|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: گفتن بحث نکنین 
هوا چقد گرم بود امروز ....
امشب بازی قشنگی باید بشه امیدوارم حساسیت فینال تاثیر نذاره رو کیفیت بازی
بازی کی با کی ؟ ساعت چند !؟
هوا گرم بود من که گرمایی رو احساس نکردم !
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۱ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: به همون دلیلی که هیشکی حاضر نیست به جای غذا خوردن سوزن خوراک بزنه و یا مولتی ویتامین بخوره.
برام واقعاً سؤال شد که شما چطور نتونستید طنز به این واضحی رو تشخیص بدید!؟ یا من دارم اشتباه میکنم؟
خب شوخی بودنشو که منم فهمیدم. ولی شوخی هم زاییده ی ذهنه ولی من حس کردم که یجور سوال و ابهام هم توی شوخی شون وجود داشت و واقعا هم ایرادی نداشت حرفشون حتی اگه جدی بود به نظرم و واسه همین سعی کردم توی همون قالب شوخی جواب اون سوالو بدم. منم موافق جبهه علیه حرف همدیگه گرفتن نیستم و واقعا کار جالبی که نیست هیچ بلکه همیشه اینجور جبهه ها نتیجه ی عکس داره.
اما این مدل سوال ها پیش میاد بعصی وقتا . مثلا یکی ش که واسه من هست اینه که بعضی وقتا فکر میکنم هر فرد (روح) چند بار توی این عالم بدنیا میاد و زندگی میکنه! مثلا یبار تو شاخ افریقا؛ یبار تو قلب اروپا؛ یبار اینجا 
حالا من منتظرم که ببینم واس من نوبت دنیا اومدن تو منهتن ش کیه اقا بحث نکنین سر این حرفم ها دگ! ببینین ایموجی شو گذاشتم و این ایموجی ها ینی حرفم جدی نیست!! 
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۲ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: تحمیل نظر می کنید چون مدیر کل هستید؟
حرفشون به نظرم درسته و بحث بیشتر نیازی نداره
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بازی کی با کی ؟ ساعت چند !؟
هوا گرم بود من که گرمایی رو احساس نکردم !
بازی فینال ارژانتین شیلی
زیر کولر گازی هستی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۲ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۸ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)samane .gh نوشته شده توسط: نمیدونم چرا دین از نظر علمی هیچ پیشرفتی نمیکنه. مثلا چی میشد با گذشت زمان و گسترش جوامع بشری، نمازهای یومیه به صورت قرص به
تابلوه که دارن شوخی می کنن
اگه متنشو خودتون نوشته باشین استعداد طنز خوبی دارین 
بزرگترین نیاز بشر نیاز معنویه ،حداقل بعداز عقلانیت هرآنچه که روح انسان و بیدار میکنه نبایدبه طنز وشوخی گرفت حالا میخواد از طرف بودا یاشیوا و شینتو یا اسلام باشه .
لطفا دیگه در خصوص ارسال خانم samane .gh بحث نکنید. کم کم داره یه مقدار بیخودی بزرگ میشه. بنظر من قصد ایشون یک شوخی خیلی معمولی بود و هیچ سوء نیتی هم نداشتن. منتهی از نظر عده ای این شوخی کمی نامناسب بود، همین و بس !!
مثل خیلی دیگه از مسائلی که مطرح شده و منتقدینی هم داشته و چیز خاصی محسوب نمیشه.
تحمیل نظر می کنید چون مدیر کل هستید؟
چون مدیر کل هستن اختیارات تام دارند  
با رای اکثریت تصویب شد   
درسته کاربر samane.gh شوخی کردن ولی خدایش هر نوع شوخی درست نیست مثلا کسی می تونه با کسی از نظام شوخی کنه ! شوخی با دین خدا هم به نظرم درست نیست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ب.ظ
فکر کنم تعریفی که ما اینجا از «هوای گرم» داریم با تعریف بعضی نقاط کشور متفاوت باشه. ما اینجا وقتی هوا میره سمت ۴۰ میگیم هوا گرمه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر کنم تعریفی که ما اینجا از «هوای گرم» داریم با تعریف بعضی نقاط کشور متفاوت باشه. ما اینجا وقتی هوا میره سمت ۴۰ میگیم هوا گرمه. 
اینجا هم همین حدوده تازه گرمای ماشین ها هم هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: بازی فینال ارژانتین شیلی
زیر کولر گازی هستی؟ 
اون فایده نداره فکر کردم از یورو بازی هست دیدی اوایل که یورو شروع شده بود گفتم تیم فقط ولز 
نه زیر کولر طبیعی هستم تازه از سردی هوا کت هم باید بپوشی !!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۱ ب.ظ
وقتی هوا میره سمت ۰ درجه میگیم هوا سرد شده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: وقتی هوا میره سمت ۰ درجه میگیم هوا سرد شده. 
وقتی هوا می ره سمت بالای ۲۵ درجه می گیم هوا گرم شده
وقتی هوا می ره سمت زیر ۲۰ - درجه می گیم هوا سرد شده !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: وقتی هوا می ره سمت بالای ۲۵ درجه می گیم هوا گرم شده
وقتی هوا می ره سمت زیر ۲۰ درجه می گیم هوا سرد شده !
۲۰ تا ۲۵؟ ۵ درجه؟ تو حبابی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: وقتی هوا می ره سمت بالای ۲۵ درجه می گیم هوا گرم شده
منفی ۲۰ درجه ; ) 
Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: وقتی هوا می ره سمت بالای ۲۵ درجه می گیم هوا گرم شده
برو بالا دوباره نگاه کن نه تو سیبری هستم     شایدم قطب جنوب   
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: برو بالا دوباره نگاه کن نه تو سیبری هستم     شایدم قطب جنوب    
به نظرم هوای سرد قابل تحمل تره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۰ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (06 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: برو بالا دوباره نگاه کن نه تو سیبری هستم     شایدم قطب جنوب    
به نظرم هوای سرد قابل تحمل تره
فکر می کنی وقتی که نیم متر برف اومد( شایدم یک متر و بیشتر ) بعد باید دو روز این برف ها رو پارو کنی اونوقت می فهمی  
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 06 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فکر می کنی وقتی که نیم متر برف اومد( شایدم یک متر و بیشتر ) بعد باید دو روز این برف ها رو پارو کنی اونوقت می فهمی   
یه ضرب المثل چینی خیلی قدیمی هست که میگه: هر که بامش بیش برفش بیشتر 
سعی کنین بام کوچیک تری داشته باشین تا در مناطق سردسیر زندگی راحت تر باشه
|