تالار گفتمان مانشت
من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - Fardad-A - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ب.ظ

چه خبره؟
من نفهمیدم کاین همه پستهای طولانی برای چیه ؟ چیو میخواین به هم ثابت کنید که هیچکدام نمیتونید ثابتش کنید.
بنظرم اقا یا خانم shokoo اگه بین ده نفر هم رتبه اول شده باشند ارزشمنده. و باید اعلام کنه. شما هم جایی اول شدید بفرمایید اعلام کنید تا بشما هم تبریک بگیم.
ایشان یه درخواستی کردند . شما یا ترازت بالاتره یا نیست.
اگه هست بفرمایید پست بزنید.
اگه نیست چرا مانع کار میشید؟ یعنی چی ایه قران میارید. این آیه چه ربطی باین بحث داره؟
اینجا یه انجمن علمی هست. هر کس هر موفقیتی تو هر زمینه ای داشته بیاد بگه ، بقیه استفاده کنند ولو بنظر یک یا چند نفر این موفقیت کوچک باشه.
اگه کسی دیگه بحث خارج از موضوع کنه پستش حذف میشه. پستهای بی ربط بالا راهم بزودی حذف میکنیم.

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - zahra412 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۶ ب.ظ

دوست عزیز گل کاشتی واقعا عالیییییه
یکی از دوستان من رتبه ۱۰ علوم تحقیقات بود البته نه توی معماری که ترازش از شما کمتره شاید این کمکت کنه

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - m2m3m92 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ

بچه ها میشه لطفا شماره ای که باهاش تماس می گیرید رو بگید من دو سه تا شماره دارم ولی هرچی می گیرم اشغاله ولی اینجا هرکس رو می بینم تونسته تماس بگیره خواستم شمارش رو بدونم.... مرسی

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - shokoo - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ

شماره ی کدو م بخش رو میخوای عزیز؟
این لینکه تموم شماره تلفن های سازمانه
از رییس تا آبدارچی

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

واقعااااا دمت گرم عزیز...
من احتیاج به همچین پاسخ هایی دارم...
این که واقعا درست فک میکنم یا غلط ...
با دلیل و مدرک...
ممنونم از راهنماییت...بله خیلی کمک می کنه...چون فکر کنم کلا متقاضی معماری تو ایران کمتر از نرم افزار چون رشته محل هاش هم کمتره...پس اگه رتبه ی ۱۰ علوم تحقیقات نرم افزار ترازش کمتره احتمال این که تراز معماری ها هم کمتر باشه بیشتر میشه

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - **sara** - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)shokoo نوشته شده توسط:  ممنونم از راهنماییت...بله خیلی کمک می کنه...چون فکر کنم کلا متقاضی معماری تو ایران کمتر از نرم افزار چون رشته محل هاش هم کمتره...پس اگه رتبه ی ۱۰ علوم تحقیقات نرم افزار ترازش کمتره احتمال این که تراز معماری ها هم کمتر باشه بیشتر میشه
رتبه ۱ نرم افزار علوم تحقیقات با تراز ۸۳۸۷ کارنامه اش رو توی مانشت آپلود کرده.

RE: من رتبه ۱ معماری آزاد ... - coffee - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ

دوستان میگن نمره تراز در دانشگاه های مختلف متفاوت است (تراز شما سراسری نیست) پس دانستن تراز یک نفر رتبه یک مثلا در تهران برای شما فایده ای نخواهد داشت.

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - shokoo - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ق.ظ

تراز تا دنیا دنیا بوده سراسری بوده....میتونین با یه سرچ در اینترنت بفهمیم معنیه تراز چیه

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - amino22 - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ

هرکسی ک به موقعیت و رتبه ای دست پیدا کرده شایسته تقدیره، تراز این دوستمون(رتبه یک معماری) واقعا" عالیه و جای هیچ حرفی نداره و منم به ایشون تبریک میگم، میشه از حضور چنین افرادی و تجربه ای که داشتن استفاده کرد، امیدوارم که حضورشون مستمر باشه.
در مورد تراز هم بدون شک ترازها ســــراســـری هست و این "رتبه ها" هستند که فقط مختص به اون انتخاب اول هر فرد هستند.

RE: من رتبه ۱ معماری آزاد - manesht2 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ

(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ق.ظ)shokoo نوشته شده توسط:  تراز تا دنیا دنیا بوده سراسری بوده....میتونین با یه سرچ در اینترنت بفهمیم معنیه تراز چیه

وقتش رو نداریم لطف کن خودت سرچ کن و نتیجه اش رو بذار

من رتبه ۱ معماری آزاد نجف آبادم با تراز ۸۸۸۷/ اگه تراز بیشتری دارید لطفا" بمن بگید. - coffee - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۴ ب.ظ

(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ)manesht2 نوشته شده توسط:  
(27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ق.ظ)shokoo نوشته شده توسط:  تراز تا دنیا دنیا بوده سراسری بوده....میتونین با یه سرچ در اینترنت بفهمیم معنیه تراز چیه
وقتش رو نداریم لطف کن خودت سرچ کن و نتیجه اش رو بذار
معنیشو نمی دونم ولی فرمولش اینه :
نمره منهای میانگین، تقسیم بر انحراف معیار
تراز از ده هزار : حاصل قبلی بعلاوه یک، ضربدر ۵۰۰۰

من نمیدونم سراسری یا نه ولی سراسر نبودن مزیتش (برای مسئولین) اینه که تراز دانشگاه های کوچک خیلی پایین اعلام نمیشود.