گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - RezaTaheri - 30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۱۰ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ب.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط:برای تمام سوالات رعایت میشه(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ق.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:تمام سوالات با این ترتیبی ک گفتین گزینه ها جابه جا میشن؟ یا فقط بعضی از سوالا!!!!(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۴ ق.ظ)Eagle 72 نوشته شده توسط: سلام دوستانتفاوت این ۶ دفترچه فقط توی تعویض دو گزینه هست(جای سوالات به هیج وجه تعویض نمیشه) شاید امسال تعویض گزینه دوبار انجام شده مثلا گزینه ۱ و ۳ عوض بشن همزمان گزینه ۲ و ۴ هم عوض بشن ولی برای همه سوالات باید یکسان باشه چون توسط سیستم اینکار انجام میشه و به صورت دستی انجام نمیشه و سیستم هم تابع یک فرمول هست اینم یه قسمت دیگه از دفترچه که بازم ۱ و ۴ عوض شدن |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ahmad8990 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۱۰ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۰۵ ب.ظ)neda.n91 نوشته شده توسط:برای تمام سوالات رعایت میشه(30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ق.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: تفاوت این ۶ دفترچه فقط توی تعویض دو گزینه هست(جای سوالات به هیج وجه تعویض نمیشه)تمام سوالات با این ترتیبی ک گفتین گزینه ها جابه جا میشن؟ یا فقط بعضی از سوالا!!!! تو دفترچه کامپیوتر بعضی سوالا اصلا گزینه هاش عوض نشده |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saba68computer - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ
ببخشید شما رتبه منو ۶۱۲ گفتید پس با حساب درصدای ایشون برا من نباید بهتر بیاد من که مشترکو ۴۰ زدم تخصصی ۱۶/۶۷ معدل ۱۴/۵۷ زبان ۱۲ ریاضی ۶/۲۵//رتبه منو امکان داره دوباره تخمین بزنید |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - moinm2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: ببخشید شما رتبه منو ۶۱۲ گفتید پس با حساب درصدای ایشون برا من نباید بهتر بیاد من کهصبا خانم رتبه هایی که ما تخمین میزنیم فقط بر اساس تجربه و احتمالاته خیلی نمیشه بهشون اعتماد کرد شاید یک درصد مشترک تاثیر خیلی زیادی رو رتبه داشته باشه بهترین راه برا همه اینه که تا لحظه رسیدن نتایج صبر کنند Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saba68computer - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ
اخه خیلی نگرانم اگه ۶۰۰ بیاد که جایی قبول نمیشم ..حالا اگه براتون مقدوره برحسب تراز های سال گذشته با اون درصدهایی که گفتم بازم برام تخمین بزنید ممنون |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - moinm2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ق.ظ
به نظر من کنکور امسال سختتر بود چون من پارسالم توی بحث درصد ها شرکت میکردم و اون موقع درصد های بالایی داشتیم مثلا کسانی بودن ک مشترک ای تی رو ۷۰ درصد زده بودن ولی امسال «ظاهرا» از اون خبرا نیست Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: ببخشید شما رتبه منو ۶۱۲ گفتید پس با حساب درصدای ایشون برا من نباید بهتر بیاد من کهمن گفتم بر اساس کنکور سال پیش،بین رتبه ۶۱۰ تا ۶۲۰ هستید. اون درصدایی که قبلا اعلام کردید،با الان فرق داره که. قبلا گفته بودید که : مشترک:۳۵ تخصصی ۱۶ زبان ۱۵ ریاضی ۶/۲۵ و معدل: ۱۴/۶۰ که بر اساس کنکور سال پیش ترازتون ۴۳۵۰ و رتبتون ۶۱۰ تا ۶۲۰ میشده. ---------------------------------------------------------------------- ولی بر اساس درصدهایی که الآن گفتید،نسبت به کنکور سال پیش،ترازتون ۴۵۴۵ و رتبتون حدودا ۵۰۰ میشده باز میگم اینا فقط یه تخمین بر اساس کنکور سال پیشه،که امسال اصلا ممکنه سطح سوالات با سال پیش متفاوت بوده باشه و طبیعتا تراز و رتبه هم فرق کنه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: ببخشید شما رتبه منو ۶۱۲ گفتید پس با حساب درصدای ایشون برا من نباید بهتر بیاد من که تخصصی هوش یا نرم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saba68computer - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ
تخصصی نرم افزار |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۴ ق.ظ)saba68computer نوشته شده توسط: تخصصی نرم افزار رتبه تون بین ۳۵۰ تا ۵۰۰ میشه. در بهترین و بدترین حالت |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - *afsoon* - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ق.ظ
سلام میتونین رنیه منم تخمین بزنین مشترک ۲۰ تخصصی نرم ۳۰ ریاضی ۱۰ و زبانم بالای ۲۰ و برا ایتی مشترک ۲۶ تخصصی ۴۰ زبان بالای ۲۰ و معماری و مدیریت ۰ ممنون من تهران میخوام فکر نکنم بیارم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - taherjavanmiri - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام ب نظرتون با این درصدا کجاها قبول میشم؟ زبان ۰ مشترک ۳۰ مدیریت ۷۵ تخصصی ۵۰ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - moinm2 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلامبعید میدونم تهران قبول شید Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)taherjavanmiri نوشته شده توسط: سلامای کاش حد اقل یکی دو تا زبان میزدید ولی رتبتون قطعا زیر صد و پنجاه میشه اگه تا صد و چهل بیارید خواجه نصیر قبول میشید از همین حالا تبریک میگم Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلامسلام.در گرایش نرم افزار: چون معدلتون رو نگفتید،به فرض اگه معدلتون رو ۱۶/۵ فرض کنیم، ترازتون نسبت به کنکور سال پیش ۴۷۰۰ میشه. که رتبتون هم بین ۴۰۰ تا ۴۲۰ میشده. و اگه معدل رو ۱۵/۵ فرض کنبم،تراز ۴۶۰۰ و رتبه تون ۴۵۰ تا ۴۷۰ میشده. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - snskn - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ب.ظ)arezojon نوشته شده توسط: سلام کسی میدونه اپلای برای دکترا به خارج از کشور تربیت مدرس فکر میکنم |