|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:چرا گفت شما اولویت اول قبولی ولا...(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: نگرانی داوطلبان افزایش یافت؛ |
Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:حالا فکر کن جوابا بیاد و جایی که دوست داری قبول نشی...(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ)olom tahghighat نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ب.ظ)hnarghani نوشته شده توسط: آخه یه تاریخ مشخص اعلام نمی کنند که ..حداقل بگن فلان تاریخ جوابا میاد خوب آدم یکم خیالش راحتره ...همش میگن صبور باشیددددد موعد مقرر...باید یه استاد ادبیات ببینبم بهش بگیم منظورشان از موعد مقرر چیه ؟؟؟زمانش حاله گذشته ست یا آینده خیلی دور!!!!!!!!!!؟؟نمیخاد زمان بگن بابا باز بگن همه منتظرن بعد ببینی نیومده همون بگن میگیم بهتره زمان نگن بهتره نمدونم چرا حس ششم جواب نداد الان میگه حس ششمم میگه بعدازظهر میادش جوابا نمدونم حس ششمم حس ششمای قدیم... رسماً نابود میشم
|
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - shahryar711 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
اقا اگه امشب تو اخباررها و خبرگزاری چیزی نگفتند معلوم می شه احتمالا فردا هم نمیاد |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - ayubes - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۷ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سری به این پست بزنید علت واقعی تاخیر مشخص شده نگران نباشید بلکه باید خوشحال باشید برو خبر رو بخون |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - neda_Network - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ
من تا ۱۶ هم بیشتر نمیتونم منتظر باشم خدایا چراانقد بدبختم من امسال باید اینجوری میشد
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: من تا ۱۶ هم بیشتر نمیتونم منتظر باشم خدایا چراانقد بدبختم من امسال باید اینجوری میشدوالا من از عصر تا حالا خیلی دپرس و نا امید شدم. نمیدانم چرا خسته شدم راستش |
Re: RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - HamedNet - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:وضعیت منم اینجوریه(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: من تا ۱۶ هم بیشتر نمیتونم منتظر باشم خدایا چراانقد بدبختم من امسال باید اینجوری میشدوالا من از عصر تا حالا خیلی دپرس و نا امید شدم. جمعه ها به صورت default این شکلی بود، دانشگاه آزاد هم بدترش کرد فقط خداکنه آخرش خوش باشه... |
|
RE: اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - alma90 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ
پیش بسوی اخبار ۲۱ |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - milad91 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ
نظر قرار گرفته در سایت ایسنا و حرف دل من ..... آیا وقت گرفتن شهریه و پول هم اینقدر تعلل میکنن ؟؟؟؟من نمیدونم چرا اینقدر بعضی ها سختشون هست بگن اشتباه کردیم و عذر خواهی کنن؟؟؟؟ دانشگاه ازاد بجای عذر خواهی فقط توجیه میکنه!!!!رشته جدید مصوب شده باید داوطلبان رو در رشته های جدید هم مورد بررسی قرار بدیم شانسشون بیشتر بشه!!!!اخه چه حرفیه؟؟؟؟درسته که ما از اخبار مرکز ازمون بی خیریم ولی منطق که دیگه حالیمون میشه !!مگه ما این رشته های مصوب جدید رو اصلا انتخاب کردیم که شما میخواید در این رشته های مصوب جدید قبولی اعلام کنید؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا رشته ما رو بجز تهران ، جدیدا زنجان و تبریز و چند شهر دیگه …..هم آورده خوب حالا مرکز ازمون میخواد من رو جایی که اصلا انتخابش نکردم قبول کنه ؟؟؟؟؟یا مثلا توی همه شهرهایی که جدید اومده قبول کنه ؟؟؟؟؟منطقی هست اصلا این حرف ؟؟؟؟بدیهی هست که اول باید انتخاب کرد شهر و رشته محل های جدید رو بعد اعلام قبولی کنن!!!!!یعنی اینکه ابتدا رشه محل های جدید اعلام بشه و یه عده اونها رو انتخاب کنن و بعد اعلام نتیجه بشه در رشته محل های جدید ...... |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
یعنی دیگه نمیکشم حتی بیام مانشت جالب اونکاره بلاتکلیف بمونه چون ربط داشت ب قبولی اما این یکی کاری ک من گفتم هیچ ربطی نداشت بازم میگن بزا حالا نتایجت بیاد اخ این وضعیه ای خدا اگه ب نفعمون ایراد نداره ما صبوریم اگه نیست بیادش دیگه تا کی واستیم خب ... |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ق.ظ
اخبار که داوطلبان صبور باشند تا الان ۶۷۰۰۰ تا بازدید داشته!! یعنی بدبخت مردم خیلی ها الاف هستند. اینها تازه ادرس سایت روابط عمومی مرکز ازمون رو بلدند. یک سری ها خود سایت ازمون .کام رو دارن رفرش میکنن |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - hnarghani - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ق.ظ
سلام به همگی الان ساعت ۱۰:۴۴ دقیقه شنبه ۱۵ شهریور شبکه خبر به طور رسمی اعلام کرد به دلیل پیامکهای زیادی که دواطلبان درباره نتیجه ارشد و دکتری داشتند ..طی تماس با دانشگاه آزاد ..همچنان گفتند به دلیل اضافه شدن رشته محل های جدید دواطلبان صبر پیشه کنند ....همون حرفهای همیشگی....حالا حالا خبری نیست بچه ها.. |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - H-Arshad - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
اره فکر کنم رفت هفته دیگه |
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - olom tahghighat - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: ارهوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ای خدا چرا اینجوری میگین حداقل بگین تا اخر همین هفته ترخدا ای بابا بخدا روانی شدیما با اعصابمون بازی میکنن ای وای فک کن بخاد هفته دیگه بیاد وای.فکرش ازاردهندست تا چه برسه ب واقعیتش. |
|
اعلام نتایج نهائی آزمونهای دانشگاه آزاد تا قبل از ۱۰ شهریور ۹۳ - npour - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
چه قدر خودشونو لوس میکنن ایناااا |