![]() |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - axarsu - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان متاسفانه سایت سنجش برای اعتراض کاری کرده که کمتر کسی جرات اعتراض زدن داشته باشه، چون راه حل یا رفرنس دقیق میخواد من فعلاً برای سوال ۱۱۷ یک راه حل با یک مثال آماده کردم که در قالب jpg و همینطور در قالب word براتون آپلود کردم که اگه خواستید تغییرش هم بدید فقط کافیه همین فایل jpg یا تغییر یافتهی اون رو به صلاحدید خودتون برای سنجش ارسال کنید لطفاً هر کسی که سوال ۱۱۷ رو نزده یا غلط زده این فایل رو به عنوان اعتراض ارسال کنه برای سوالات دیگه هم به زودی آماده میکنم ممنون |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط:بله.چون اونوقت مدار قطع میشه و خروجی تولید نمیشه!حالا صورت سوال گفته که هیچوقت این حالات غیر مجاز اتفاق نمیفته،پس حالا دیگه غیر از اون حالات غیرمجاز(z) ،ساده شده ی این جدول کارنو a.c میشه.(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط: سلام دوستان، نظرتون درباره سوال ۵۷ چیه؟! مگه حالت غیرمجاز اونی نیس که فعالساز ها همزمان فعال یا غیر فعال باشن؟!با جدول کارنو حلش کنید.هربار ورودی بهش بدید،و هربار خروجی رو تو کارنو بنویسید.اونوقت یکبار ۱ و یکبار don't care و دو بار z میشه.و بقیه هم صفر. ببینید اصلا حالت ۱۱۱ و ۱۰۱ غیر مجاز نیستند که. در حالت ۱۱۱ در هر صورت خروجی ۱ میشه. و در حالت ۱۰۱ خروجی میتونه ۱ یا ۰ باشه،یعنی don't care. پس این دو حالت اصلا غیر مجاز (z ، های امپدانس) نیستند. جواب هم دسته ای شامل حالات ۱۱۱ و ۱۰۱ هستش.یعنی ac |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - maryamshakiba - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط:بله.چون اونوقت مدار قطع میشه و خروجی تولید نمیشه!حالا صورت سوال گفته که هیچوقت این حالات غیر مجاز اتفاق نمیفته،پس حالا دیگه غیر از اون حالات غیرمجاز(z) ،ساده شده ی این جدول کارنو a.c میشه.(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط: سلام دوستان، نظرتون درباره سوال ۵۷ چیه؟! مگه حالت غیرمجاز اونی نیس که فعالساز ها همزمان فعال یا غیر فعال باشن؟!با جدول کارنو حلش کنید.هربار ورودی بهش بدید،و هربار خروجی رو تو کارنو بنویسید.اونوقت یکبار ۱ و یکبار don't care و دو بار z میشه.و بقیه هم صفر. توضیح شما قانع کننده تر از حل دکتر یوسفی بود؛ بله درست متوجه شدم، های امپدانس رو غیرمجاز میدونین، من و خیلیا به اشتباه حالتی رو غیرمجاز میدونستیم که هر دو فعالساز همزمان فعال یا غیرفعال باشن. تشکر ... (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۳۷ ب.ظ)axarsu نوشته شده توسط: سلام دوستان آفرین، منم به سوال ۱۱۷ با ذکر مثال نقض اعتراض کردم ولی اون مثال نقض رو برای دکتر یوسفی ارسال کردم که متاسفانه پاسخی ندادن و تو کانالشون نوشتن الگوریتم نرم افزار مشکلی نداره! |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ
بچه ها اگه سوالی حذف بشه، هم برای اونایی که اون تست رو زدن و هم اونایی که تست رو نزدن، ترتیب اثر داده میشه؟ یکی به من گفت فقط برای اونایی که تست رو زدن، اثر میدن. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Iranian Wizard - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۳ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط:اگه هر دو فعال ساز همزمان باهم فعال بشند،مشکلی نداره.در هر صورت یا جواب ۱ یا ۰ یا don't care میشه. ولی اگه هر دو غیر فعال باشند،اونوقت اصلا مدار قطع میشه و هیچ خروجی نداره(های امپدانس).(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط:بله.چون اونوقت مدار قطع میشه و خروجی تولید نمیشه!حالا صورت سوال گفته که هیچوقت این حالات غیر مجاز اتفاق نمیفته،پس حالا دیگه غیر از اون حالات غیرمجاز(z) ،ساده شده ی این جدول کارنو a.c میشه.(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۵ ب.ظ)IranianWizard نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۱ ب.ظ)maryamshakiba نوشته شده توسط: سلام دوستان، نظرتون درباره سوال ۵۷ چیه؟! مگه حالت غیرمجاز اونی نیس که فعالساز ها همزمان فعال یا غیر فعال باشن؟!با جدول کارنو حلش کنید.هربار ورودی بهش بدید،و هربار خروجی رو تو کارنو بنویسید.اونوقت یکبار ۱ و یکبار don't care و دو بار z میشه.و بقیه هم صفر. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - samsung - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: بچه ها اگه سوالی حذف بشه، هم برای اونایی که اون تست رو زدن و هم اونایی که تست رو نزدن، ترتیب اثر داده میشه؟ یکی به من گفت فقط برای اونایی که تست رو زدن، اثر میدن. نه ارتباطی نداره, وقتی یه سوال حذف میشه, به طور کل از کلید خارج میشه و برای همه ترتیب اثر داده میشه... |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ
دوستان آیتی، سوال ۷۶ از پایگاه داده ، که گفته بود Join پذیرا (Updatable) و Group by ناپذیرا (NonUpdatabe) است، غلط هست و هر دو نـــاپذیرا (NonUpdatable) هست آدرس : کتاب مفاهیم پایگاه داده سیلبرشاتز (DataBase System Concepts by Abraham Silberschatz) فصل ۴ ، صفحه ۱۲۵ از کتاب اصلی لینک دانلود کتاب : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من از صفحه مربوطه عکس گرفتم و در زیر ضمیمه کردم. میتونید ببینید که خیلی واضح نوشته فقط یه رابطه باید در قسمت From باشه از دوستان خواهش میکنم جواب من رو بررسی کنند و در صورتیکه نظرم صحیح نیست بهم اطلاع بدید که اعتراض نزنم تشکر |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - arashmt - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ق.ظ)hassanzeraatkaran نوشته شده توسط: سلام سوال ۹۹ گزینه ۴ میشه و درست هست |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saberz - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ب.ظ)saberz نوشته شده توسط: رشته شناورم آیتی بود.بعضی سوالا توی تخصصی و معماری رو یادم نیست چه گزینه ای زده بودم.اونایی که بین دوتا گزینه شک داشتم رو درست فرض کردم.با فرض این که روش به دست آوردن درصدها همونی باشه که همه میدونیم,درصدام شد این : |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۸ ق.ظ
برای بار سوم........ سوال ۷۳ سیستم عامل مهندسی کامپیوتر، گراف تقدم تاخر، کلید درست زده؟ بچه ها لطفا جواب بدید . |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - راحیل۱ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: دوستان آیتی، سوال ۷۶ از پایگاه داده ، که گفته بود Join پذیرا (Updatable) و Group by ناپذیرا (NonUpdatabe) است، غلط هست و هر دو نـــاپذیرا (NonUpdatable) هست دقیقا درسته ممنم اونو زدم نمیدونم چرا سوالای به این واضحی رو جواب غلط میزارن یعنی طراحا سوادشون انندازه ما هم نیست!!!!!!!!!۱ راستی به نظرتون سوال ۸۷ هوش ۳ نمیشه ؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Azi_N - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ق.ظ
سلام دوستان من امسال فقط پایگاه داده -مهندسی نرم افزار و هوش رو خوندم اینم درصدامو میشه رتبه منو تخمین بزنید.ممنون میشم مشترک ۱۰ تخصصی ۳۱ مدیریت ۶ معدل ۱۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara1992 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۴۲ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۰۵ ب.ظ)arashint نوشته شده توسط: دوستان آخرین رتبه ی قبولی نرم افزار ۹۴ هر دانشگاهی رو چطوری میشه پیدا کرد؟ من یه سوال دارم از شما... چطوری شده با ۲۶۳ از شهید بهشتی قبول شدین؟ تاثیر معدله؟ یا شبانه هستین؟ شانسی واسه ما هم هست اگه این رتبه رو بیاریم از اونجا قبول شیم؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - aria - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ق.ظ
سوال ۷۶ قطعا پاسخ سنجش غلط من قبلا به دکتر کیوانپور میل زدم منتظرم جواب ها رو بذاره تو کانال دکتر حقیقت |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sixsixsix - 24 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۹ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۹ ق.ظ)راحیل۱ نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: دوستان آیتی، سوال ۷۶ از پایگاه داده ، که گفته بود Join پذیرا (Updatable) و Group by ناپذیرا (NonUpdatabe) است، غلط هست و هر دو نـــاپذیرا (NonUpdatable) هست من این سوال رو نزدم سوال بحث برانگیزی یود برام، همین الان هم با اطمینان ۱۰۰% نمیتونم بگم کدوم درسته سرجلسه هم نزدمش (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ق.ظ)aria نوشته شده توسط: سوال ۷۶ قطعا پاسخ سنجش غلط من قبلا به دکتر کیوانپور میل زدم منتظرم جواب ها رو بذاره تو کانال دکتر حقیقت آقای کیوانپور پاسخ رو گذاشته تو کانال، متاسفانه پاسخ ایشون نشات گرفته از پاسخ سنجش هست. خودش تاکید داره که گزینه ۲ درسته، اما گفته شده چون در متن آورده شده از لحاظ تئوری، شاید منظوری سنجش اینه که گزینه ۳ درست هست. من که چندان نفهمیدم چی شد متاسفانه کنکور شده بچه بازی و اساتید کنکوری هم مجبورن با اون راه بیان حالا به هر نحوی بعد از ۳ تا کتاب واسه شبکه خوندن، حالا میبینم ۳ تا از سوالات شبکه هم غلطه، خب چجوری قراره فرق اونی که درس خونده و نخونده مشخص بشه |