![]() |
درخواست کتاب یا جزوه - نسخهی قابل چاپ |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 06 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ق.ظ
سلام عزیزان یک سایت کپی libgen.org یکی از دوستان در سایت گذاشته بود ..گم کردم لینکش امکان داره بزارید؟ مال همین دانلود کتاب ها هست |
RE: درخواست کتاب یا جزوه - baahare - 06 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ق.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: سلامسلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست کتاب یا جزوه - teraktor2003 - 19 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ ب.ظ
سلام من دنبال یه جزوه یا مقاله هستم که مختصری در مورد شبکه پتری رنگی صحبت کرده باشه بعلاوه پیاده سازی یک مثال در cpntools ,هرچی میگردم کمتر پیدا میکنم که قشنگ و واضح پیاده سازیشو نشون داده باشه و مرحله به مرحله که چی میشه...کسی از دوستان داره ممنون می شم بذاره. |
RE: درخواست کتاب یا جزوه - ana9940 - 19 دى ۱۳۹۴ ۰۴:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان درباره Probabilistic I/O Automata اطلاعات می خواستم. کسی میتونه لطفا کتاب یا جزوه ای در این زمینه معرفی کنه؟ |
یادگیری ماشین proje - atish404 - 27 دى ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ
سلام من میخوام با روش های ترکیب ensemble کردن برای لرنینگ پروژه بزنم چی بنویسم ؟؟؟ دیتا ست هم میخوام داشته باشه |
درخواست کتاب یا جزوه - ali139084 - 04 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ
با سلام چند تا کتاب و نمونه سوال برای رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش مدیریت سیستم های اطلاعاتی در این سایت هست. میتونید دانلود کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست کتاب یا جزوه - fo-eng - 04 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان. کسی این کتاب رو نداره؟ learning apache spark مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 10 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
سلام دوستان ویرایش سوم پردازش تصویر دیجیتال گنزالز که ۶۲ مگ هست. اط چند تا جا دانلود زدم متاسفانه عکس هاش خیلی خیلی بد افتاده دوستان کتاب رو با عکس یسالم موجود دارید؟ خدا خیرتون بده با درود دوستان من ورژن ۲ این رو دارم اما نسخه خیلی جدید تر هم موجود هست که هر چی گشتم نتونستم دانلود کنم . یک لینک پیدا شد که دیگه وسط کار دانلود نمیکنه ممنون میشم اخرین نسخه بزارید Image Processing Toolbox Matlab User Guide |
درخواست کتاب یا جزوه - hossein_k - 12 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ
سلام دوستان. من امسال کنکور ارشد علوم کامپیوتر دارم. میخواستم ببینم کتاب یا جزوه ای خوب و ساده واسه درس منطق ریاضی این رشته دارید؟ |
درخواست کتاب یا جزوه - jazana - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: این کتاب رو لطف می کنید: نمی دونم چرا آپلود تو مانشت همیشه مشکل پیدا می کنه. حجم حدود ۱۰ مگابایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ب.ظ
دوستان کتاب الگوریتم کورمن ویرایش سوم ، پرینت ۵ رو دارید؟ چون پرینت ۵ اشتباهات رو اصلاح کرده ممنون |
RE: درخواست کتاب یا جزوه - jazana - 29 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: دوستان کتاب الگوریتم کورمن ویرایش سوم ، پرینت ۵ رو دارید؟ چون پرینت ۵ اشتباهات رو اصلاح کرده ممنون همه ویرایش های سوم کتاب رو باید دانلود کنی ببینی کدوم یکیشون چاپ جدید هست و اصلاحات جدید روش اعمال شده. تو هر سایتی که شد بگرد. مثلا تو سایت زیر isbn کتاب رو جستجو و همه نسخه ها رو دانلود کن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. درخواستی که داری درخواستی ویژه هست و معمولا پیدا نمیشه.(چون ملت میرن صفحه errata و دستی تمام اشتباهات رو note برداری می کنند) که متاسفانه واسه کتاب الگوریتم کورمن کار سختیه، چون اشتباهات زیاد داره. من خودم دسترسی به نسخه آخر کتاب دارم ولی آنلاین هست و pdf نیست که بتونم راحت rip کنم وگرنه میگذاشتمش... دسترسی آنلاین رو هم با اکانت های خاصی دارم و گرنه اکانتش رو به اشتراک میگذاشتم. |
درخواست کتاب یا جزوه - irpersian20 - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ
سلام این کتاب کسی داره؟ خدا خیرتوون بده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست کتاب یا جزوه - jazana - 16 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۴ ب.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درخواست کتاب یا جزوه - d_felfelak - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۳۴ ب.ظ
لینک دانلود کتاب زیر رو میخوام: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر فراوان |