  jessicaجان ممنونم از راهنماییت.من برنامم اینه که تا تیر ماه تننبام رو بخونم بعد برم سراغ گارسیا وکوروس که ایناروهم تا مهر تموم کنم بعد از اون تستای ۳۰۰۰مسأله و تستای سال قبل.چطوره؟

من هم با نظر خانم Jessica2013 در مورد تننباوم موافقم. من این کتاب برای انتشارات نص دارم . من با خوندن این کتاب نتونستم استفاده آنچنانی ببرم. البته شاید نوع خوندن من مشکل داشته. به هر حال اگر کتاب کروس بخونی (کاری که خودم دارم انجام میدم) فکر می کنم تاثیر بیشتری داشته باشه.
موفق باشید

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ

بله آیدین جان.من ابتدا با تننبام شروع میکنم،بعد همزمان گارسیا وکروس رو میخونم.اینجوری به نظرم تسلطم رو همه مطالب زیاد میشه.

راستی نظرتون راجع به کتاب استالینگز چیه؟

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - mammad_asir - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  بله آیدین جان.من ابتدا با تننبام شروع میکنم،بعد همزمان گارسیا وکروس رو میخونم.اینجوری به نظرم تسلطم رو همه مطالب زیاد میشه.

راهی بس عجیب رو در پیش گرفتی.IdeaExclamation

سعی کن کمیت جای کیفیت رو نگیره

مطمئن باش وقتی یه کتیب رو خوندی تا قبل کنکور هی باید مرورش کنی و با یه بار خوندن فقط تا چند روز یادته .
موفق باشی

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:  
(09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط:  بله آیدین جان.من ابتدا با تننبام شروع میکنم،بعد همزمان گارسیا وکروس رو میخونم.اینجوری به نظرم تسلطم رو همه مطالب زیاد میشه.

راهی بس عجیب رو در پیش گرفتی.IdeaExclamation

سعی کن کمیت جای کیفیت رو نگیره

مطمئن باش وقتی یه کتیب رو خوندی تا قبل کنکور هی باید مرورش کنی و با یه بار خوندن فقط تا چند روز یادته .
موفق باشی

منم همین تصمیم رو داشتم اما وقتی میبینم بچه هایی که قبلا کنکور دادن همه ازین درس وطرح سوالاش مینالن و همه به اتفاق میگن هر سال از یه کتاب سوال میاد تصمیم گرفتم برای این درس منابع بیشتری بخونم و زودتر شروع کنم.آخه شبکه به نظرم فراره.اشتباست این کارم؟Huh

آخه میخوام تو این درس درصد بالایی بیارم

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - behnaz110 - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ

سلام دوستان. دیدم بحث درس شبکه هست خواستم خدمتتون عرض کنم امسال پارسه نمایندگی شیراز یک کلاس رفع اشکال گذاشت که دکتر حقیقت رو از تهران دعوت کرد و ایشون اومد شیراز. حرفی زد که من زیاد جدی نگرفتم اما سر جلسه کنکور واقعا بهش رسیدم که گفت امسال ۱۰% احتمال داره از لایه application سئوال بدن اما سال دیگه حتما ۹۰% از لایه application سئوال خواهند داد و اگر وقت دارید کتاب کراس بخش مربوطه را بخوانید. من توجهی نکردم و چوبش رو هم خوردم. پس شما حتما این بخش رو بخوانید. در ضمن یک جمله دیگه ای هم گفت و اون اینکه امسال تغییر زیادی در کتب رشته کامپیوتر و آی تی پارسه واسه همه درسها خواهیم داشت. البته نمی دونم چقدر حرف ایشون به واقعیت خواهد پیوست اما اگر تصمیم دارید جزوات و کتابهای پارسه رو بخرید دست نگهدارید شاید تغییرات جدی بکنه.

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - خانه سبز - ۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ

درود
دوستانی که اومدن و عاشق شبکه و امنیت هستند هیچ
ولی سایر دوستان که از ترس نظریه و ریاضی مهندسی وسایر دروسش اومدن می خوان ای تی بدن و فکر می کنن از الان رو شبکه سرمایه بزران نتیجه عالی میگرن سخت در اشتباهن
از الان شروع کنید نظریه زبان امار مهندسی و مدار منطقی رو بخوندن از سطح صفر من ضمانت میکنم روز کنکور عالی بدیدشون
چون مفهومی یاد گرفتید
اما اما
از الان شروع کنید یدونه همین شبکه بخونید هیچ تضمینی نیست بیشتر از نصف یا حتی کمتر بزنید!!!
لطفا به استاندارد بودن سوالات فکر کنید این خودش خیلی رتبه ها رو تغییر میده

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 09 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  درود
ولی سایر دوستان که از ترس نظریه و ریاضی مهندسی وسایر دروسش اومدن می خوان ای تی بدن و فکر می کنن از الان رو شبکه سرمایه بزران نتیجه عالی میگرن سخت در اشتباهن
از الان شروع کنید نظریه زبان امار مهندسی و مدار منطقی رو بخوندن از سطح صفر من ضمانت میکنم روز کنکور عالی بدیدشون
چون مفهومی یاد گرفتید
اما اما
از الان شروع کنید یدونه همین شبکه بخونید هیچ تضمینی نیست بیشتر از نصف یا حتی کمتر بزنید!!!

trex جان ما که آی تی هستیم کدوم کتابا رو بخونیم و روشون سرمایه گذاری کنیم بهتر نتیجه میگیریم؟

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - lotus - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ

سلام
من امسال کنکور آی تی دادم! شبکه فقط دو تا سوالش برام آشنا بود! بقیه تعطیلات
پوران و مقسمی خوندم اما میفهمیدم که خوب نیستن! اما برای زمان کم من عالی بودن
فک میکردم چون کتاب اندرواس تننباوم رو نخوندم اینطوری شده! رفتم که بدیو بدیو بخرمش!
یک کتاب خوب معرفی کنید تا برم بخرمش! به یک نظر جانع همتون برسید اگه ممکنهHuh

RE: منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - Jessica2013 - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ

(۱۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ق.ظ)lotus نوشته شده توسط:  سلام
من امسال کنکور آی تی دادم! شبکه فقط دو تا سوالش برام آشنا بود! بقیه تعطیلات
پوران و مقسمی خوندم اما میفهمیدم که خوب نیستن! اما برای زمان کم من عالی بودن
فک میکردم چون کتاب اندرواس تننباوم رو نخوندم اینطوری شده! رفتم که بدیو بدیو بخرمش!
یک کتاب خوب معرفی کنید تا برم بخرمش! به یک نظر جانع همتون برسید اگه ممکنهHuh

شما به طور حتم باید کتاب کراس بخرید. ترجمه دکتر حاج رسولیها تنها ترجمه موجود در بازار که الان ویرایش جدیدشم اومده. البته اگر انگلیسیتون خوب باشه از روی کتاب اصلی بخونید

(۰۹ اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:  درود
چون مفهومی یاد گرفتید
اما اما

سلام جناب Trex2008
البته پیشنهاد شما هم جای فکر کردن داره
اما به نظر من این یه موضوع سلیقه ایه
خود من حاظرم کل کتاب های شبکه بخونم اما مدار منطقیو طرفش نرم
اما خوب با این تعداد کمی که آی تی میگیره پیشنهادتون خوبه

منابع شبکه ارشد ۹۳ براساس تجربه کنکور ۹۲ - sanar.m - 10 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ

من خیلیا رو دیدم که حرف trex جان رو میزدن
واااااااااااااااااااااااااااااااای پس چیکار کنیم؟
اینجا آدم جای اینکه به یه اتفاق نظر برسه بیشتر گیج میشه