تالار گفتمان مانشت
الان واسه شروع خوندن برای کنکور دیره؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - esi - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ

یه نیگاه به امضاء من بنداز ، الان واقعا روت میشه بگی دیره Smile
دوستمون آفتاب درست می گن، واقعا هیچ وقت دیر نیست و براحتی شما می تونید با شروع از الان جزء رتبه های برتر باشید، اما کمی هم باید بیشتر تلاش کنید اما بدون استرس و با اعتماد به نفس کامل.
من به هر کدوم از دوستان که این حرفو میزنن خوندن تاپیک پایین رو حتما توصیه می کنم :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ

باتشکر فراوان
دوستان دیگر هم نظر بدهند ممنون می شوم

لطفا منابع هم معرفی کنید

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - mohammadali1990 - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ

(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:  یه نیگاه به امضاء من بنداز ، الان واقعا روت میشه بگی دیره Smile
دوستمون آفتاب درست می گن، واقعا هیچ وقت دیر نیست و براحتی شما می تونید با شروع از الان جزء رتبه های برتر باشید، اما کمی هم باید بیشتر تلاش کنید اما بدون استرس و با اعتماد به نفس کامل.
من به هر کدوم از دوستان که این حرفو میزنن خوندن تاپیک پایین رو حتما توصیه می کنم :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خ باحالی ایول --- این جمله ی نیگا به امضا من بندازت ک معرکست

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ

لطفا اگر ممکنه یک لیست منبع برای ای تی بذارید که فردا صبح برم تهیه کنم

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - esi - 21 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ

(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:  باتشکر فراوان
دوستان دیگر هم نظر بدهند ممنون می شوم

لطفا منابع هم معرفی کنید

یه جستجو بزنید می تونید در مورد تمام درسا منابع مورد نیازتون رو پیدا کنید، مباحث بخش بندی شده و می تونید براحتی بخش مورد نظر رو پیدا کنید، لینک های زیر می تونه کمکتون کنه :
مصاحبه افراد موفق مانشت :

مصاحبه قبولی های سال ۹۱ مانشت :

که تو این مصاحبه بچه ها منابع مورد استفادشونو معرفی کردن که مسلما می تونه معیار خوبی باشه

لینک منابع به تفکیک درس:

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ

دوستان بنظرتون کلا بیخیال کلاس رفتن بشم ؟؟؟؟ ( فقط دروس ضریب ۴ چطور ؟ )

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - shobair87 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ)alireza6660 نوشته شده توسط:  دوستان بنظرتون کلا بیخیال کلاس رفتن بشم ؟؟؟؟ ( فقط دروس ضریب ۴ چطور ؟ )
کلاس برای کسی که زمینه ای از درس نداشته باشه خیلی مفید به نظر نمیرسه! اگر فکر می کنید که بتونید خودتون رو خیلی سریع به کلس ها برسونید خوبه! اما من اگر جای شما بودم به خودم بیشتر اتکا میکردم

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - Bache Mosbat - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ

این تاپیک رو هم ببینین

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ب.ظ

بچه های با یاد خدا استارت رو زدم ....

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - کیارش - ۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ

موفق باشید من هم خیلی وقت نیست شروع کردم

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - alireza6660 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ)کیارش نوشته شده توسط:  موفق باشید من هم خیلی وقت نیست شروع کردم

سلام دوست عزیز
اگر ای تی هستی منالع رو هم بگو
ممنون

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - m_sardaari - 22 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ب.ظ

دوست عزیز این که میگن هیچ وقت دیر نیست اشتباهه.از همون لحظه که تصمیم گرفتی حتی یک دقیقه هم وقتو تلف کنی به ضررته.باید قبول کنی که وقت زیادی نیست و تلاش مضاعف نیاز داره نمیخوام نا امیدت کنم ولی قاعدتا تلاشت باید از کسی که از اول تابستون شروع کرده بیشتر باشه.منابع رو تو یک روز انتخاب و تهیه کن و از همون روز شروع کن(بهترین و کامل ترین مرجع انتخاب منابع=مانشت).کلاس رفتن به نظرم دیره.خودت تلاش کنی میتونی موفق بشی.فقط کار امروز رو به فردا موکول نکن که وقتت داره هدر میره.

موفق باشی

آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - mahsa IT 2012 - 22 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ

سلام من قصد نا امید کردن ندارم ولی مدرک اکادمی فقط به درد استخدامیه دولتی میخوره.
الان که استخدامیه دولتی...
دوما شما بخوای استخدام بشی میپرسن چی بلدی؟
دانشگاههای ما همه تئورین
وقتتو بذار برو یه تخصص بگیر تا واسه ارشد بخونی
در ضمن قبول شدنهم به همین اسونی نیست
فقط وقتت تلف میشه

یه چیز دیگه همیشه بدون اینجا ایران است

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - mohammadali1990 - 23 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۰ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mahsa IT 2012 نوشته شده توسط:  سلام من قصد نا امید کردن ندارم ولی مدرک اکادمی فقط به درد استخدامیه دولتی میخوره.
دانشگاههای ما همه تئورین
فقط وقتت تلف میشه

ایول - بیگ لایک انصافا

RE: آیا برای شروع دیر است ۹۱-۰۷-۲۲ - Bache Mosbat - 23 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mahsa IT 2012 نوشته شده توسط:  سلام من قصد نا امید کردن ندارم ولی مدرک اکادمی فقط به درد استخدامیه دولتی میخوره.
دانشگاههای ما همه تئورین
فقط وقتت تلف میشه

دوستی که اینجا تاپیک زده حتما با دلایل موجهی تصمیم خودشون رو برای ارشد خوندن گرفتن. این بحث دانشگاه و تحصیل آکادمیک و کار بحث مفصل و تکراری ای هست. و دوستان تو این فروم خیلی در موردش بحث کردن.
هیچکس کسی رو برای ارشد خوندن زور نمی کنه Smile