![]() |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - dastan00 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق.ظ
سلام دوستان این از پیام نور که حتی سوال دادن هم بلد نیس هم فوقالعاده سخته و هم غلط فقط یک نمونش ترم پیش زبان ماشین از سی تا سوال یازده تا غلط بود اینم از ارشد اینقدر مارو دورخودمون چرخوندن سرگیجه گرفتیم ای بابا! |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - taherjavanmiri - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق.ظ)ali_13 نوشته شده توسط: سلامقطعا ی رتبه زیر ۷۰ میاری نامید چیه قطعا میاری |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ق.ظ)taherjavanmiri نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق.ظ)ali_13 نوشته شده توسط: سلامقطعا ی رتبه زیر ۷۰ میاری خدا از دهنتون بشنوه ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - taherjavanmiri - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۷ ب.ظ)ali_13 نوشته شده توسط:میانگین شما ۳۸ میشه قطعا میاری(09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ق.ظ)taherjavanmiri نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق.ظ)ali_13 نوشته شده توسط: سلامقطعا ی رتبه زیر ۷۰ میاری |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهران ۱۲۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ
دوستان ممنونم اگه جواب سوالای منم بدین. با میانگین ۳۵ تا ۳۷ در ای تی امسال، امیدی به روزانه هست؟ ایا معدل همه دانشگاههای دولتی مثل دانشگاه کردستان در ضریب مثبت ضرب میشه یا فقط دانشگاههای تهران ضرب میشن؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: دوستان ممنونم اگه جواب سوالای منم بدین. با میانگین ۳۵ تا ۳۷ در ای تی امسال، امیدی به روزانه هست؟ ایا معدل همه دانشگاههای دولتی مثل دانشگاه کردستان در ضریب مثبت ضرب میشه یا فقط دانشگاههای تهران ضرب میشن؟اگر تغییر رشته نداده باشید برای همه دانشگاه ها ضرب در عددی بین (۱/۰۰۵ الی ۱/۰۸ میشه) غیر انتفاعی و پیام نور و آزاد در ۱/۰۰۵ ضرب میشه خواجه نصیر در ۱/۰۵ ضرب میشه تهران و شریف ۱/۰۸ ضرب میشه برای تغییر رشته ای ها در ۱ ضرب میشه **** برای دانشگاه شما (کردستان) هم عددی که ضرب میشه بزرگتراز ۱/۰۱ نیست (شاید یکی دو صدم بیشتر خودتون حدس بزنید) |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - taherjavanmiri - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: دوستان ممنونم اگه جواب سوالای منم بدین. با میانگین ۳۵ تا ۳۷ در ای تی امسال، امیدی به روزانه هست؟ ایا معدل همه دانشگاههای دولتی مثل دانشگاه کردستان در ضریب مثبت ضرب میشه یا فقط دانشگاههای تهران ضرب میشن؟ب نظر من میانگین بالای ۳۵ روزانه تهران قبول میشه و درصد معدل هم خیلی تاثیر نداره.کل دانشگاهها تاثیر معدل دارن ولی ترازشون فرق داره |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۴ ق.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:الان دفترچه انتخاب رشته ارشد پزشکی سنجش ۹۴ رو دیدم(25 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ق.ظ)samsung نوشته شده توسط:جناب من واسه این روش مثال نقض آووردم(25 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۰۹ ق.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۰۸ ب.ظ)samsung نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۵۶ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۵ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: واسه به دست آوردن تراز: اونا هم همین چیزی رو که من گفتم برای تراز انجام میدن (من اینو ندیده بودم و گفتم) مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای اینکه دیدن pdf وقتگیر هست عکس اون قسمت مربوطه رو هم میزارم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - tondar.sal - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۶ ب.ظ
کنکور یادم رفته از بس گرفتار روز مرگری شدم یه سایت معرفی کنید که برنامه نویسی رایگان نشون بده دوستان |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ
سوالای آی تی امسال راحت بوده یا من خراب کردم ؟ ظاهرا درصدا خوبه .. ایشالا همه قبول بشیم ی جای خوب اگه جا کم نیاد ![]() سلام دوستاان میگم شماها بعد کنکور چه کارها می کنید؟ من که خسته شدم واقعا. .. اگه کاری می شناسید به ما هم معرفی کنید ![]() مثلا برنامه نویسی مثلا پایتون .. ... هر کی بیاد بگه مشغول چه کاری هست تا بقیه هم ایده بگیرن و خود اشتغالی به وجود بیاد.. ![]() ممنووون |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - taherjavanmiri - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: سوالای آی تی امسال راحت بوده یا من خراب کردم ؟ن شما خراب نکردین کسی هم زیاد خوب نبوده شما هم جزو اونایی پس امیدوار باش ی رتبه خوب میاری??? |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: سوالای آی تی امسال راحت بوده یا من خراب کردم ؟ کنکور امسال اتفاقا خیلی هم سخت بود درصد ها هم که انچنان خوب نیست و نسبت به سالهای قبل پایینه به نظر من |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - wskf - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ
آخه من کلا ۲۵ تا جواب دادم که وقتی تصحیح کردم دیدم خیلی خراب کردم . متاسفانه اشتباهاتم زیاد بود ... بازم امیدم به خدا ![]() |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali_13 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: آخه من کلا ۲۵ تا جواب دادم که وقتی تصحیح کردم دیدم خیلی خراب کردم . انشاالله که خوب میشه ![]() ![]() |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهران ۱۲۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۷ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: دوستان ممنونم اگه جواب سوالای منم بدین. با میانگین ۳۵ تا ۳۷ در ای تی امسال، امیدی به روزانه هست؟ ایا معدل همه دانشگاههای دولتی مثل دانشگاه کردستان در ضریب مثبت ضرب میشه یا فقط دانشگاههای تهران ضرب میشن؟اگر تغییر رشته نداده باشید برای همه دانشگاه ها ضرب در عددی بین (۱/۰۰۵ الی ۱/۰۸ میشه) ممنون خدا خیرت بده (۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ ب.ظ)taherjavanmiri نوشته شده توسط:امیدوارم این طور باشه ممنونم(09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: دوستان ممنونم اگه جواب سوالای منم بدین. با میانگین ۳۵ تا ۳۷ در ای تی امسال، امیدی به روزانه هست؟ ایا معدل همه دانشگاههای دولتی مثل دانشگاه کردستان در ضریب مثبت ضرب میشه یا فقط دانشگاههای تهران ضرب میشن؟ب نظر من میانگین بالای ۳۵ روزانه تهران قبول میشه و درصد معدل هم خیلی تاثیر نداره.کل دانشگاهها تاثیر معدل دارن ولی ترازشون فرق داره |