ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ana9940 - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
منم در کمتر از ۱۰دقیقه ثبت نام کردم! با تشکر از software94 |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - coorooz - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
منم میخوام ثبت نام کنم. هنوز وقت داره ؟ چه طوری باید ثبت نام کنم که تخفیف بگیرم؟؟؟؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ)coorooz نوشته شده توسط: منم میخوام ثبت نام کنم. هنوز وقت داره ؟ چه طوری باید ثبت نام کنم که تخفیف بگیرم؟؟؟؟ اسمتون رو بگید من بهشون بدم.بقیه توضیحات هم تو صفحه ۱۶ همین تاپیک هست |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - kakoli19 - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
منم میخام از تخفیف استفاده کنم سه نفریم سیدی،سنجری- دپکام |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - e2000 - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سلام، من هم ثبت نام کردم ، تشکر فراوان از خانم software94، ایشالا شریف هم کلاسی شیم |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - coorooz - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط:محمد رضا الماسی(30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ)coorooz نوشته شده توسط: منم میخوام ثبت نام کنم. هنوز وقت داره ؟ چه طوری باید ثبت نام کنم که تخفیف بگیرم؟؟؟؟ |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - baharegh - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
سلام، تا کی فرصت داریم ثبت نام کنیم؟؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ق.ظ
سلام من اسامی که هرروز جمع میشه رو شب دوباره زنگ میزنم به لیست اضافه میکنم.فکر کنم حالا وقت هست. |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - e2000 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
سلام، به من گفتن چند ساعت بعد ثبت نام ، یوزر پسورد برای ورود بهتون پیامک میشه ،ولی نشد ، کسی هست بهش پیامک شده باشه؟ زنگ بزنم دوباره؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط: سلام، به من گفتن چند ساعت بعد ثبت نام ، یوزر پسورد برای ورود بهتون پیامک میشه ،ولی نشد ، کسی هست بهش پیامک شده باشه؟ زنگ بزنم دوباره؟ سلام به منم پیامک نشده.چون تعدادمون زیاده فکر کنم چندروزی طول میکشه تا وارد سیستم بشه و یوزر وپسورد بدن.من خودم پنجشنبه ثبت نام کردم هنوز برام پیامک نشده |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - Sanaz123 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط: سلام، به من گفتن چند ساعت بعد ثبت نام ، یوزر پسورد برای ورود بهتون پیامک میشه ،ولی نشد ، کسی هست بهش پیامک شده باشه؟ زنگ بزنم دوباره؟ سلام. من همون روز که ثبت نام کردم چند ساعت بعدش یوزر و پسورد بهم پیامک شد. |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - jaber - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
سلام خسته نباشید ، تشکر به خاطر این حرکت فوق العاده من زنگ زدم به خانم جعفری گفت تا آخر این هفته وقت داریم پس اسم منم بدین جابر قلی نیا چناری فقط یه سوال چه جوری باید بفهمم اسمم تو لیست رفته یا نه تا بعدش ثبت نام کنم ؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - amir2085 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
با تشکر از شروع کننده این حرکت، منم ثبت نام کردم امروز (۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)jaber نوشته شده توسط: فقط یه سوال چه جوری باید بفهمم اسمم تو لیست رفته یا نه تا بعدش ثبت نام کنم ؟لیست دست همون خانم جعفری(به من گفت جعفریان منظورته!؟) هست (۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)Sanaz123 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط:(31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ)emaadghorbani نوشته شده توسط: سلام، به من گفتن چند ساعت بعد ثبت نام ، یوزر پسورد برای ورود بهتون پیامک میشه ،ولی نشد ، کسی هست بهش پیامک شده باشه؟ زنگ بزنم دوباره؟ سلااام به منم حدود نیم ساعت پیش( یعنی ۳ ساعت بعد از ثبت نام) پیام امد اگر پیغام برا کسی نمیاد حتما تلفنی یوزر پسش رو بگیره |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)jaber نوشته شده توسط: سلام خسته نباشید ، تشکر به خاطر این حرکت فوق العادهسلام من امروز اسمتون رو میدم.فردا زنگ بزنید ثبت نام کنید. |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - coorooz - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
بچه ها من دآشم تهران بود بهش گفتم یه سر رفت پارسه با خانم جعفری صحبت کرد همون جا پول (۳۰۰,۰۰۰ تومان) رو با کارت خوان به حساب ریخت. بعدم من مدارک و به sabt@parseh.ac.ir فرستادم. یه ساعت بعدم یوزرنیم با پسورد واسم اس مس شد. فقط یه تشکر اونم از نوعه ویژش باید از خانم Software94 کرد واسه زحمتای زیادی که کشیدن. |