|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عجب روز مزخرفی بود. اعصابمو نابود کرد.
واقعن! واسه منم روز خوبی نبود! کلی اتفاق توی همین یه روز واسه من افتاد ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۵۹ ب.ظ
پس شاخههای یاس و مریم فرق دارند
آری! اگر بسیار اگر کم فرق دارند
شادم تصور میکنی وقتی ندانی
لبخندهای شادی و غم فرق دارند
برعکس میگردم طواف خانهات را
دیوانهها آدم به آدم فرق دارند
من با یقین کافر، جهان با شک مسلمان
با این حساب اهل جهنم فرق دارند
بر من به چشم کشتة عشقت نظر کن
پروانههای مرده با هم فرق دارند
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ
با فونت قبلی تا دو خط رو میشد خوند الان به زور یه خط! البته همین که مده کافیه حتما برای خوب بودنش!
پرسپولیس اخر یه دروازه بان خرید بریم واسه قهرمانی اسیا!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ
پس من باید سپاسگزار خداوند باشم که امروز با تمام وجودم احساس خوشبختی کردم.
من (در حال صحبت یواشکی اما با صدای بلند در گوش مامانم): در گوشم بگو! به کسی نمیگم!
مامانم ( با خنده در گوش من): گیلاس
من (با صدای بلند و لحن پیروزمندانه): چیلاس!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - admin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: با فونت قبلی تا دو خط رو میشد خوند الان به زور یه خط! البته همین که مده کافیه حتما برای خوب بودنش!
معمولاً در ابتدای هر تغییر مقداری اینرسی وجود داره. به فونت جدید فرصت بدین که خودش رو نشون بده. نکات بسیار ریزی در مورد این فونت هست که در طول زمان مشخص خواهد شد.
فونت Tahoma با اینکه فونت بدی نیست، اما برای اندازههای بزرگ و همچنین نازک کردن فونت و برای صفحات نمایش جدید با تراکم پیکسلی بالا اصلا مناسب نیست.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: معمولاً در ابتدای هر تغییر مقداری اینرسی وجود داره. به فونت جدید فرصت بدین که خودش رو نشون بده. نکات بسیار ریزی در مورد این فونت هست که در طول زمان مشخص خواهد شد.
فونت Tahoma با اینکه فونت بدی نیست، اما برای اندازههای بزرگ و همچنین نازک کردن فونت و برای صفحات نمایش جدید با تراکم پیکسلی بالا اصلا مناسب نیست.
نکات ریز رو بگین باید جالب باشه ولی کلن tahoma برای اندازه کوچیک خیلی خوبه چشممونم دیگه بهش خیلی عادت داره
نمی دونم چرا با ابن فونت ارتباط برقرار نمی کنم؟ احساس می کنم نوشته ها به زور حکاکی شدن!!
صمنا دکتر مانیتور من HD هم نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: عجب روز مزخرفی بود. اعصابمو نابود کرد.
بر عکس تو من روز خنده داری داشتم. رفتم مصاحبه، هی بهم تیکه مینداختن و میخدیدن
منم خودم میخندیدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ
سخت گذشت تا فهمیدم....
هیچ چیز
از هیچکس
بعید نیست....
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Innocence - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ ق.ظ
قانون دنیا این بود
بعضیا به چیزهایی که میخوان میرسن
و بعضیا باید بدونن اون چیزهایی که میدونن بهش نمیرسن رو نخوان
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه clone چیه؟ وقتی میگن لینوکس clone از یونیکس هست یعنی چی؟
به نظر کلون در اینجا به معنی ساخت مشابه یک برنامه/پروژه دیگه هست. یعنی لینوکس، شبه یونیکس هست.
Clone در اینجا به این مفهوم هست که سورس کد برنامه رو کپی پیست نکنی ولی شیوه اجرا و استاندارد های یک برنامه ی دیگه رو استفاده کنی و از رو مدلش تقلید کنی و از صفر دوباره بنویسیش.
در cloning واسه کشف نحوه کارکرد برنامه از سورس کد/مهندسی معکوس/اسناد برنامه و ... استفاده می کنند.
یکی از کاربرد های cloning تبدیل یک پروژه کپی رایت دار به پروژه رایگان و آزاد هست، مثلا یونیکس پولی بود و خیلیا امکان استفاده ازش رو نداشتن و با نوشتن لینوکس، پروژه ای شبه یونیکس ولی مفت به همه عرضه شد که ما هم ممنونیم.
------------------------------
البته clone یک معنی دیگه هم داره: کپی کردن دقیق و عین هم اطلاعات/سورس کد.مثل:
- ساخت دوقلوی جدید از یک قلو
- کپی دقیق اطلاعات هارد به هارد دیگه
- کپی پیست سورس کد یک پروژه دیگه
-ایجاد نسخه کپی از یک شیء تو زبونای برنامه نویسی
ممکنه برداشت من از مفهوم کلون در لینوکس/یونیکس با منظور کسی که اونو گفته خیلی فرق داشته باشه.(بحث تاریخچه و تعریف و هدف لینوکس کمی جنجالیه و نظرات متفاوتی هست.)
پ.ن: لینوکس نصب کن و لینوکسی شو.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۰۵ ق.ظ)jazana نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: دوستان کسی میدونه clone چیه؟ وقتی میگن لینوکس clone از یونیکس هست یعنی چی؟
به نظر کلون در اینجا به معنی ساخت مشابه یک برنامه/پروژه دیگه هست. یعنی لینوکس، شبه یونیکس هست.
Clone در اینجا به این مفهوم هست که سورس کد برنامه رو کپی پیست نکنی ولی شیوه اجرا و استاندارد های یک برنامه ی دیگه رو استفاده کنی و از رو مدلش تقلید کنی و از صفر دوباره بنویسیش.
در cloning واسه کشف نحوه کارکرد برنامه از سورس کد/مهندسی معکوس/اسناد برنامه و ... استفاده می کنند.
یکی از کاربرد های cloning تبدیل یک پروژه کپی رایت دار به پروژه رایگان و آزاد هست، مثلا یونیکس پولی بود و خیلیا امکان استفاده ازش رو نداشتن و با نوشتن لینوکس، پروژه ای شبه یونیکس ولی مفت به همه عرضه شد که ما هم ممنونیم.
البته clone یک معنی دیگه هم داره: کپی کردن دقیق و عین هم اطلاعات/سورس کد.مثل:
- ساخت دوقلوی جدید از یک قلو
- کپی دقیق اطلاعات هارد به هارد دیگه
- کپی پیست سورس کد یک پروژه دیگه
-ایجاد نسخه کپی از یک شیء تو زبونای برنامه نویسی
ممکنه برداشت من از مفهوم کلون در لینوکس/یونیکس با منظور کسی که اونو گفته خیلی فرق داشته باشه.(بحث تاریخچه و تعریف و هدف لینوکس کمی جنجالیه و نظرات متفاوتی هست.)
پ.ن: لینوکس نصب کن و لینوکسی شو.
مرسی از پاسختون لینوکس عالیه فقط یه مشکلی تو کار با لینوکس دارم (تازه شروع کردم وارد فیلد لینوکس شم) اونم اینکه دستورات رو یادم میره!!!!!!!
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: پس من باید سپاسگزار خداوند باشم که امروز با تمام وجودم احساس خوشبختی کردم.
من (در حال صحبت یواشکی اما با صدای بلند در گوش مامانم): در گوشم بگو! به کسی نمیگم!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (27 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: پس من باید سپاسگزار خداوند باشم که امروز با تمام وجودم احساس خوشبختی کردم.
خیلی ممنونم از لطفتون
امیدوارم خدا طوری که خودتون هم باور نکنید آرزوتون رو برآورده کنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - همیلا - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۵ ق.ظ
چن ماه روز هام تکراری شده حتی برای بیدار شدنم هم انمگیزه ای ندارم چن ماهه دنباله کارم این اواخر بیشتر ولی به هر دری میزنم بسته هست نمیدونم شاید مصلحته ولی من...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۲۸ ب.ظ
بچه های ارشد ۹۶ آی تی اعلام آمادگی کنند
استارت برای آی تی امیرکبیر ... انشا الله
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: مرسی از پاسختون لینوکس عالیه فقط یه مشکلی تو کار با لینوکس دارم (تازه شروع کردم وارد فیلد لینوکس شم) اونم اینکه دستورات رو یادم میره!!!!!!!
یادتون باشه دستورات رو باید بفهمید و نباید فقط کپی پیست کنید. ضمن اینکه یه سری دستورات پیش نیاز دارن مثلا برای فهیدن دستورات مدیریت بسته باید اول سیستم مدیریت بسته لینوکس رو بدونید.
|