|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ
...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: داداشم چند وقت عید اومده بود خونه. وقتی که رفت خیلی نگرانش شدم.
امروز داشتم به این فکر می کردم که چهار سال دیگه اش چی میشه. یعنی میشه آینده ی روشنی داشته باشه. نمی دونم چرا انقدر امیدم به همه چیز کم شده. دلم می سوزه برای اون و برای خیلی های دیگه مثل اون که سن و سال کمی دارند و خیلی های دیگه. یعنی آینده ی روشنی وجود داره. امروز دیگه واقعا از نگرانی اشکم درامده بود. نمی دونم چرا ایمانم رو دارم از دست میدم اگر ایمانی بوده الان کمرنگ شده. خدا خودش نگاه کن به همه ی جوون های این کشور. از این ناحقی ها دلم می گیره.
چیزی که من دیدم بازار کار تشنه نیروی متخصصه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چیزی که من دیدم بازار کار تشنه نیروی متخصصه.
دقیقا!
امروز یه دانشجوی ارشد برق رو دیدم که sinx/x =sin نوشت!!! خدا رحم کنه!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - zhid - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۵۰ ب.ظ
وقتی مامانت بهت انگیزه درس خوندن میده:
مامان بشنین بخون که همین امسال قبول بشی وگرنه تا یه عمر باید سرکوفت قبول نشدنت را از بابات بشنوی ، از بس امسال عید نیومدی بریم بیرون همه اش موندی خونه
ولی با همه وجود دلم میخواد قبول بشم .......
التماس دعا
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Aurora - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ
....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۳۵ ب.ظ
تو صدا و سیما چقدر منتقد و دلسوز مردم پیدا شده!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 16 فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چیزی که من دیدم بازار کار تشنه نیروی متخصصه.
امیدوارم همین طوری باشه. من فکر می کردم این طوری نیست اصلا هم تخصص جایی لازم نیست. به رشته های مهندسی بدبین بودم.
شرطش اینه که اندازه ای تخصصی داشته باشید که افراد زیادی تو منطقه شما اون رو ندارن و بتونید برای شرکت ارزش خلق کنید تا درصدی از سود حاصل از ارزش رو به شما بدن و ضمنا شرکت مورد نظر انقدر درآمد داشته باشه که بتونه پول خوبی بده بهتون.
(۱۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۴۷ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (16 فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چیزی که من دیدم بازار کار تشنه نیروی متخصصه.
دقیقا!
امروز یه دانشجوی ارشد برق رو دیدم که sinx/x =sin نوشت!!! خدا رحم کنه! 
جای اولی که کار می کردم بعضیا برای اسنخدام میومدن. من به شوخی می گم طرف میومد میگفت من از برنامه نویسی "حلقه" رو بلدم. خوب عزیز من حلقه رو که همه بلدن، دیگه چی داری که تو رو از بقیه متمایز کنه؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
الانم که همه می خوان دکتری بخونن بدون کوچکترین تخصصی! تصمیم برای دکتری خوندن خیلی فرق میکنه تا تصمیم برای ارشد خوندن
من فک می کنم دوره تحصیلات تکمیلی کشورهای در حال توسعه باید متفاوت با کشورهای پیشرفته باشه اونا خیلی راحت می تونن از مقاله های علمی استفاده تجاری کنن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ
چقدر چیز هست که بلد نیستم و مفید و لازمه. ای بابا! پس من چیکار می کردم این همه سال؟!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر چیز هست که بلد نیستم و مفید و لازمه. ای بابا! پس من چیکار می کردم این همه سال؟!
کشف کردی به مام بگو
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: (17 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر چیز هست که بلد نیستم و مفید و لازمه. ای بابا! پس من چیکار می کردم این همه سال؟!
کشف کردی به مام بگو
۱- اتلاف وقت
۲- پراکنده کاری
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۳۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ۲- پراکنده کاری
این از همش مهم تره ! خودم به شخصه بیش از ۲۰ تا کتاب و کورس رو نصفه کاره رها کردم و هیچ کدوم رو به انتها نرسوندم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ق.ظ
این چند روز که مداوم به مانشت سر میزنم تمام دغدغه های ایام پشت کنکور ارشد اومد جلو چشمم.
نمیدونم خوبه یا بد
ولی میدونم خیلی از آرزوهام خاک خورده و حسرتش موند تو دلم  
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samaneh@90 - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۸ ق.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: الانم که همه می خوان دکتری بخونن بدون کوچکترین تخصصی! تصمیم برای دکتری خوندن خیلی فرق میکنه تا تصمیم برای ارشد خوندن
من فک می کنم دوره تحصیلات تکمیلی کشورهای در حال توسعه باید متفاوت با کشورهای پیشرفته باشه اونا خیلی راحت می تونن از مقاله های علمی استفاده تجاری کنن
دقیقا من خودم به دوستام میگم کار عملی هیچی بلد نیستم میخوام کار عملی یاد بگیرم بر فرض بشم دکتر ولی مهارت تخصصی نداشته باشم به چه درد میخوره ؟  میگن نه همین دانش ارشدت بسه دکتری بخونی بهتره تا مثلا لینوکس رو حرفه ای یاد بگیری  خب نتیجه چیه؟؟؟؟ یه مشت دکتر بی سواد که عملا لپ تاپشون ازشون بگیری هیچن   
بازار کار واقعا نیروی متخصص میخواد. اکثر کسانی که میرن دنبال تحصیلات تکمیلی از لحاظ عملی صفرند. و حتی کسانی که تو ادارات مثلا مهندس شبکه هستند شبکه رو در حد دانش همون شرکت بلدند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - arezoo174 - 17 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۵۰ ب.ظ
سینوزیت خره خیلیم خره
خسته شدم بخدا تمامی نداره
خدایا سلامتیییییی لطفااااااااااااااااااااااااااااااا
|