|
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: اگه خودکار دومیم هم یک کلمه جوهر داشت مینوشتم: امید دکتر برین یه خودکار نو بخرین که هر چقدر خواستین بتونین بنویسین!
|
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۷ ب.ظ
دوستان نترسید، خودکار سومم هنوز جوهر داره. برای خرید خودکار چهارم به donate نیاز داریم!! |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - - rasool - - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۹ ب.ظ
می نوشتم: علی |
|
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - sama2010 - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ
می نوشتم مادر |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - hanif - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۶ ق.ظ
می نوشتم:مرگ |
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Parva - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۶ ق.ظ)roya نوشته شده توسط: می نوشتم:مرگو مرگ پایان کبوتر نیست |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ali_it_2008 - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
عدالت! |
|
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - max_15s - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ
من مینوشتم "متاسفم" |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - arshad91 - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ
من مینوشتم خدا..چون اول و اخر شه... بعدش اگه بازم میشد بنویسم مینوشتم چرا |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ali_it_2008 - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ
رفاقت ! |
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mosaferkuchulu - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط: رفاقت ! من که متوجه نشدم می نوشتین عدالت یا رفاقت؟ |
|
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Masoud05 - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ
مینوشتم : غفلت ! |
|
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mahdi20 - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ
چیزی نمی نوشتم . می دادمش به نفر بعدی تا بتونه ۲ تا کلمه بنویسه . |
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ali_it_2008 - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط: رفاقت ! منتظر یکی از دوستای خوبم بودم که خدا رو شکر سر رسیدن (۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: چیزی نمی نوشتم . حالا مشکل شما حل شد؟!؟؟؟؟!؟!؟! ![]() ![]()
|
|
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - homa - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ
می نوشتم: پرواز |