اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۷ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: ای ول باباااااااااااااا... ایشالا همیشه عروسی باشه :ایشالاااا فکرشو نکنید استرسش به اندازه نتایج اولیه نیست ادم میدونه یه کدوم از شهرایی که انتخاب کرده قبوله بالاخره! رشته هایی که خودمون انتخاب کردیم |
اعلام نتایج نهایی ارشد - moritrans - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۵۴ ب.ظ
با خیال راحت برید بخوابید یا فیلمی چیزی ببینید یا با دوستاتون برید بیرون تا زمان زود بگذره چون من چند ماهه دارم زمان اعلام نتایج سنجشو بررسی میکنم و دیگه از اعلام نتیجه تو شب قبل خبری نیست.روز اعلام نتیجه یا شب قبلش یک اطلاعیه میزنه تو سایت و میگه فلان ساعت نتایج میاد و بعد یک ساعت زودتر از اون ساعت نتایج رو میذاره رو سایت.البته نمیخوام ناراحتتون کنم فقط دوست ندارم سنجش کسیو حرص بده |
اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۰۳ ب.ظ
آره دقیقا مگه ندیدین نتایج اولیه هم همون روز که خودشون گفتن اومد!! امکان نداره زودتر بزنن |
اعلام نتایج نهایی ارشد - nlp@2015 - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۰۵ ب.ظ
ب نظر منم زودتر از دوشنبه نمیزنن.تازه اونم احتمالا بعدازظهرش!معمولا بعدازظهرا سایت سنجش بروز میشه نه صبح |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - khordad.girl - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۰۵ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: ب نظر منم زودتر از دوشنبه نمیزنن.تازه اونم احتمالا بعدازظهرش!معمولا بعدازظهرا سایت سنجش بروز میشه نه صبحنتیجه سراری امسال ۸ یا ۹ صب اومد گفته بودن ۶ میزنن |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - sepehr . kh - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(07 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: فرداشب نتایج رو سایته، تازه زودتر هم ممکنه بذارنچقدر با اصمینان گفتید ، ادم حس میکنه خود توکلی بهت گفته امروز شنبس! سنجش هیچ نتیجه را شنبه نزده... اکثرا یک شنبه شب و چهارشنبه میزنه از قضااااا این دو روزم روز شانس منه! لهه له میشم همیشه |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ
دوستان ممکنه یکشنبه بعد از ساعت ۱۲ رو سایت بزنن؟؟ از صمیم قلب آرزو میکنم هر کس همونو قبول بشه که میخواد |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - so@ - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: دوستان ممکنه یکشنبه بعد از ساعت ۱۲ رو سایت بزنن؟؟پارسال ۱:۳۰ بامداد نتایجو بارگذاری کردن.احتمالا وقتی میگه نهم همون ساعتهای آغازین نهم میزارن |
اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ
یعنی هیچ گونه حیاتی در سنجش دیده نمیشه خداییش جلبکهام یه تغییراتی می کنن اما سایت سنجش نه |
اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۸ ب.ظ
یعنی سال پیش که من قرار بود قبول نشم نصف شب اونم جلو جلو زد حالا الان جواب نمیزنه |
اعلام نتایج نهایی ارشد - pe.esf - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
کم کم به یوم الرفرش نزدیک میشویم |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - Morza - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ق.ظ
آقایون داداشام!!!من از همین الان رفتم تو کار رفرش |
اعلام نتایج نهایی ارشد - sepehr . kh - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ
اهل فن مسئلة! من احساس میکنم ظرفیتا کاهش پیدا کرده نسبت به پارسال... کسی اطلاعی نداره؟؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - nlp@2015 - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ق.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: اهل فن مسئلة!تو چ گرایشی؟دفترچه رو باید بخونید با سال قبل مقایسه کنید دیگ. |
اعلام نتایج نهایی ارشد - q88lp - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ق.ظ
خداوکیلی خیلی استرس دارین. اگه تجربه منو تو ارشد داشتین انقدر اسنرس نمی گرفتین. میاد بالاخره و هر کسی می دونه چیکار کرده (چه گندی زده - در مورد من). ان شاء اله همه قبولین. دیدین میگن ان شا اله همتون جایزه بگیرین؟ |