|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۱ ق.ظ
اینم از امضا
آواتار رو دلم نمیاد عوض کنم
اگه جو سنگین شد اونم ایتالیایی می کنم ...
سنگینی عکس رو حس می کنید ؟
اگه حس نمی کنید , حستون مشکل داره !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - slx12345677 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۲ ق.ظ
دعاى روز پنجم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.
خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان وقرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته وفرمانبردارت وقرار بده مرا در این روز ازدوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربان ترین مهربانان.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ق.ظ
اگه یادتون باشه تو برنامه ۲۰۱۴ شبکه ۳ که ویژه برنامه جام جهانی بود، عادل واسه هر کشور یک آیتم ساخته بود. لینک آیتم آتزوری رو گذاشتم، انصافا اگه ندیدینش حتما ببینید. من این کلیپ رو بیشتر از ۵۰ بار دیدم و به خیلیا نشونش دادم جالبه که عادل طرفداره انگلیسه و دشمن ایتالیاست ولی واقعا اینجا تعصب رو گذاشته کنار..
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ق.ظ
چت آنلاین هم راه افتاد باز
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۸ ق.ظ
بعضیا اینقد صداشون قشنگه که باید صداشونو نگاه کرد گوش کردن کمه! 
با هدفون کمه باید کنسرتش رو رفت
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نازین - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ
سلام
دوستان جواب ارشدکی میاد؟
با تشکر
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۵۱ ب.ظ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۵ ب.ظ
شنیدم که چون قوى زیبا بمیرد
فریبنده زاد و فریبا بمیرد
شب مرگ تنها نشیند به موجى
رود گوشه اى دور و تنها بمیرد
در آن گوشه چندان غزل خواند آن شب
که خود در میان غزل ها بمیرد
گروهى بر آنند کاین مرغ شیدا
کجا عاشقى کرد، آنجا بمیرد
شب مرگ از بیم آنجا شتابد
که از مرگ غافل شود تا بمیرد
من این نکته گیرم که باور نکردم
ندیدم که قویى به صحرا بمیرد
چو روزى ز آغوش دریا برآمد
شبی هم در آغوش دریا بمیرد
تو دریاى من بودى آغوش وا کن
که می خواهد این قوى زیبا بمیرد
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۲ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط: سلام
دوستان جواب ارشدکی میاد؟
با تشکر
دوشنبه 
یعنی فردا ن، پسفردا، 
امروز شنبه بود، فردا یکشنبه و .... دوشنبه!!! 
به end of the world نزدیک میشویم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فکر می کنید رتبه تون بد میشه؟
حالا به این فکر کنید که رتبه تون یه جوری بشه که ندونید جایی که میخواید قبول هستید یا نه؟ یعنی رو مرز باشید!
اینطوری دیگه تا شهریور استرس دارید. ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif) ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
عکس پروفایلتان 
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۷ ب.ظ
تو زندگی آدم اتفاقات زیادی میفته، و باعث میشه ی سری اتفاقات رو تجربه کنه و ی سری چیزا رو یاد بگیره!!! 
ولی جالبترینش برا من این بوده ک یاد گرفتم هیچ وقت مشورت نکنم
مشورت کردن..... چه قدر حرف میشه زد راجع به عجیبترین کار توی دنیا!!! مگه فکر خود ادم چشه، ک با ی سری احمق تر مشورت کنه!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۷ ب.ظ
یه خدا قوت هم میگیم به آقای تنهایی که این روزا خیلی پر کار شدن. 
خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۱ ب.ظ
کسی اینجا وارسی (درست یابی خودکار) LTL و... بلده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مثل اینکه فعالیت های استرس زای من داره نتیجه میده. 
فکر کردن به اینکه ممکنه توی نتایج تقلب بشه و یا سهمیه ها همه ظرفیت دانشگاه ها رو میتونه پر کنه هم مفید هست.
شاید هم امسال نتایج خیلی دیرتر اعلام بشه، کی میدونه؟ 
----
آقا نترسید، این استرس خودش یه هیجانی هست که بعدا براتون خاطره میشه . بدون هیچ شکی چند سال دیگه متوجه میشید که این استرس ها واقعا اونقدری که الان فکر میکنید به جا نبوده. در ضمن ارشد یه ابزار هست و بس. برای رسیدن به موفقیت n تا ابزار وجود داره. حالا یکی نشد، n-1ی دیگه هست. البته ارشد خوندن بنظرم خیلی خوبه اما نه اونقدری که زندگی تون رو مختل کنه و اینقدر هی خودتون رو اذیت کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: آقا نترسید، این استرس خودش یه هیجانی هست که بعدا براتون خاطره میشه . بدون هیچ شکی چند سال دیگه متوجه میشید که این استرس ها واقعا اونقدری که الان فکر میکنید به جا نبوده. در ضمن ارشد یه ابزار هست و بس. برای رسیدن به موفقیت n تا ابزار وجود داره. حالا یکی نشد، n-1ی دیگه هست. البته ارشد خوندن بنظرم خیلی خوبه اما نه اونقدری که زندگی تون رو مختل کنه و اینقدر هی خودتون رو اذیت کنید.
به حرفاش توجه نکنید. ارشد خیلی خیلی مهمه. اصلا فلسفه وجودی ماست. برای اینکه مهمه پس باید براش استرس داشته باشید. 
راستی چند ساعت مونده تا اعلام نتایج؟
|