گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - ph0en1x - 14 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۰۹ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ق.ظ)lionheart نوشته شده توسط: دوستان یک سوال الان صاحب این کارنامه دانشگاه روزانه یا شبانه هوش مصنوعی قبول شده؟؟ من از سهمیهها سر در نمیارم ولی با توجه به رتبههای بدون سهمیه سالهای قبل میتونم بهتون بگم که با رتبه حدود ۸۰۰ بدون سهمیه هم شانس قبولی تو روزانه هوش مصنوعی هست. البته خب بعضی دانشگاهها نخونی بهتره! |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - lionheart - 16 آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۴ آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۰۹ ق.ظ)ph0en1x نوشته شده توسط:خیلی ممنونم از راهنمایتون ولی اینکه میگید با رتبه ۸۰۰ هم میشه روزانه هوش خوند شامل غیر انتفاعی ها که نمیشه؟؟(14 آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ق.ظ)lionheart نوشته شده توسط: دوستان یک سوال الان صاحب این کارنامه دانشگاه روزانه یا شبانه هوش مصنوعی قبول شده؟؟ یکی هم این فایل رو من از سایت مدرسان شریف دانلود کردم و حساب که کردم حدودا ۴۵۰ نفر قبول خواهند شد طبق این فایل در روزانه و شبانه در کل کشور پس چه طور یک نفر با رتبه ۸۰۰ قبول میشه؟؟ ممنون میشم این فایل رو نگاه کنید و نظرتون رو بگید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - abolfazl pepco - 16 آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ ق.ظ
نام نویسی ارشد اغاز شده دوستان کسی که خدمتش تموم شده کارتش نیمومده هوز کد ۱ را بزنه درسته دیگه؟؟؟؟ دوستان جواب بدید لطفا♥ |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - Iman_k26 - 16 آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ ق.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: نام نویسی ارشد اغاز شده دوستان سلام گواهی پایان خدمت دارید دیگه. بزنید پایان خدمت تا اون موقع هم کارتتون میاد ایشالله. |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - It-Ai-Cs - 16 آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۴ ب.ظ
سلام دوستان من الان دانشجوی ارشدم. تا یک ماه دیگه فارغ التحصیل میشم. دفاع میکنم و ... الان میخوام ارشد مجددا شرکت کنم. تو دفترچه نوشته کسی که دانشجوی ارشد هست. باید انصراف از تحصیل بده بعد بیاد ثبتنام نه. واقعا الان من که میخوام دوباره کنکور بدم. و فقط یه ماه دیگه ارشدم تموم میشه باید برم انصراف بدم؟ راهی نداره که نشه انصراف داد و ثبتنام کرد؟ |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - Iman_k26 - 16 آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۴ ب.ظ)It-Ai-Cs نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام نه دیگه طبق دفترچه باید انصراف بدید بعدش ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - ph0en1x - 16 آذر ۱۳۹۷ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۷ ق.ظ)lionheart نوشته شده توسط: خیلی ممنونم از راهنمایتون ولی اینکه میگید با رتبه ۸۰۰ هم میشه روزانه هوش خوند شامل غیر انتفاعی ها که نمیشه؟؟ نه دوست عزیز منظورم همون روزانه بود. شبانه هم شاید تا ۱۲۰۰ هم شانسشو داشته باشید. ببینید اگه ظرفیت کل روزانه و شبانه هوش مثلاً ۴۰۰ نفر باشه از رتبه ۱ تا ۴۰۰ هوش که نمیان تو انتخاب رشته، گرایش هوش رو انتخاب کنن! مثلاً معمولاً کسی که دروس مشترک رو خوب بزنه رتبهاش تو همه گرایشها زیر ۲۰۰ میاد و میتونه هرکدومو که دوست داره انتخاب کنه. برای مثال، رتبه یک نرمافزار رتبه هوشش میشه ۳۰ و خب چون طرف هدفش نرمافزار بوده تو انتخاب رشته، گرایش نرمافزار رو انتخاب میکنه و به همین ترتیب... برا همین رتبههای بالاتر هم شانس قبولی تو گرایشهای دیگه رو پیدا میکنن. به این وضعیت اصطلاحاً میگن همپوشانی. معمولاً به خاطر اینکه همپوشانی بین گرایشهای مجموعه کامپیوتر زیاده باعث میشه رتبههای بالاتر هم شانس قبولی پیدا کنن. برای دیدن قبولیهای سال ۹۶ به این لینک مراجعه کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - It-Ai-Cs - 16 آذر ۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ ب.ظ
حالا اگه کسی انصراف نده، واقعا متوجه میشن؟ |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - Iman_k26 - 16 آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ ب.ظ)It-Ai-Cs نوشته شده توسط: حالا اگه کسی انصراف نده، واقعا متوجه میشن؟ ببین اگر سیستمشون یکپارچه نباشه که بعید میدونم باشه! و موقع ثبت نام سیستم اخطار نده به احتمال زیاد بعد از قبولی هم میتونی یجوری ردیفش کنی اما باید در نظر بگیری که اگر روزانه قبول بشی و یوقت گیر بدن قانونا میتونن حذفت کنن و دستت به جایی بند نیست. قبل از شهریور تموم میشه ارشدت؟ برای سربازی مشکلی نداری؟ |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - It-Ai-Cs - 17 آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸ ب.ظ)Iman_k26 نوشته شده توسط:(16 آذر ۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ ب.ظ)It-Ai-Cs نوشته شده توسط: حالا اگه کسی انصراف نده، واقعا متوجه میشن؟ من تا یک ماه دیگه دفاع میکنم. دارم پایان نامه رو مینویسم مشکل سربازی ندارم. معافم |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - arg89_ - 17 آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۴ ب.ظ)It-Ai-Cs نوشته شده توسط: سلام دوستان یه راهش اینه که الان انصراف ندی و اصلا ثبت نام نکنی و تا فرصت ثبت نام مجدد که معمولا اسفنده منتظر باشی، اما ریسکه دیگه. |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - It-Ai-Cs - 17 آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۵ ب.ظ)arg89_ نوشته شده توسط:(16 آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۴ ب.ظ)It-Ai-Cs نوشته شده توسط: سلام دوستان چرا ریسکه؟ مگه هر سال اسفند ثبتنام مجدد ندارن؟ |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - arg89_ - 18 آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۵ ق.ظ
(۱۷ آذر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۹ ب.ظ)It-Ai-Cs نوشته شده توسط: چرا ریسکه؟چرا داره اما چون تو تاریخ های زمان بندی سازمان سنجش نیست یه کم آدم می ترسه. |
گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - abolfazl pepco - 18 آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ ق.ظ
شما بهتره کارتون را جدی بلگیرید احتمالا مثل هر سال ویرایش و نام نویسی در اسفند داشته باشه ولی چون تاکید کرده در زمان نام نویسی باید اتنصراف داده باشید ادم میترسه. لااقل بیشتر تحقیق کنید. |
RE: گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ - It-Ai-Cs - 18 آذر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۸ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰ ق.ظ)abolfazl pepco نوشته شده توسط: شما بهتره کارتون را جدی بلگیرید احتمالا مثل هر سال ویرایش و نام نویسی در اسفند داشته باشه ولی چون تاکید کرده در زمان نام نویسی باید اتنصراف داده باشید ادم میترسه. لااقل بیشتر تحقیق کنید. سپاسگزارم از پاسخ هاتون |