|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۹ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: همیشه خانوم ها مقصر نیستند و همه تقصیرها هم گردن خانوما نیست. هم جامعه مقصره هم خانواده ها هم خود آقاون. شما خودتون هم دختر داشته باشید مطمئن باشید در مورد مهریه سخت گیری به خرج میدین (البته سخت گیری منطقی مثلا ۱۱۰ سکه یا حتی کمتر از این) که خیالتون از بابت آینده دخترتون راحت باشه.
من خودم قبلا هم گفتم نمیشه تقصیر رو گردن یه نفر یا یه قشر انداخت.
نه من سخت نمیگریم برای بچه ام (حداقل سعی می کنم).
پ.ن: ۱۱۰ تا سکه سخت گیری منطقیه؟! ۱۱۰ تا سکه میشه ۱۱۰ میلیون! پسر از کجا چنین پولی رو بیاره؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راستی از CL جه خبر؟  
سلامتی یه تیمی خوش شانس با یه گل به خودی که من سیتی زد به خودش اومده فینال اونور هم یه ضد فوتبال
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ
...............
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
غایا کاریر @s@kur هموم کاربر پوونه نیس تغییر اسم کاربری داده؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ
...............
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: غایا کاریر @s@kur هموم کاربر پوونه نیس تغییر اسم کاربری داده؟
جالب بود؛ چطور فهمیدید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: گفتم که مهریه فقط شده دور زدن قانون که بعدا زنی طلاق خواست چون میدونه پسر ۱۱۰ میلیون رو نداره مجبوره در عوض نگرفتن مهریه، همسرش رو طلاق بده
همین.
الان تو ایران همینش هم خیلی ها میگن کمه! کاش همه چی درست بود که همین ۱۱۰ هم سکه هم نمیشد مهریه منطقی. قانون فکر کنم ۱۱۰ سکه رو میگه منطقیه (دقیق عددش رو مطمئن نیستم اما همین حدودا هستش)
(واقعا حس بدی داره قیمت گذاشتن روی یک زن. یعنی کسی باید زن باشه تا توی اون مجلسی بشینه که دارن در مورد مهریه چونه میزنند. حال به هم زن ترین بخش خواستگاری همین مسئله مهریه و چونه زدن دو خونواده اس!کسی باید دختر باشه تا واقعا حس بد اون لحظه رو درک کنه. اصلا مهریه این نیست که. مهریه همون هدیه است که یک شاخه گل یا سفر به مشهد هم میتونه مهریه باشه. ولی وقتی هیچی درست نباشه، همین میشه که میبینم. همه مجردیم و در آرزوی ازدواج اما فراری از ازدواج.. )
پ.ن: چه خوب که شما سخت نمیگیرید. پس خوش به حال داماد آینده شما.
مهریه هدیه ای است که روز عروسی به عروس داده میشه. نه شان و ارزش زنه نه اهرم فشار. چون قراره روز عروسی داده بشه باید چیزی باشه که در حد توان داماد باشه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۵ ق.ظ
منم همیشه دوست دارم با واقعیت های جامعه جلو رفت وقتی که پسر فوقش یه شغلی داره که درآمد ماهیانش وزارت کار هستش چرا باید مهریه ۱۱۰ میلیون رو قبول کنه ممکنه همین دختر که ۱۱۰ میلیون مهریه بسته دو روز بعد ازدواجش مطالبه مهریشو کنه بعد بگه مهریه حق منه دیگه اون موقع چی بشه باور کنید من یکی از نزدیک ترین اطرافیانم همین موضوع پیش اومد که بعد از یه سال زندگی مشترک دختر رفت مطالبه مهریه کرد و چون پسر نتونست مهریه رو پرداخت کنه انداختنش زندان این دیگه نهایت بی شعوری دختر بود ! همین موضوع باعث شد با خودم تصمیم بگیرم که هیچ وقت مهریه بیشتر از ۱۲ تا سکه رو قبول نکنم من اینم دیگه یا برای همیشه مجرد می مونم یا نهایت اینقدر مهریه رو قبول می کنم !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Doctorwho - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: اما با همه این حرفا من خودم شخصاً آدمای معمولی رو دوست دارم!
منم از آدمهای معمولی بیشتر خوشم میاد
ولییییی
مگه پسری هم وجود داره که خودشو معمولی بدونه؟؟؟  
اونو که دیگه نگو!
طرف بی پول باشه، زشت باشه، اصلاً همه چی باشه اما مغرور (اونم از نوع طبل تو خالی) نباشه!
سلام .
ادم معموای هم هستند پاک باشه اهل هیچی نباشه ساده باشه اما پولیا خونه یا ماشین یا کاری نداشته ولی در این جامعه دختری نیست باهاش ازدواج کنه چون هم دختر قبول نمیکنه و هم پدر دختر به نظرم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷ ق.ظ
........................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: راستی از CL جه خبر؟  
سلامتی یه تیمی خوش شانس با یه گل به خودی که من سیتی زد به خودش اومده فینال اونور هم یه ضد فوتبال
یه تیمی هم بود که خیلی ادعا داشت و به نیمه نهایی هم نرسید. اسمش چی بود راستی؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۲ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: جالب بود؛ چطور فهمیدید؟
تحلیل الگوهای نوشتنش و مقایسه با اون چیزی که تو ذهنم بود
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه تیمی هم بود که خیلی ادعا داشت و به نیمه نهایی هم نرسید. اسمش چی بود راستی؟ 
دیگه یه جام هم گفتیم بدیم به شما ناامید نشین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: شما توی جلسه خواستگاری بحث حق و حقوق برابر رو مطرح کنید بعید میدونم دختر و پدرش این شرط رو قبول نکنن که بتونید مهریه در حد توانتون رو هم، همون روز عروسی به همسرتون بدین. (که گفتید مشکلی هم ندارید با این مسئله. )
بحث من و شما هم اون سری به این حرف ها کشید و آخرش هم به دعوا کشید. این سری نمیخوام همش من حرف خودم رو بزنم و شما هم حرف خودتون رو چون بحثمون به جایی نمیرسه. امیدوارم فقط مشکلات حل شه همه راضی باشیم از آینده.
البته من گفتم حقوق برابرو رو قبول ندارم. گفتم نصف اموال رو قبول دارم. حرف تو دهن من نذارید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ
...................
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۱ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه تیمی هم بود که خیلی ادعا داشت و به نیمه نهایی هم نرسید. اسمش چی بود راستی؟ 
دیگه یه جام هم گفتیم بدیم به شما ناامید نشین 
اون تیم مذکور خیلی هم ادعای سه گانه و شیش گانه و اینا داشت. الان چند گانه رو داره میگیره؟
|