یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب دور خواهم شد از این سنجش مردم آزار |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)farshad1_1390 نوشته شده توسط: امنیت مالک اشتر قبولم! حالا ببین کی گفتم اولین هم کلاسیمو پیدا کردم، سلااااااااام هم کلاسی! |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sana2014 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
این مسئول سایت سنجش آزار داره چرا این جدید یا می زاره یا بر می داره روح و روان آدمو بهم می ریزه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - gholizadeh1992 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
بچه ها ؟ کی به شما گفته نتایج امروز میاد ؟ اینطور استرستون بیشتر میشه خووو |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fish72 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
دیگه جدید رو نذاشت.فک کنم رفتن نماز |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - farshad1_1390 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)farshad1_1390 نوشته شده توسط: امنیت مالک اشتر قبولم! حالا ببین کی گفتم خیلی کوچیکیییم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)Snow White نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: استرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسآره، من گاهی دوست دارم استرس ...استرس با طمع انتظار هیجان... من خودم اینجوریم بعضی موقعا برام استرس خیلی خوبه...باعث میشه آدم فکرش ب جای دیگه نره روی اون موضوع فکرش ثابت شه اما زیادیش باعث زجردادن خودمون میشه چندتا نفس عمیق بکش...دیگه چیزی نمونده... بالاخره همزادمو پیدا کردم شما چقد مثل منی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
که در آن هیییچ مسئولی نیست که بذارد این نتایج را!!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sana2014 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: قایقی خواهم ساختقایقت جا داره من می ام |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ
که بریم الزهرا؟؟ خانومم من خودمم راه نمیدن :دی شرمنده |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - eng_majid - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:مگه پروژه کارشناسی هم دفاع داره؟؟؟؟؟(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:خودم ۲۲ مهر دفاع کردم ، دو سه روز بعدم نمرش رد شد ولی تاریخ فارغ التحصیلی ۳۱ شهریور ثبت شد.(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:دمت گرم چند روزه خیلی عصبی بودم که این ۶ ماه چرا کاری نکردم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگر تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چه اتفاقی می افته ؟(مثلا تا وسط مهر طول بکشه)یکی از رفیقام که الان فردوسی هست وسطای مهر دفاع کرد تا اخر مهر هم نمرش رد شد! نگران نباش... من فردا هماهنگ کردم با استاد که برم پروژه رو بهش تحویل بدم، دیگه دفاع چیه شما میگید!!! دارید کلاس میزارید؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - sana2014 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ
منو وسط راهم پیدا کنی راضیم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - CATIGA - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
یک کم بگذره فک کنم برخی دوستان به رشته ادبیات تغییر رشته بدن شنیده بودم شرایط حساس توانایی های ذاتی انسان رو شکوفا میکنه ندیده بودم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
اخ جون AI اومد.... اون دفعه یه روش برای دیدن نتایج اولیه ارائه دادی.. برای این هم میشه بگی؟؟ نیاز فوری |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: سلام . . . من اومدمداداش یه لطفی به کل دوستان بکن و این امضات رو کوچیک کن. پیشاپیش ممنون. |