|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mamat - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: گفته بودم گریه بده واسه مرد
غرور زیادش خوبه، کم نمیشه
مرد واسه بستن بند کفشش
پاشو بالا میآره، خم نمیشه! 
فکر کنم من روی هرچی مرده رو سفید کردم با اینهمه گریه کردنم.
باور کنین خیلی وقت بود گریه نکرده بودم.
اما این چند وقته تا دلتون بخواد.
فرض کنین همین الان که این پستو مینویسم دارم گریه میکنمو مینویسم.
یا همون چند پست اخیرم همینطور.
ولی گریه کن گریه قشنگه
گریه سهم دل تنگه
سر بده آواز هق هق خالی کن دلی که تنگه
گریه کن گریه قشنگه...
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ب.ظ)alidata نوشته شده توسط: مرد خوب مردیه که بزنن تو گوشش ولی گریه نکنه ![[تصویر: 71850_1_1379094841.gif]](https://img.manesht.ir/71850_1_1379094841.gif)
آره تو گوش آدم بزنن که آدم گریه نمیکنه بر میگرده میخوابونه تو گوش اونی که زده یا اینکه حرمتشو نگه میداره.
اما اگه بزنن تو قلب آدم طوری که دردش همه وجودتو بپیچه باید گریه کنی وگرنه مرد نیستی.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: تایید می شه. البته خانومها در این زمینه یه کم راحتترن. اقایون هم اگه گاهی فکر کردند واقعا تخمل برخی چیزا واسشون سخته می تونند تو خلوت خودشون گریه کنند. قبو.ل ندارم مرد نباید گریه کنه.
نه با جمله ی اولتون موافقم نه با جمله ی دومتون!من مثال نقض جمله ی اولتونم!اصلا جلو کسی راحت نیستم گریه کنم...هیچ وقت هم نکردم!
آقاییون هم به نظرم لازم نیست خلوت کنین.
اصلا گریه مرد و زن نداره که!
گفته بودم گریه بده واسه مرد
غرور زیادش خوبه، کم نمیشه
مرد واسه بستن بند کفشش
پاشو بالا میآره، خم نمیشه! 
والا ما صلاحتون و می خواستیم!حالا که خودتون می خواین غمباد بگیرین خوب منم حرفی ندارم!اصلا گریه نکنین!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - uniquegirl - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
عجب بحث گریه ای انداختما! 
...
مواظب باش!
درد دلهایت را به هیچکس نگو...
چون یاد میگیرند؛
چگونه دلت را به درد آورند...
گـفـت : بـگـو ضـمـایـر را
گـفـتـم : مــَن، مـَن، مـَن، مــَن، مَــن، مــَن
گـفـت: فــقـط مــن ؟!
گـفـتـم: بـقـیـه رفـتـه انـــد...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - - rasool - - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ب.ظ
الهى ، گریه زبان کودک بى زبان است. آنچه خواهد از گریه تحصیل مى کند . از کودکى راه کسب را بما یاد داده اى !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lantern - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
جمله ی معروفی هست که میگه مرد وقتی که شکسته میشه گریه میکنه یعنی غرور مرد بهش اجازه گریه کردن نمیده.البته منظور از این گریه،خم شدن و شکستن زیر بار مشکلاته وگرنه تو محرم و عزاداری ها صدای هق هق مردا خیلی بیشتر از خانم هاست.
اون وقت کی گفته مرد گریه نمیکنه؟مگه ائمه ما توی روایات نداریم که تو شرایط مختلف گریه میکردن؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alidata - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ
امام علی تو چاه گریه میکرد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatima1537 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: اما اگه بزنن تو قلب آدم طوری که دردش همه وجودتو بپیچه باید گریه کنی وگرنه مرد نیستی.
من چند بار پیش اومده که همین طوری که گفتید کسی دلم رو شکسته و اصلا از فرط ناراحتی حتی نمیدونستم براش از خدا چی بخوام . فقط تمام وجودم ناراحتی بوده . ولی بعد از یه مدت یه بلایی سر طرف اومده که خودم هم براش ناراحت شدم و گفتم کاش اینطور نمیشد . گریه هم تا دلتون بخواد قدیما میکردم ولی الان دیگه ۹۹خیلی چیزا نمیتونه منو ناراحت کنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryami - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ب.ظ
ما همیشه صداهای بلند را میشنویم…..
پررنگها را میبینیم…..
سخت ها را میخواهیم…..
غافل از اینکه خوبها آسان می آیند، بی رنگ میمانند و بی صدا میروند…..
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - uniquegirl - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ
شده ام معادله چند مجهولی
این روزها
هیچ کس
از هیچ راهی
مرا نمی فهمد....

|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ
دلم می خواد ازت بپرسم نامردی نیست می دونی منتظرم و نمی ای؟؟؟اما بعد می گم ولش کن!بپرسم که چی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ
رفتم پیش استاد، خواهش کردم که استاد اسم منو بنویس باهات سمینار بردارم (دقیقا نفر سوم بودم تو لیستش) ... میفرمایند : " میدونید که من به هیچ درخواستی "نه" نمیگم " و خیلی محترمانه اسمم رو نوشتن.
چند روز بعد ...
خودم و ۱۰ نفر دیگه رو بین سرریز شده های ظرفیت استاد میبینم ...
گاهی اوقات "نه" گفتن اول خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از "بله" ای هست که منجر به امید واهی و بعدش بی تکلیفی، الافی، عصبانیت و (نمیدونم چی بگم) آخر هست !!!
استاد ... شما که ۲۰ ساله میبینی که ظرفیت ۷ نفره ! چرا چرا ۱۰ روز یه نفر رو معطل میکنی ... ۱۰ روز امید واهی میدی ... و عاقبت ۱۰ نفر رو بدون استاد میذاری بمونه !
.................................................................................................................................................................
هدف :
۱/ حرف دلم رو بگم بدون اینکه استاد ببینه و بشنوه!
۲/ به استاد های آینده که شمایید بگم که خیلی وقتها "نه" خیلی بهتر از "بله" هست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: رفتم پیش استاد، خواهش کردم که استاد اسم منو بنویس باهات سمینار بردارم (دقیقا نفر سوم بودم تو لیستش) ... میفرمایند : " میدونید که من به هیچ درخواستی "نه" نمیگم " و خیلی محترمانه اسمم رو نوشتن.
چند روز بعد ...
خودم و ۱۰ نفر دیگه رو بین سرریز شده های ظرفیت استاد میبینم ...
گاهی اوقات "نه" گفتن اول خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر از "بله" ای هست که منجر به امید واهی و بعدش بی تکلیفی، الافی، عصبانیت و (نمیدونم چی بگم) آخر هست !!!
استاد ... شما که ۲۰ ساله میبینی که ظرفیت ۷ نفره ! چرا چرا ۱۰ روز یه نفر رو معطل میکنی ... ۱۰ روز امید واهی میدی ... و عاقبت ۱۰ نفر رو بدون استاد میذاری بمونه !
.................................................................................................................................................................
هدف :
کی بوده حالا این استاد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Potential - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ ب.ظ
شما نمیشناسید
از استادای خواجه نصیر
من فکر کنم الآن فرصت مهمان شدن هم گذشته که بیام سمینار رو از یه دانشگاه دیگه بردارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pos - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: هدف :
من چند وقت پیش تو یکی از دانشگاههای تهران بلایی بدتر از این سرم اومد. چند ماه دوندگی کردم. کلی کرایه دادم واسه رفتن از یک مرکز به مرکز دیگه و پیگیری کارها آخرش هم ...
اون هم به چه دلیلی؟ کسی که اصلا اختیار انجام کاری را نداشت بدون اینکه بهم بگه با درخواستم موافقت کرده بود و من را فرستاده دنبال انجام بقیه کارهاش. هدر رفتن وقت من، دوندگی هام و هزینه هام بخشی از ضررهای بود که سر همین موضوع به من رسید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - luna - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ
حالا ناراحت نباشین. سمینار کلا چیز مهمی نیست. با هر استادی که امکانش بود این درسو بگیریمن. خدا رو چه دیدین شاید اصلا این موضوع به نفعتون شده باشه.
|