گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ب.ظ
برای بچه های هنرستانی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ
بنده نظر خودم رو توی تاپیکتون اعلام کردم دوستان به نظرتون کسی مسلط بر روی کتاب ۶۰۰ تست قدسی باشه ، از طراحی و ساختمان میتونه بالا ۵۰ بزنه یا که خیر؟؟ ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک بزارید در مورد ۶۰۰ تست + کتب ساختمان داده و الگوریتم یوسفی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fahimeh1234 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ
من نظزیه شاپوری رو دارم خیلی روون وخوب درس داده و تستم داره علاوه بر اون حل تمرین پیتر لینز هم باید داشته باشین |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: من نظزیه شاپوری رو دارم خیلی روون وخوب درس داده و تستم داره علاوه بر اون حل تمرین پیتر لینز هم باید داشته باشینشما حل تمرین کیو دارین؟ من ریاحی رو دارم ب نظرتون خوبه؟ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fahimeh1234 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: من نظزیه شاپوری رو دارم خیلی روون وخوب درس داده و تستم داره علاوه بر اون حل تمرین پیتر لینز هم باید داشته باشینشما حل تمرین کیو دارین؟ من عبدالله ناصری و فرشته مریوانی دارم حل تمرینو می خوام مطابق ویس کارگهی پیش برم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط:ویس کارگهی طبق حل تمرین اینیه ک شما دارین؟(08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: من نظزیه شاپوری رو دارم خیلی روون وخوب درس داده و تستم داره علاوه بر اون حل تمرین پیتر لینز هم باید داشته باشینشما حل تمرین کیو دارین؟ Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fahimeh1234 - 08 مهر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط:ویس کارگهی طبق حل تمرین اینیه ک شما دارین؟(08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ ب.ظ)fahimeh1234 نوشته شده توسط: من نظزیه شاپوری رو دارم خیلی روون وخوب درس داده و تستم داره علاوه بر اون حل تمرین پیتر لینز هم باید داشته باشینشما حل تمرین کیو دارین؟ نه کارگهی به نظرم قشنگتر از اینکه دارم حل کرده با تحقیق نخریدم حل تمرینمو نمی دونم کدومش بهتره |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bahram_khan - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: سلام به همه. سلام دوست عزیز شاید باورت نشه من از دوم تیر شروع کردم تا الان تونستم ۱/سیستم عامل حقیقت۲/ساختمان داده پوران و ابراهیمی مقدم۳/طراحی الگوریتم هادی یوسفی رو تموم کنم.(هر بیست روز یه کتاب) البته ۱۱ درس از کتاب زبان ۵۰۴ رو هم خوندم. وتا الان ۳۰۰۰ لغت حفظ کردم و کلا برای تقویت زبان کلاس کانون زبان هم میرم(که تازه وارد سطح el3 شدم.) من حدودا روزی ۳ ساعت مفید خوندم که تونستم این کتابا رو تموم کنم. از ۱۱ مهر میخوام ساعات مطالعم رو به ۷ ساعت مفید برسونم چون اگه همچنان روزی ۳ ساعت بخونم نمیتونم برسم. من روزای اول دوتا کتاب رو با هم داشتم پیش می بردم که احساس کردم اشتباه هست.(بر خلاف نظر بیشتر بچه ها) به نظر من کتاب ها رو تکی بخون اگه می خوای خسته نشی به صورت موازی زبان کار کن چون زبان چیزی نیست که بشه یکی دو روزه خوندش از الان روی چند ساعت برای زبان در نظر بگیر. (۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط: سلام بچه ها منم برنامه ریختم تا از فردا شروع کنم. امیدوارم واسه شروع دیر نباشه. اگه بیستون قوی باشه آره این کتابا منابع من هست چطوره؟ زبان عمومی :۵۰۴ و کلاس کانون زبان زبان تخصصی : پارسه ریاضی گسسته: پوران اونم فقط میخوام فصل گراف و درخت رو بخونم چون همیشه بیشتر سوالات از این فثل میاد. ساختمان داده : پوران و ابراهیمی مقدم انتشارات نصیر سیستم عامل : پارسه نظریه : فردین شاپوری مدار و معماری : پوران طراحی الگوریتم و طراحی زبان های برنام سازی: پوران کامپایلر: پوران و فریدن شاپوری پایگاه : خواستم پارسه بخونم که نتونستم پیدا کنم.الان تصمیم گرفتم مقسمی بخونم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pinar.n - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ
سلام دوستای خوبم من میخواستم تو یکی از این آزمون های آزمایشی شرکت کنم، ولی مردد هستم که کدوم موسسه میتونه انتخاب بهتری باشه گرایش نرم افزار میخوام کنکور بدم میخواستم ببینم شما نظری یا اطلاعی ندارید که کدومش میتونه انتخاب بهتری باشه و چرا؟ مرسی و براتون یه عالمه آرزوی موفقیت دارم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatima.sr68 - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)pinar.n نوشته شده توسط: سلام دوستای خوبمسلام دکتر یوسفی گفتن برا مهندسی کامپیوتر سنجش عالیه، طراح سوالات مهندسی کامپیوتر سنجش امسال دکتر یوسفی و خلیلی فر هستن، ۲۴درصدم تخفیف داره |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mmm1374 - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)bahram_khan نوشته شده توسط:سلام دوست عزیز(04 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: سلام به همه. منابع خوب و کاملی دارید فقط برای ساختمان داده و الگوریتم از اوجب واجبات اینه که ۶۰۰ تست قدسی رو داشته باشی برای طراحی زبان های برنامه سازی مقسمی هم خلاصه تر و هم مفید تر از پورانه و پیشنهاد میشه موفق باشی |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - raha1365 - 09 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸ ق.ظ
سلام صبح همگی بخیر من میخوام یه سری کتاب بگیرم اما انگار بخت با ما یار نیست سایت پوران که برگشت میخوره به نظر شما چیکار میشه کرد؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 09 مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ
یافتن مبنا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تقسیم در مبنای ۲ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - mary.mojj - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۹ ب.ظ
بسیاررررررررررررررررر عاللللللللللللللیییییییی.... خیلی خوبه که این گروهو زدید.... ایشالا همه خوب پیش برن... منم هستم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pinar.n - 09 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۱ ق.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط:(09 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۳ ق.ظ)pinar.n نوشته شده توسط: سلام دوستای خوبمسلام مرسی دوست عزیز فقط چطور میشه از این تخفیف بهرمند شد؟ |