بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - srj - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
شبکه بوشهر هوش بوشهر نرم اهواز دولتی آیتی مسئله اینست |
بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - white bird - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ
من که هنوز شک دارم واسه ازاد ولی خانوادم اصرار دارند شرکت کنم بچه دانشگاه ازاد خوابگاهم داره؟؟ |
بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - srj - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ
خوابگاه دارن اما پولی هست دیگه |
بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - H3NGAM3H - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ
مرسی آقا امیر ، دیدم بوشهر رو توی دفترچه راستش منم مث white bird شک دارم به ثبت نامش کلا ... اینکه اصلا ارزش داره بخوام برای مدرک اونم اینجوری خرج کنم ؟ آخه من تا الان خودم کار میکردم و خرج دانشگامو میدادم ، عادت ندارم از کسی برای علایقم و تحصیلاتم پول بگیرم ... آزاد هم که خرجش خداتومن متوسط شهریه علوم تحقیقات ترمی چنده ؟ من که تمام دوستامو خبر دارم انتخابشون برای شبکه بوشهره ! بچه ها اگه میبینید بحث رو بیراهه میکشم بگید لطفا . |
بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - srj - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
علوم تحقیقات هم مثل آزاده ترمی ۱۷۰۰ حدودا برای واحد پروژه حدودا ۳تومن میشه |
RE: بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - kati - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: مرسی آقا امیر ، دیدم بوشهر رو توی دفترچه هنگامه جان بعضی از دانشگاه های آزاد هم اعتبار خیلی خوبی دارن دیگه اینجوری نیستش که بی اعتبار باشن. البته مساله هزینه اش جدا هست و منم قبول دارم که هزینه ی زیادی داره ولی اینکه بخوای نمی دونم پول الکی بدیا و از این حرفا ....(البته به قول برخی دوستان) فکر نکنم اینجوریا هم باشه.البته این نظر منه |
RE: بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - sajjad.am988 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: بچه ها محل آزمون بر اساس انتخاب اول تعیین میشه ؟نه. ۴۶ محل آزمون درنظر گرفته شده. البته در صورتی که حوزه به حد نساب برسه...! |
RE: بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - Hamed92 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ
من تو عمرم کنکور آزاد ندادم.شرمنده هیچی ازش نمیدونم. سوال اول اینکه کنکور نرم از هوش جداس? یا مثل دولتیه? دوم اینکه بین این هوشا کدوم خوبه? مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - avril22 - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ب.ظ
به نظر من که فقط واحد قزوین خوبه..اما دیگه اگه هیچی قبول نشدیم پردیس قزوینم شاید بد نباشه..فکر کن کامپیوتر یا خیلی از رشته های دیگه چقدر حق انتخاب دارن بد مال ما ۱۰ تا هم نمیشه حتی تهرانم نداره بچه ها تهران واسه IT حوضه داره؟ تا حالا که فقط قزوین بوده |
بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - H3NGAM3H - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: هنگامه جان بعضی از دانشگاه های آزاد هم اعتبار خیلی خوبی دارن دیگه اینجوری نیستش که بی اعتبار باشن. البته مساله هزینه اش جدا هست و منم قبول دارم که هزینه ی زیادی داره ولی اینکه بخوای نمی دونم پول الکی بدیا و از این حرفا ....(البته به قول برخی دوستان) فکر نکنم اینجوریا هم باشه.البته این نظر منه آره ، واقعا بعضی واحدای دانشگاه آزاد عالین ، منکر این موضوع نیستم ، اما نه واحد شهر ما... که تازه تاسیسه و بهش اعتبار چندانی نیست ... به نظر شما اگه پیام نور عسلویه واحد بین الملل بتونم برم بهتره یا همین علوم تحقیقات بوشهر ؟ حالا ایشاله هفته ی دیگه که کنکور دادیم بر اساس وضعیتم از دوستان مشاوره ی بیشتری برای ادامه میگیرم ؛ چون دو دل که چه عرض کنم ۴،۵دل شدم ... |
RE: بحث در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد IT92 - kati - 10 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط:(10 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: هنگامه جان بعضی از دانشگاه های آزاد هم اعتبار خیلی خوبی دارن دیگه اینجوری نیستش که بی اعتبار باشن. البته مساله هزینه اش جدا هست و منم قبول دارم که هزینه ی زیادی داره ولی اینکه بخوای نمی دونم پول الکی بدیا و از این حرفا ....(البته به قول برخی دوستان) فکر نکنم اینجوریا هم باشه.البته این نظر منه والا فکر کنم واحد علوم تحقیقات بهتر باشه ولی ۱۰۰ درصد با افرادی که در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند مشورت کنید. موفق باشید |