![]() |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - نسخهی قابل چاپ |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - yasemi - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط: بالاخره کسایی که به بهانه ازادی بیان به بقیه توهین میکنن بد نیست طعم آزادیه انتخاب رو هم بچشن . شاید کمی نظرشون در مورد نحوه و حدود آزادی بیان تغییر کنه .نمی دونم منظور شما از آزادی بیان چی بود! فعلا که آزادی انتخاب رو از ما گرفتن!!! این رقیبای هم که گفتید باز که از خود اونها هستند !!! در کل سهام گوگل هیچ تغییری نمیکنه چون اصلا گوگل از لحاظ اقتصادی با ایران کار نمی کنه!!! |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - MarkLand - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ)yasemi نوشته شده توسط: ...........چون اصلا گوگل از لحاظ اقتصادی با ایران کار نمی کنه!!!میگم چرا اینقد گوگل عقب افتاده هست....نگو ارتباطش با قلب ای تی دنیا قطعه! |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Payam92 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ
بعضی از دوستان واقعا خودشونم گول میزنن. کم کم دارن دور تا دور مون رو دیوار میکشن تا..... ![]() به نظر من این کارشون اصلا درست نیست که یه سرویس رایگان و فوق العاده کار امد رو از مردم صلب کنن بر ماست چون از ماست. بعد از گوگل فکر کنم سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای سرچ کردن بد نباشه فکر کنم این بحثو اینجا تموم کنیم تا نیومدن مانشت هم جمع کنن... خداحافظ گوگل عزیز به خاطر همه ی جستجوهایی که برای من انجام دادی بسیار متشکرم.. ![]() |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - azad_ahmadi - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ق.ظ
فیلتر نشدن که. برای من که هیچ مشکلی نیست. زیاد کش ندیم بهتره ![]() |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - The BesT - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ
سلام برای من که گوگل باز میشه. ولی برای دوستانی که بازنمیشه از سایت زیراستفاده کنند: http://www.bing.com/ و یکی از قویترین موتورهای جستجوگرهست.در حد گوگل هست.حالا برید به کارهای علمیتون بپردازید ![]() |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - s.sadri - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ
عزیزانی که میاین پست میدین گوگل بازه یه چک کنین ببینین به جیمیل هم دسترسی دارین؟ الان https چرا بسته شده خب؟ |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Mahbanoo313 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ)yasemi نوشته شده توسط: نمی دونم منظور شما از آزادی بیان چی بود! فعلا که آزادی انتخاب رو از ما گرفتن!!! این رقیبای هم که گفتید باز که از خود اونها هستند !!! در کل سهام گوگل هیچ تغییری نمیکنه چون اصلا گوگل از لحاظ اقتصادی با ایران کار نمی کنه!!! ترجیح میدم منصفانه و منطقی به مسائل نگاه کنم ! مدیر شر کت گوگل به اعتراضات مسلمانان مبنی بر حذف فیلم توهین به حضرت رسول توجهی نکردن واعلام کردن که حذف این فیلم نقض آزادی بیان هست ! مخالفت با سیاست یک کشور یه بحثه ... توهین به مقدسات میلیون ها نفر یه بحث دیگه اس !!! انتظار نداشته باشیید وقتی آشکارا و به راحتی به اعتقادات یک میلیارد مسلمان توهین میکنن همه ساکت بشینن و منافع فردیشون رو ترجیح بدن ! البته تو این دوره زمونه به راحتی میشه برای هرچیزی یه جایگزین پیدا کرد . دوستان نظراتشون رو اعلام کردن . اما به نظرم اگه یک نفر که از همه مسائل این چند وقته و شیطنت های گاه و بیگاه گوگل بی اطلاع باش و این نظرات رو بخونه فکر میکنه مسئولین ف....رینگ شب خوابیدن و صبح بلند شدن و بدون هیچ دلیلی این سایت رو از دسترس خارج کردن ! بالاخره هر کنشی یک واکنشی داره . این واکنش خیلی بهتر از این هست که مردم تو کشورهای مسلمان بریزن تو خیابون و یه عده آدم بیگناه کشته بشن ! ( از جمله همون سفیر آمریکا که توی این اتفاقات کشته شدن ) اگر همه کشورهایی که اعتراض داشتن از این شیوه حمایت کنن باز هم به نظرتون ارزش سهام گوگل همون قدر میمونه ؟ بالاخره کسایی که به آزادی بیان بی قید و شرط اعتقاد دارن باید عواقبش رو هم بپذیرن و با احتیاط تر رفتار کنن . البته توی ایران اینجوری که من پرس و جو کردم اغلب مردم فیلم رو ندیدن و فقط اخبار رو از رسانه ها شنیدن . مطمئنا اگه فیلم رو میدیدین نظرتون عوض میشد . من کسایی رو دیدم که یک درصد هم مذهبی نیستن اما نسبت به فیلم واکنش نشون دادن و شاکی بودن . پس توی نقد هامون منصفانه هست که دو طرف رو بدون تعصب ببینیم ! |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - mohammad_1366 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ
کار بسیار ارزشمندیه ، چرا باید به پیامبرمون توهین بشه و ما باز از محصولاتشون استفاده کنیم ، این همه سرچ انجین در دنیا هست .. مشکلی قطعا نخواهیم داشت . در ثانی باید توجه داشته باشیم که در شرایط کنونی باید کمترین وابستگی رو به اونا داشته باشیم و روپای خودمون بایستیم.. |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Bache Mosbat - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ب.ظ)s.sadri نوشته شده توسط: عزیزانی که میاین پست میدین گوگل بازه یه چک کنین ببینین به جیمیل هم دسترسی دارین؟ الان https چرا بسته شده خب؟ برای من که بستست! فیلتر نیست ولی باز نمی شه. نه جیمیل نه گوگل. |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - yasemi - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط: مخالفت با سیاست یک کشور یه بحثه ... توهین به مقدسات میلیون ها نفر یه بحث دیگه اس !!!بالاخره سایت که این فیلم رو منتشره کرده خیلی وقته که توی ایران ف-ر شده این دلیل نمیشه که سایت های دیگه فیلتر بشه من خودم هم به انتشار اینجور فیلم های حالا مال هر مذهبی باشه مخالفم اما این کار اینها با ف-ر کردن سایت فقط مردم رو بیشتر از دین زده میکنه ! ما اگه اعتراضی داریم باید منطقی باشه نه به گفته شما بریم کسی که هیچ گناهی هم نداره بکشیم!!! (۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ)mohammad_1366 نوشته شده توسط: کار بسیار ارزشمندیه ،شما همین الان داری از فناوری اونها استفاده می کنی !! داری رشته ای رو میخونی که سر یه سوزنم مال ما نیست!!! کمتر هم از این خودکفایی بگید تو رو خدا ! ما اگه تونستیم جنس چینی وارد نکنیم یا جلوی گرانی رو بگیریم خودکفا هم خواهیم شد |
RE: گوگل و جی میل فیلتر میشوند - asusx59sr - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: .......در واقع خودمون را تحریم میکنیم. دقیقا موافقم. به ما ضرر میرسه نه گوگل |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - -Ali- - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ
فرض کنید کارمندان اداره برق فیلمی موهن در مورد پیامبر اسلام درست میکنند، آیا شما برق خانه خود را قطع میکنید و میگویید من دیگر از برق استفاده نمیکنم یا اینکه راهی دیگر برای مقابله با آنها پیدا میکنی؟ آن آقایانی که متولی اینترنت کشور هستند، یا هیچ درکی از اینترنت و کوچکترین وابستگی فنی و علمی به گوگل ندارند و یا اینکه اینترنتشان با اینترنت ما عوام! تفاوت دارد و چون به خلوت میروند، کار دیگر میکنند. وگرنه در شرایطی که در دین اسلام به ضرورت آموختن علم حتی از غیر مسلمانان هم تاکید شده است، چطور میتوان به مانند کودکی که بر سر سفره غذا قهر میکند، از تغذیه فنی و علمی خود غافل شد؟ |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Payam92 - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
نقل قول: البته توی ایران اینجوری که من پرس و جو کردم اغلب مردم فیلم رو ندیدن و فقط اخبار رو از رسانه ها شنیدن . مطمئنا اگه فیلم رو میدیدین نظرتون عوض میشد . من کسایی رو دیدم که یک درصد هم مذهبی نیستن اما نسبت به فیلم واکنش نشون دادن و شاکی بودن .یعنی به نظر شما با این کار ما داریم از اونا انتقام میگیریم؟!؟ راه های زیادی برای تهیه کردن این فیلم هست من و همه مردم که نمیگیم کار اونا درسته ولی به این شکل عمل کردن خودزنیه سایت you-t.. که مدتهاست به خاطر پخش فیلم های غیر مجاز توی ایران فیلتره ... تکلیف این همه ایرانی که دارن از گوگل و جی میل درست استفاده میکنن چی میشه؟ اگه اینجوری باشه ما دیگه نباید با اینترنت وحتی کامپیوتر کاری داشته باشیم چون همه اش از اوناست! |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - MarkLand - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط: ترجیح میدم منصفانه و منطقی به مسائل نگاه کنم !هر چی دوست دارید بگید، بگید فقط این چیزا رو نگید ادم از حرف لال میشه!........نقد منصفانه!!! کجا؟ کی؟ کدوم؟؟ بدون تعصب؟! اینها اصطلاحات فرامرزی هست دیگه؟؟ |
گوگل و جی میل فیلتر میشوند - Bache Mosbat - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
خدا رو شکر کنین سقف بالاسرتونه . گشنه نموندین! جیمیل میخواین چیکار دیگه! ![]() |