|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: +بیخیال بشید و کاربری هم که میخواست هات چاکلت یکساله رو در صورت لو دادن تامین کنه حالا چون نتونسته حدس بزنه شماره کارتمو میدم پولشو کالت به کالت کنه :دی
+شمارو به دیدن گل دوم مسی دعوت میکنم
اینا یعنی اینکه کاربرا دارن میرسن به شهر مورد نظر
شما اگه شماره کارتو بدید که شعبه کارت در میاد از توش. دیگه چه نیازی پولو بریزم به حساب؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: +بیخیال بشید و کاربری هم که میخواست هات چاکلت یکساله رو در صورت لو دادن تامین کنه حالا چون نتونسته حدس بزنه شماره کارتمو میدم پولشو کالت به کالت کنه :دی
شما اگه شماره کارتو بدید که شعبه کارت در میاد از توش. دیگه چه نیازی پولو بریزم به حساب؟
عابربانکم برا تهران شعبه نازی آباد
+تبریز نیستم ولی یه دوست تبریزی خوب دارم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
بعضی پست ها هستن که ... هستن و تازه سپاس هم خوردن. خیلی مفهومی هستن. اصلا آدم میره تو فکر.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - viase - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ب.ظ
معده ام عصبانیه. فکر کنم فهمیده ماه رمضون شده.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: معده ام عصبانیه. فکر کنم فهمیده ماه رمضون شده.
آرومش کنید به هر حال افطار و سحر هست
افطار جبران میشه نشد هم سحر
مثلا سحر پیتزا مخصوص خودتون را بخورید
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: عابربانکم برا تهران شعبه نازی آباد
شیراز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: معده ام عصبانیه. فکر کنم فهمیده ماه رمضون شده.
آرومش کنید به هر حال افطار و سحر هست
افطار جبران میشه نشد هم سحر
مثلا سحر پیتزا مخصوص خودتون را بخورید
سحر که فقط نون پنیر یا کره مربا میخورم با آب.
بیشتر نگران کم آبی هستم.
پیتزای مخصوص ندارم متاسفانه.
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: عابربانکم برا تهران شعبه نازی آباد
شیراز
این کاربر هم به گروه ما اضافه شدن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سحر که فقط نون پنیر یا کره مربا میخورم با آب.
اینا سیر نگه میداره تا افطار ؟! آخه سحر ما همیشه پلو اینا میخوریم. ولی افطارُ معمولا با نون پنیر شروع میکنیم بعدشم شام.
ما ک رفتیم کباب تابه ای درست کنیم برا سحر.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: اینا سیر نگه میداره تا افطار ؟! آخه سحر ما همیشه پلو اینا میخوریم. ولی افطارُ معمولا با نون پنیر شروع میکنیم بعدشم شام.
یه زمانی ما سحر ها غذای پختنی (اکثرا پلو) میخوردیم. اما مشکلی که بود این بود که بعد از سحر میخوابیدیم و بعد چند ساعت که بیدار می شدیم معده هامون اذیت می کرد. این بود که طی تجربه فهمیدیم که بهتره سحر غذای سبک مثل همینایی که گفتم بخوریم. یه چیز دیگه که خوبه اینه که سحر میوه و سبزی بخورید که هم سبکه و هم آب رو برای زمان بیشتری تو بدن نگه میداره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ
سال دومیه که ماه رمضون خونه نیستم ،سال اولی که خونمون نبودم به سبک اردویی بود و مسئولیتی در تهیه سحر وافطار نداشتم.امروز که برای اولین بار همش به سحر و افطار امروز وفردا و ... فکر میکردم میبینم مامانا چقدر سر این موضوع اذیتن ،درست کردنش سخت نیست، فکرشِ که اذیت کننده است.
+این پست رو درحالی که منتظرم ماکارونی سحری ام دَم بکشه، براتون گذاشتم :دی
--------
آها راستی دعا نکردم
دعا میکنم بحق این ﻣﺎﻩ مبارک ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯﺁﺭﺯﻭﻫﺎتون ؛ﺁﺭﺯﻭ ﻧﻤونه.
حلول ماه مبارک رمضان مبارک
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ
سحر دو تا چیز خیلی خوبه واسه تشنه نشدن طبق تجارب گهر بارم
۱- هندونه
۲- سرشیر
پ.ن: کی میتونه ۱۵ ساعت و نیم تحمل کنه اخه :| :/ :'/
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ق.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: لپ تاپم و خودم زخم بستر نگیریم خوبه . . .
یاد خودم افتادم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: سحر دو تا چیز خیلی خوبه واسه تشنه نشدن طبق تجارب گهر بارم
۱- هندونه
۲- سرشیر
هندونه قبول، اما سرشیر؟
نقل قول: پ.ن: کی میتونه ۱۵ ساعت و نیم تحمل کنه اخه :| :/ :'/
پارسال ک بیشتر باید تحمل میکردیم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: سحر دو تا چیز خیلی خوبه واسه تشنه نشدن طبق تجارب گهر بارم
۱- هندونه
۲- سرشیر
سرشیر
اگه مثل من زیر کولر باشین و فعالیت بدنی آنچنانی هم نداشته باشین، اونوقت همه چی نارگیله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - neda.n91 - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: +بیخیال بشید و کاربری هم که میخواست هات چاکلت یکساله رو در صورت لو دادن تامین کنه حالا چون نتونسته حدس بزنه شماره کارتمو میدم پولشو کالت به کالت کنه :دی
عابربانکم برا تهران شعبه نازی آباد
کنجکاوی دوستان، فضولی مرا نیز برانگیخت
احیانا به طور کاملا تصادفی محل اختفای شما گیلان غرب نیست؟ اخه تنها شهریه ک شنیدم آب و هوای شمال رو داره ( اسمشم با خودشه، گیلانه غرب)
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: سحر دو تا چیز خیلی خوبه واسه تشنه نشدن طبق تجارب گهر بارم
۱- هندونه
۲- سرشیر
سرشیر
اگه مثل من زیر کولر باشین و فعالیت بدنی آنچنانی هم نداشته باشین، اونوقت همه چی نارگیله
نارگیل؟؟؟
چرا من با همه چی علامت سوال در ذهنم شکل میگیره
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ ق.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط: (18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۵ ق.ظ)diligent نوشته شده توسط: سرشیر
نارگیل؟؟؟
چرا من با همه چی علامت سوال در ذهنم شکل میگیره
جناب خان میخوند: سیاههه نارگیلهه
|