|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ
جای هلند توی بازیا خالیه!
یادش بخیر بازی پرتغال هلند جام جهانی ۲۰۰۶ خیلی باحال بود!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: جای هلند توی بازیا خالیه!
یادش بخیر بازی پرتغال هلند جام جهانی ۲۰۰۶ خیلی باحال بود!
تو اون بازی من منتظر بودم به منم کارت بده داور
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴ ب.ظ
اصلن سال ۲۰۰۶ سال عجیبی بود! اون ضربه سر زیدان به ماتراتزی
فینال فرانسه ایتالیا با اون همه بازیکن از یووه تو فینال!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ
شاید فردا شب همین موقع ها نتایج اومده باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شاید فردا شب همین موقع ها نتایج اومده باشه.
نه ... تو رو خدا اگه راه داره بذار پس فردا شب.
فردا شب تولدمه میخایم بریم رست بیف بخوریم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شاید فردا شب همین موقع ها نتایج اومده باشه.
نه ... تو رو خدا اگه راه داره بذار پس فردا شب.
فردا شب تولدمه میخایم بریم رست بیف بخوریم
اگه منم مهمون کنی رست بیف به بچه ها میگم بندازن پس فردا شب.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: کاربر khaliparvar تولدتون مبارک
منم تبریک میگم!
دوست داشتین یه شیر طالبی با طالبی تغلیظ شده هم می تونین بدین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: کاربر khaliparvar تولدتون مبارک
من دلم درد میگیره بعد افطار!!!!!!! تو طول روز نه تشنه میشم نه گشنه ولی بعد افطار دل درد میگیرم
اول از همه آب سرد میخورین؟ تا اونجا ک میدونم اونایی ک با اب سرد افطار میکنن دل درد میگیرن!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۵ ب.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: کاربر khaliparvar تولدتون مبارک
من دلم درد میگیره بعد افطار!!!!!!! تو طول روز نه تشنه میشم نه گشنه ولی بعد افطار دل درد میگیرم
اول از همه آب سرد میخورین؟ تا اونجا ک میدونم اونایی ک با اب سرد افطار میکنن دل درد میگیرن!!!!
نه !!!! فقط حس میکنم معده ام کاملا به هم چسبیده!!!!!۱
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: -----------------------------------
من این پست شما رو دیده بودم، پس یادمه...
کاری با چیزایی که گفتید ندارم و کاری هم ندارم که بقیه هم همچین به تخت شاهی تکیه نزدند. اما من این مدت شما رو آدم ساده و بسیار خوبی یافتم، و طبق یه سری اعتقاداتی که برام به تجربه هم کاملاً ثابت شده به نظرم شما عاقبت بخیر میشید؛ البته نه لزوماً فردا پسفردا یا حتی امسال.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: -----------------------------------
این پست هایی که --- یا ... می کنید رو بعضی از کاربرا می بینن. تجربه نشون داده تو مانشت چیزی به اسم فراموشی نداریم.
کاربر بهنام طرفدار انگلیسی؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Skyrim - 23 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (22 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: -----------------------------------
کاری با چیزایی که گفتید ندارم و کاری هم ندارم که بقیه هم همچین به تخت شاهی تکیه نزدند. اما من این مدت شما رو آدم ساده و بسیار خوبی یافتم، و طبق یه سری اعتقاداتی که برام به تجربه هم کاملاً ثابت شده به نظرم شما عاقبت بخیر میشید؛ البته نه لزوماً فردا پسفردا یا حتی امسال.
بعضی کاربرا تو مانشت هستن که من به شخصیت، نگرش و طرز تفکرشون، غبطه میخورم. خدا رو شکر تعداد این کاربرا کم نیست. همیشه تلاش کردم از این دست کاربرا چیزای جدیدی یاد بگیرم که کنکور ارشد در برابرشون هیچه. بهترین ها رو برای شما و همه ی کاربرا آرزو میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 23 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ
اسم ایتالیا و یووه میاد یاد یکی از کاربرای اینجا می افتم یه دوست خوب
نمیشه نگفت که چقد جاش خالیه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 23 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: اسم ایتالیا و یووه میاد یاد یکی از کاربرای اینجا می افتم یه دوست خوب
luna؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 23 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: اسم ایتالیا و یووه میاد یاد یکی از کاربرای اینجا می افتم یه دوست خوب
لونا خانم؟
|