یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
بچه ها.. موسیقی آرامش بخش گذاشتم... ویالون... تقدیمش میکنم به شما |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگر تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چه اتفاقی می افته ؟(مثلا تا وسط مهر طول بکشه)یکی از رفیقام که الان فردوسی هست وسطای مهر دفاع کرد تا اخر مهر هم نمرش رد شد! نگران نباش... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - navidghanad - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
وواااااااااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها نتیجه ها نیووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووومددددددد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: وواااااااااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها نتیجه ها نیووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووومددددددد این چه کار زشتیه آخه.... فکر قلب مریض من نیستی؟؟ ااااه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Mohammad-A - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
روزی که رتبهها آمد، من رفتم بیرون اما وایمکس هم با خودم بردم که دائم توی راه چک کنم اگه اومد ببینم نتایج رو. حالا توی راه بودم دیدم سنجش نتایج رو زده... حالا من هم دسترسی به اینترنت دارم هیچ مشکلی هم ندارم اما از بد حادثه شماره پرونده رو نداشتم حالا هی گوشی و SMS و ایمیل و... رو چک کردم ببینم میتونم پیدا کنم شماره رو یا نه. خلاصه پیدا نشد... دیگه توی اتوبوس کم مونده بود برم پیش راننده بهش فرمون بدم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - baharan20 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
فکر کنم مسئول سایت سنجش نشسته داره مانشت میخونه همش جدید میزاره بهمون میخنده |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - farshad1_1390 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
چون تو اخبار گفتن دوشنبه، برا اینکه تابلو نباشه همون دوشنبه اعلام میشه |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - comii - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: روزی که رتبهها آمد، من رفتم بیرون اما وایمکس هم با خودم بردم که دائم توی راه چک کنم اگه اومد ببینم نتایج رو. حالا توی راه بودم دیدم سنجش نتایج رو زده... حالا من هم دسترسی به اینترنت دارم هیچ مشکلی هم ندارم اما از بد حادثه شماره پرونده رو نداشتم من دیگه حرفی ندارم |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:دمت گرم چند روزه خیلی عصبی بودم که این ۶ ماه چرا کاری نکردم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگر تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چه اتفاقی می افته ؟(مثلا تا وسط مهر طول بکشه)یکی از رفیقام که الان فردوسی هست وسطای مهر دفاع کرد تا اخر مهر هم نمرش رد شد! نگران نباش... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fish72 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
دوباره جدیدش رو برداشت.ااااااای بابااااا |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ)saeedgh144 نوشته شده توسط: آقا نتایج توی یه urlی شبیه این میاد احتمالا آخه عزیز من چرا ملتو سر کار میزاری؟ من الان نوشتم xxx صفحه پیوندها اومد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:خودم ۲۲ مهر دفاع کردم ، دو سه روز بعدم نمرش رد شد ولی تاریخ فارغ التحصیلی ۳۱ شهریور ثبت شد.(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:دمت گرم چند روزه خیلی عصبی بودم که این ۶ ماه چرا کاری نکردم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگر تا آخر شهریور فارغ التحصیل نشم چه اتفاقی می افته ؟(مثلا تا وسط مهر طول بکشه)یکی از رفیقام که الان فردوسی هست وسطای مهر دفاع کرد تا اخر مهر هم نمرش رد شد! نگران نباش... |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - comii - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
بچه ها بیاین یه بازی شرو کنیم که هم استرستون کم شه هم وقت بگذره تا نتایج بیاد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ)baharan20 نوشته شده توسط: فکر کنم مسئول سایت سنجش نشسته داره مانشت میخونه همش جدید میزاره بهمون میخندهاحتمالش زیاده چون معمولا باید تو زمینه ی کامپیوتر باشه مسئولش بعد حسش شبیه سمت چپیه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط: آخه عزیز من چرا ملتو سر کار میزاری؟ من الان نوشتم xxx صفحه پیوندها اومد |