|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ق.ظ
همه ی پست ها به صورت غیر مستقیم اشاره به کاربرهای خاصه و هر پست هزارتا حرف پشتشه ! البته اشاره به کاربر خاصی هم نباشه این پست هایی که بعضی از کاربران می زارن و رد گم می کنن از رد گمی یه هکر بعد از نفوذ سخت تره کشفشون !
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - vesta - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۱۹ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: یعنی این ده تومنی که ریختم به حسابتون، حرومتون بشه ....
این ۵۰ تومنی هم که من هر دو ماه به خاطر اینترنت داغوووووووووووووووون میدم به مخابرات حرومشون بشه
دلم نمیادا اینطوری بگم ولی واقعا راضی نیستم، صبح تا شب کارم شده زنگ زدن، یه سرویس دیگه ام خدمان نمیده برم بگیرم
بمیریییییییییییییییی مخابرات بمیری
اول صبحی برام قبض اومد، ۵۴ تومن بسی من رو غمگین نمود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aamitis - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ق.ظ
یارب تو مرا به نفس طناز مده
با هر چه بجز تست مرا ساز مده
من در تو گریزان شدم از فتنهی خویش
من آن توام مرا به من باز مده
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: رقابت جنسی میان زنان در طبیعت وجود ندارد و در جامعهی بدوی نیز وجود نداشته است؛ این پدیده پیامد جامعه طبقاتی است.
زنان رقابت می کنند برای بیشتر نمایاندن سکس از راه آرایش است. در رقابت برای شوهریابی و امنیت اقتصادی، آرایش برای تاکید بر سکس لازم است.
رقابت جنسی میان زنان به همراه بازار سکس پدیدار شد. بازار سکس نیز در کنار بازار کالا پدید آمد که جزیی از آن بازار است. با گسترش بازار کالا، معیار زیبایی زنانه اندک اندک از طبیعی به ساختگی یا زیبایی مد روز دگرگون شد و رقابت جنسی در کنار شکل ساختگی زیبایی گسترش یافت؛ که در جامعهی امروزی به اوج خود رسیده است.
سه گروه از سود جویان که انبوه زنان را به بازار سکس و کالا میکشانند :
۱- آنهایی که به دستکاری در اندام زنانه پرداختهاند و آنرا به قالب مد روز درآورده است و سود میبرند.
۲- آنهایی که پوست این اندام دستکاری شده را با لوازم زیبایی ساز ، میآرایند.
۳- آنهایی که به این اندام لباس مد روز میپوشانند و با جواهر زینت می دهند.
کتاب: آرایش ٬ مد و بهره کشی از زنان نویسندگان:جوزف هنسن - ایولین رید - ماری آلیس واترز
حقیقتی بسی تلخ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: رقابت جنسی میان زنان در طبیعت وجود ندارد و در جامعهی بدوی نیز وجود نداشته است؛ این پدیده پیامد جامعه طبقاتی است.
زنان رقابت می کنند برای بیشتر نمایاندن سکس از راه آرایش است. در رقابت برای شوهریابی و امنیت اقتصادی، آرایش برای تاکید بر سکس لازم است.
رقابت جنسی میان زنان به همراه بازار سکس پدیدار شد. بازار سکس نیز در کنار بازار کالا پدید آمد که جزیی از آن بازار است. با گسترش بازار کالا، معیار زیبایی زنانه اندک اندک از طبیعی به ساختگی یا زیبایی مد روز دگرگون شد و رقابت جنسی در کنار شکل ساختگی زیبایی گسترش یافت؛ که در جامعهی امروزی به اوج خود رسیده است.
سه گروه از سود جویان که انبوه زنان را به بازار سکس و کالا میکشانند :
۱- آنهایی که به دستکاری در اندام زنانه پرداختهاند و آنرا به قالب مد روز درآورده است و سود میبرند.
۲- آنهایی که پوست این اندام دستکاری شده را با لوازم زیبایی ساز ، میآرایند.
۳- آنهایی که به این اندام لباس مد روز میپوشانند و با جواهر زینت می دهند.
کتاب: آرایش ٬ مد و بهره کشی از زنان نویسندگان:جوزف هنسن - ایولین رید - ماری آلیس واترز
چرا اخه همه زنان رو خراب مییکنیید... همه زن ها که اینطوری نیستند...
یه زن نباید اینگونه بگه درمورد هم جنس خودش..
حداقل جمع نمی بستین یه بلا نسبتی چیزی
خب بعضی زن ها دوست دارن زیباتر بشن دلیل براین چیزهایی که این نویسندگان گفتند نداره.
خب مردها خودشون رو نگه دارننننننننن والاااااااااااا
(۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: حقیقتی بسی تلخ
اگه حقیقته تنها مختص بعضی زن ها نیست مختص بعضی اقایون هم هست
بیخودی زنان رو بد نکنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - clint - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ
یک انسان زن زاده نمیشود، بلکه تبدیل به زن میشود، چرا دختران از اوان کودکی، نقشهای فرهنگی معینی را میپذیرند،آن چه زن را به صورت وابسته به مرد به دنیا میآورد، طبیعت او نیست؛ بلکه نگاه مد است که آزادی زن را از او دریغ میدارد سیمون دوبوار کتاب :جنس دوم "
جنس (sex)، مجموعهای از صفات بیولوژیک است و جنسیت (gender)، مجموعهای از صفات اکتسابی، فرهنگی، روانشناختی و اجتماعی.
کلیشههای جنسیتی منجر میشود به جنسیسازی مشاغل، فرودستی زنان، کمارزش نشان دادن کار زنان، نسبت دادن خانهداری و مادری و مهربانی و ملزومات مادر بودن به زنان و نسبت دادن قوی بودن، باهوش بودن و ملزومات قدرتمند بودن به مردان.
خود زنان فکر میکنند که آرایش و لباس برای زیباسازی آنان استفاده میشود و آنها باید به هر وسیلهای زیبا باشند،یک کلیشهی جنسی و به تبع آن جنسیتی است و باید برای رفع آن تلاش کرد و باید زنان را آگاه ساخت که در دام چنین کلیشهای گرفتار نشوند.
امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - explorer - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: اگه حقیقته تنها مختص بعضی زن ها نیست مختص بعضی اقایون هم هست
بیخودی زنان رو بد نکنید.
بله در این مورد هم زن و هم مرد به یک اندازه مقصراند.
درضمن من کسی رو بد خطاب نکردم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Menrva - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ ب.ظ
هی روزگار....
ینی میشه یروز برسه ماهم ازین ولنتاینا داشته باشیم...حسرت ب دل موندم خبببببب پیرشدیم دیگه...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MANO - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۴۸ ب.ظ
ولنتاین هم رفت و عشقت بهت کادو نداد ؟؟؟
باهاش بهم نزنیااا!!!
نگهش دار چهارشنبه سوری آتیشش بزن یوهوووو...
====
چقد از این روز ولنتاین بدم میااااد.. عقده ایم خودتی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MShariati - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ)clint نوشته شده توسط: کلیشههای جنسیتی منجر میشود به جنسیسازی مشاغل، فرودستی زنان، کمارزش نشان دادن کار زنان، نسبت دادن خانهداری و مادری و مهربانی و ملزومات مادر بودن به زنان
یاد ملا نصرالدین افتادم، آنگاه که مجدانه اره بر شاخهای میسایید که روی آن نشسته بود!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fifa2020 - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ
شعر به زبان مازندرانی (تبری)
آدم که جوانه ، سر به هوائه
دارِ بَرِسیه هلی، دل بخوائه
بهار وارش خشکِ بینج دوائه
پیرِ آدم ، پرچیم سرِ میچکائه
برگردان شعر به فارسی
انسان در جوانی سر به هواست
الوچه رسیده روی درخت بسیار دلخواه است
برای شالی بی آب ،باران بهاری دواست
آدمِ پیر مثل گنجشک روی پرچین است که هرلحظه ممکن است شکار شود
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۶:۲۹ ب.ظ
یه نظرم کسی که بخواد ،هر روز می تونه براش ولنتاین باشه هر روز می تونه براش عید باشه به شرطی که مثبت فکر کنه و اون کسی هم که قراره شریک زندگیش بشه خودشونو و شرایط حال و حاضر خودشونو ببینن و زندگی خودشونو با زندگی دیگران مقایسه نکنند باور کنید تمام مشکلات از همین چشم رو هم چشمی به وجود می آد ماهایی که مثلا تحصیل کرده ایم باید با فرهنگ غلط مبارزه کنیم نه اینکه از عوام بدتر باشیم فقط درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل می کنه .!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۲۰ ب.ظ
.............
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ب.ظ
........
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - arezoo174 - 25 بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۰۱ ب.ظ
فلشموووووووووووووووووووووووووووو گم کردم (((((((((((((((((((((((((
فلشمو میخوامممم فلشم کوووووو
فلشم کجایی تو بی من کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|