|
|
به چی فکر می کنی؟ - نسخهی قابل چاپ |
به چی فکر می کنی؟ - mehdi.m2 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۰۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به اینکه مگه تو قرار نبود بری مسافرت؟!Tongueالان توی مسافرت در خدمتتون هستم
|
به چی فکر می کنی؟ - Menrva - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ
(۰۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:خوشبحالتووووون(01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به اینکه مگه تو قرار نبود بری مسافرت؟!Tongueالان توی مسافرت در خدمتتون هستم کدوم شهر؟
|
|
به چی فکر می کنی؟ - انرژی مثبت - ۰۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
به این که امیدوارم امسال برای همه لحظات خوب و شاد داشته باشه خصوصا برای دوستان مانشتی. |
RE: به چی فکر می کنی؟ - mehdi.m2 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۰۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ق.ظ)Snow White نوشته شده توسط:(01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ق.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:خوشبحالتووووون(01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به اینکه مگه تو قرار نبود بری مسافرت؟!Tongueالان توی مسافرت در خدمتتون هستم چی عرض کنم ![]() شهر محل تولدم خونه برادرم ![]() اینست مسافرت ما ![]()
|
|
به چی فکر می کنی؟ - Abrekhoshhal - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
به بدبختیایی که گفتنی نیس
|
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - IT_SUT - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
به اینکه واقعا هنگ کردم و چقدر سوال دارم (نه درسی) که نمی تونم جوابشو پیدا کنم
|
|
به چی فکر می کنی؟ - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۲۶ ب.ظ
به اینکه فردا باید برم سرکار... چه زود |
|
به چی فکر می کنی؟ - انرژی مثبت - ۰۴ فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ
به این که همه امیدم به خداست.... و خدا همه امید کسی رو ناامید نمی کنه... |
|
به چی فکر می کنی؟ - atti joon - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
به اینکه نمیدونم چیکار کنم.... بگم اره یا نه........... برم یا نه بمونم.... خدایا....................... کمکــــــــــــــــــــــــــــــــــ |
|
به چی فکر می کنی؟ - Autumn.Folio - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
به اینکه اگه خدا نبود به کی باید اینهمه حرفو میگفتم؟ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ .... |
|
به چی فکر می کنی؟ - elham_sh219 - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
به اینکه: خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم میتوانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم... |
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - good-wishes - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
به یک خیز بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــند و یک فرود موفقیت آمیــــــــــــــــــــــــــــــز الهی و ربی من لی غیرک اللهم اجعلنی فی درعک الحصینه التی تجعل فیها من تشاء |
|
به چی فکر می کنی؟ - azad_ahmadi - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
به اینکه گاهی ممکنه سختی هایی پیش بیاد که تجربه هایی هستند برای زندگی لازم! مثلا بعد یه هفته بیای خونه (تبریز) و شیر اب رو که وقتی رفتنی بسته بودی باز کنی، اما لوله ها بعلت فرسودگی بترکن(در حد تیم ملی) اونم ساعت ۹ شب، و البته تنها، چکار باید کرد!؟ به اینکه برای اینکه یه لوله گیر از همسایه ت بگیری باید کارت ملیتو بزاری! به اینکه الان دوتاکارگر و صاحبخونه تو حیاط مشغول کار هستند من چرا رو اینترنتم ?
|
|
به چی فکر می کنی؟ - M0TRIX - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
به اینکه چرا بعضیا اینقدر مغرورن آخه |
|
RE: به چی فکر می کنی؟ - negar.v - 08 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
به این که همه اطرافیانم فقط به فکر خودشونن،به جز پدر و مادرم Sent from my ME172V using Tapatalk |