|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ
واسه ۷ صفحه مقاله ۳۹۳ تا کامنت دادند، تازه بعضیهاش هم با بعضیهاش تضاد داره. اعصابم خورده خورده این روزا
(۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من عاشقت شدم با تموم قلبم با تموم وجود
احساس من نسبت به تو کم شدنی نبود
با اجازهی همکلاسیها ;-)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 08 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۵۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: واسه ۷ صفحه مقاله ۳۹۳ تا کامنت دادند، تازه بعضیهاش هم با بعضیهاش تضاد داره. اعصابم خورده خورده این روزا
(۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: من عاشقت شدم با تموم قلبم با تموم وجود
احساس من نسبت به تو کم شدنی نبود
با اجازهی همکلاسیها ;-)
یکی از دلایلی که حذف رو برداشتن این بوده که زیاد فرقی نمی کنه بقیه یادشون می مونه چی نوشتی
داشتم ویرایش می کردم در ذهنم اومد شما نیستی ولی انگار اشتباه فکر می کردم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Happiness.72 - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ
دیشب دو نیم بامداد رفتم نشستم تو حیاط داشت بارون میومد نشستم رو صندلی به صدای بارون گوش دادم
از زیباترین لحظات زندگیم بود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۹ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یکی از بزرگترین مزیت ها (اگه بزرگترین نباشه ) پول در آوردن اینه که آدم برای خودش خوردنی های خوشمزه مثل قهوه اسپرسو، شیر طالبی انواع پیتزا و ساندویچ و همبرگر و ... میخره و نوش جان می کنه.
بلک هر کاری با پولهات میکنی بکن فقط اینایی که گفتی رو با هم نوش جان نکن که بیماری ناپسندی میاره :'))
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۲۷ ق.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: یه مدته دارم به این فکر می کنم با تمام تفاوت هایی که تو زندگی ما آدم ها وجود داره سنجه ی زندگی یه چیز واحده. یعنی مهم نیست که ما در طول روز چی کار می کنم، کجا میریم، و چی می گیم، اگه شالوده ی کارهای اون روز رو ازمون بکشن بیرون به یه معیار یا سنجه ی یکسان میرسیم. حالا اینکه این معیار یا سنجه چی هست و چطوری میشه کمو زیادش کرد به جایگاهمون، شغلمون، تحصیلاتمون، رنگ پوستمون، مکانمون و خیلی چیزای دیگه بستگی نداره.
پ.ن: شاید اون معیاری که دارم بهش فکر می کنم همون تقوایی باشه که تو آیه ی ۱۳ سوره ی حجرات بهش اشاره شده: "إِنَّ أَکرَمَکُم عِندَ اللَّهِ أَتقاکُم"، شایدم چیز دیگه ای هست که امیدوارم به زودی بهش برسم.
فیلم Blind chance (بخت کور )کیشلوفسکی روببینید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۴:۱۱ ق.ظ
عضو یکی دو سایت تورنت شدم مثل ندیده ها ذوق زده ام.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۴۷ ق.ظ
(۰۸ فروردین ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: اونجور که بوش میاد اینسری هم به خاطر ناراحت شدن یکی از کاربرها (اشاره به کاربر خاصی هم نباشه)، مانشت رو ترک می کنم.
منو میگید
خب قهر نکنید، میبخشمتون به تفریحات سالمتون ادامه بدید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ق.ظ
همین روزاس ک پلیس بین الملل؛ عکسامو چاپ کنن به عنوان ی مجرم زنجیره یی!
۳ تا پیپر، هر کدوم ۲، ۳ تا ژورنال سابمیت کردم اصن یه وضی!!
بضی وقتا اسم ژورنالا رو فراموش میکنم که چکشون کنم. ولی لامصب چ کیفی داره چک کردن سایت این ژورنالا
خدایا این شادیا رو از ما نگیر (ینی نرم توی بلک لیست! خودم ک هیچی استاااد راهنمام )
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۱۷ ق.ظ
نوروز ۱۳۹۵ مبارک باشه
چیه خوب
دیر رسیدم ولی بهتر از هرگز نرسیدن است
قدیمی ها منو میشناسن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۳۷ ق.ظ
اومدم مانشت خواستم حرفی بزنم ولی نمی دونم چی بگم !!!!...
فقط بگم ...
امروز عروسی همسایمون هستش ! پسره ۲۱ سالشه بچه که بودیم با هم دوچرخه سواری می کردیم ! با اینکه چند سالی ازم کوچیکتر بود ولی اون به من دوچرخه سواری یاد داد ! دمش گرم خدایش تو این سن اومد ازدواج کرد جالبه هر موقع می بینمش می گه پیرشدی نمی خوای سرسامان بگیری !!!!...
هیچی دیگه الان من موندم با این مدارک دانشگاهی و تخصصی که تو کمد خونمون هست !
اینو هم بگم برم دختره کارشناسی داره ولی این پسره همسایمون دیپلم ردی !
برم کمکش خیلی روی من حساب باز کرده باید کلی پول خرج کنم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nobody90 - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ
امروز خواهر بزرگترم رفته دنبال یه سری ازمایشات .. اسکن مغز..
دعا کنید چیزیش نباشه
اصلا تحمل این یکی رو ندارم.. مگه ادم چقدر ظرفیت داره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ
این دیگه چه وضشه! تا سیستم رو روشن کردم چک کردم دیدم ۴۰۰ مگ ترافیک دارم ۵ دقیقه بعد اومدم سرچ کنم گفت ترافیکت تموم شده!! اخه با چه سرعتی تو ۵ دقیقه ۴۰۰ مگ رفته؟ اومدم یک گیگ ترافیک باز خریدم وارد حساب کاربریم شدم زده باقیمانده ترافیک ۷۹۶مگ!! یعنی ۲۰۴ تا هم اینجا پریده!!
زنگ زدم شرکت میگه احتمالا ترافیکت تموم شده ۲۰۰ مگ بدهکار بودی کم کرده! یعنی تو ۵ دقیقه ۶۰۰ مگ پرید! پیدا کن پرتغال فروشو!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: این دیگه چه وضشه! تا سیستم رو روشن کردم چک کردم دیدم ۴۰۰ مگ ترافیک دارم ۵ دقیقه بعد اومدم سرچ کنم گفت ترافیکت تموم شده!! اخه با چه سرعتی تو ۵ دقیقه ۴۰۰ مگ رفته؟
برای ما هم اینجوری شده زنگ می زنیم اصلا گردن نمی گیرن. می گن حتما مصرف داشتین!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - x86 - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۴۹ ب.ظ
---
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Ms. Saba - 09 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۰۹ فروردین ۱۳۹۵ ۰۱:۰۴ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: این دیگه چه وضشه! تا سیستم رو روشن کردم چک کردم دیدم ۴۰۰ مگ ترافیک دارم ۵ دقیقه بعد اومدم سرچ کنم گفت ترافیکت تموم شده!! اخه با چه سرعتی تو ۵ دقیقه ۴۰۰ مگ رفته؟ اومدم یک گیگ ترافیک باز خریدم وارد حساب کاربریم شدم زده باقیمانده ترافیک ۷۹۶مگ!! یعنی ۲۰۴ تا هم اینجا پریده!!
زنگ زدم شرکت میگه احتمالا ترافیکت تموم شده ۲۰۰ مگ بدهکار بودی کم کرده! یعنی تو ۵ دقیقه ۶۰۰ مگ پرید! پیدا کن پرتغال فروشو!
برا منم چند ماه پیش اینطوری شد ولی بعد از یه مدتی که ترافیکم کامل تموم شد نتم قطع نشد و حدود ۵ روزی بدون اینکه ترافیک بخرم نت داشتم و تا میتونستم دانلود میکردم
|