تالار گفتمان مانشت
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Idin47 - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۶ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۹ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Idin47 نوشته شده توسط:  سلام.
درصدای من اینه:
زبان ۲۵
ریاضی ۳۱
مشترک ۴۰
تخصصی هوش ۵۹
به نظرتون چه رتبه ای میارم؟

سلام رتبه تون تک رقمی میشه. در بدترین شرایط و اگه معدلتونم پایین باشه رتبه تون زیر ۲۰ میشه. در هر صورت هرجا که بخواید قبول میشید.

ممنون.
ترسم از زبانه که همه زیاد زدن ظاهرا و سوال ۹۹ که گزینه ۲ درسته و امیدوارم کلید اصلاح شه. به هر حال توکل به خدا Smile

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sh-n - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ق.ظ)keep going نوشته شده توسط:  سلام

زبان:۱۰%
ریاضی:سفید
مشترک:۶۰%
تخصصی معماری:۲۰%

دوستان به نظرتون چند میارم؟

سلام
قطعا شما زیر ۵۰ میارید سوالات تخصصی معماری امسال واقعا سخت بود

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ریحان - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ

سلام

زبان ٠
ریاضی ٦
مشترک ٣٧.٥
تخصصی نرم ٣١

معدل دانشگاه ازاد داغوون ١٣

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - qut.e - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ

دوستان یه سوال
در هر دو رشته میتونیم انتخاب رشته کنیم
یا فقط تو یکیش؟

Sent from my SM-E700H using Tapatalk

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ

من خیلی نگرانم. خیلیا زبان رو بالا زدن.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Idin47 - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ب.ظ)qut.e نوشته شده توسط:  دوستان یه سوال
در هر دو رشته میتونیم انتخاب رشته کنیم
یا فقط تو یکیش؟

Sent from my SM-E700H using Tapatalk

در هر دو یا چند تا "گرایش" یک رشته میشه انتخاب کرد.

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط:  من خیلی نگرانم. خیلیا زبان رو بالا زدن.

میانگین کل بالا میره ولی نه خیلی زیاد. من خودم هم زبان کم زدم.
نکته قابل توجه میانگین وزنی شماست. درگیر یه درس خاص نباشید.

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ریحان - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب.ظ

کمک خو

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - p30SiNa - 10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط:  من خیلی نگرانم. خیلیا زبان رو بالا زدن.
پارسه که من بودم وقتی زبان خیلی ساده بود با وقتی که خیلی سخت بود تراز میانگین خیلی فرقی نمیکرد. یک ذره فقط تراز میانگین بالاتر میرفت که زیاد تاثیری نمیذاشت. نگران نباشین.

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  کمک خو

این تخمین رتبه ای که دوستان نوشتن تخمینش خوبه. سال ۹۴ رو خیلی خوب تخمین میزنه استفاده کنین بازه رتبتون تقریبا مشخص میشه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهران ۱۲۱ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ب.ظ

سلام دوستان بنظرتون سوال کوله پشتی در ای تی امسال کلیدش غلط نیست؟ فکر نکنم با اون شرایط (ان پی هارد) باشه!!!

گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ریحان - ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ

۲۷۸ زد اگه ۱۰ درصد سختتره سال قبل باشه و۴۷۰ اگه کنکور سال قبل بود
توی اولی کارم حله ولی دومی داغون میشم
ینی کدوم درسته؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - keep going - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۴۹ ب.ظ)sh-n نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ق.ظ)keep going نوشته شده توسط:  سلام

زبان:۱۰%
ریاضی:سفید
مشترک:۶۰%
تخصصی معماری:۲۰%

دوستان به نظرتون چند میارم؟

سلام

ان شا الله که این طور باشه.ممنون دوست عزیز بابت نظرتون-بله واقعا سخت بود دروس vlsi و digitalUndecided .نه تنها برای من خب برای همه سخت بودهBlush

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - p30SiNa - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ ق.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  ۲۷۸ زد اگه ۱۰ درصد سختتره سال قبل باشه و۴۷۰ اگه کنکور سال قبل بود
توی اولی کارم حله ولی دومی داغون میشم
ینی کدوم درسته؟
بنظر من و بیشتر دوستان تخصصی امسال سختتر بود ولی فکر نمیکنم انقدر هم امسال رتبه پایینتر بیاد. مثلا شاید اگه ۴۷۰ رتبه سال پیشتون باشه امسال ۴۰۰ بشه. نه اینکه ۲۰۰/ بازم هیچی معلوم نیست. امکان داره با اینکه سختتر باشه ولی چون کنکور عقب افتاده باشه بقیه قویتر شده باشن.

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - red2pac - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ق.ظ)red2pac نوشته شده توسط:  سلام دوستان!
با این درصدا بنظرتون چه رتبه ای میارم؟گرایش نرم افزار معدلم۱۶.۴۱
زبان:۲۳
ریاضی:۱۸
مشترک:۴۲
تخصصی نرم:۳۳
زبان رو ماشالله همه بالا زدن :-[

دوستان میشه درباره ی این هم یه نظری بدید؟

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sh-n - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۲ ق.ظ

سلام

ان شا الله که این طور باشه.ممنون دوست عزیز بابت نظرتون-بله واقعا سخت بود دروس vlsi و digitalUndecided .نه تنها برای من خب برای همه سخت بودهBlush

شما مشترک عالی زدید و این خودش خیلی به رتبتون تو گرایش معماری کمک میکن من خودم تخصصی متاسفانه ۱۸ زدم. سالهای قبلو خیلی خوب میزدم نمیدونم شایدم منبعی که من مطالعه کردم کافی و مناسب نبود
موفق باشید

RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - keep going - 11 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ق.ظ)red2pac نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ق.ظ)red2pac نوشته شده توسط:  سلام دوستان!
با این درصدا بنظرتون چه رتبه ای میارم؟گرایش نرم افزار معدلم۱۶.۴۱
زبان:۲۳
ریاضی:۱۸
مشترک:۴۲
تخصصی نرم:۳۳
زبان رو ماشالله همه بالا زدن :-[

دوستان میشه درباره ی این هم یه نظری بدید؟

به نظر من به سایت تخمین رتبه نصیر ی سری بزنید بد نیست.Blushیا به نرم افزار تخمین رتبه مانشت یه نگاهی بندازین.احتمال اینکه دو رقمی بشین زیاد.Smile