تالار گفتمان مانشت
اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۶ ب.ظ

(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۲ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  اگه خودکار دومیم هم یک کلمه جوهر داشت می‍نوشتم: امید
بعدش می‍رفتم و خودکار سومی رو برمی‍داشتم می‍نوشتم:
دلم می‍خواد به مانشت برگردم. بازم به اون نصف ایران برگردم!
برم اونجا بشینم، در کنار سیمره بخونم از ته دل ترانه و شعر و هوره

خودکار سومیم جوهرش زیاده و حالا حالاها می‍نویسه!!
هوره: یک نوع شعر کردی است که مخصوص ایلام است و نمی‍توان به مضمون و منظور شعر پی برد. با این وزن: ووووو ههههههه اااااااا دوباره ووووو ااااااا ههههههه و همین طور میره جلو تا آخرش!

دکتر برین یه خودکار نو بخرین که هر چقدر خواستین بتونین بنویسین!Big Grin

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - admin - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۷ ب.ظ

دوستان نترسید، خودکار سومم هنوز جوهر داره. برای خرید خودکار چهارم به donate نیاز داریم!!

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - - rasool - - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۰۹ ب.ظ

می نوشتم:
علی

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - sama2010 - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۱ ق.ظ

می نوشتم
مادر

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - hanif - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۶ ق.ظ

می نوشتم:مرگ

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Parva - 07 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۹ ب.ظ

(۰۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۶ ق.ظ)roya نوشته شده توسط:  می نوشتم:مرگ
و مرگ پایان کبوتر نیست

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ali_it_2008 - 16 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ

عدالت!

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - max_15s - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۷ ب.ظ

من مینوشتم
"متاسفم"

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - arshad91 - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ

من مینوشتم خدا..چون اول و اخر شه...
بعدش اگه بازم میشد بنویسم مینوشتم چرا

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ali_it_2008 - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ

رفاقت !

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mosaferkuchulu - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط:  رفاقت !

من که متوجه نشدم می نوشتین عدالت یا رفاقت؟

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - Masoud05 - 17 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۳۹ ب.ظ

مینوشتم ‌: غفلت !

اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - mahdi20 - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ

چیزی نمی نوشتم .
می دادمش به نفر بعدی تا بتونه ۲ تا کلمه بنویسه .

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - ali_it_2008 - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۹ ب.ظ)ali_it_2008 نوشته شده توسط:  رفاقت !

من که متوجه نشدم می نوشتین عدالت یا رفاقت؟

منتظر یکی از دوستای خوبم بودم که خدا رو شکر سر رسیدن

(۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  چیزی نمی نوشتم .
می دادمش به نفر بعدی تا بتونه ۲ تا کلمه بنویسه .

حالا مشکل شما حل شد؟!؟؟؟؟!؟!؟!Big GrinBig GrinBig Grin

RE: اگر خودکارت به اندازه یک کلمه جوهر داشت چی می نوشتی؟؟ - homa - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ

می نوشتم:
پرواز