یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saber1366 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
کامپیوتر من قاطی کرده یا سنجش هی جدید میزاره بر میداره ؟؟؟ |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - izadan11 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۴ ب.ظ)sana2014 نوشته شده توسط: اونوقت می گن چرا انقدر مرض قلبی تو ایران زیاده سنجش بدبخت گفته دوشنبه |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hmd1st - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
فکر کنم واسه خاطر همین پیام نور ماژول ارشدش اومده بود بالا . حقش نیس من انگشت بندازم دهنه خودمو پاره کنم ؟؟!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - CATIGA - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)fish72 نوشته شده توسط: یه حسی بم میگه فردا صب ساعت ۸میاد!!!یک حسی هم به من می گفت بهت منفی بدم تا ایده دست سنجش ندی |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Golden68 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: حالا از شانس من انقد نمیزنه نمیزنه تا فردا بشه من تو فرودگاه باشم و به هیچی دسترسی نداشته باشم !!!! دقیقا عین موقعی که رتبه ها رو زدن ! نه بابا منتظر من پامو از خونه بذارم بیرون بزنه.درس مثه وقتی که رتبه ها اومد. منم تصمیم دارم اگه تا ۶ نزد فقط به خاطر شماها برم بیرون |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - farshad1_1390 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
نتایج بیاد بت میگم دادااا |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - saber1366 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)fish72 نوشته شده توسط: یه حسی بم میگه فردا صب ساعت ۸میاد!!! منم نا امید شدم میرم خداحافظ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - parinaz_st70 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
میخواستن( جدید)قرمز واسمون عادی شه ... حالا ببین جواب میاد ما هی داریم ریفرش میزنیم...) |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
من نمیرم... تا پای جون می ایستم... تا مرگ... مارادونا : ما ایستاده در زمین خواهیم مرد |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - atenaa - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ)navidghanad نوشته شده توسط: من دانشجوی ارشد ازادم امسال رفتم برق شرکت کردم بنا به دلایلی... همه سوالا رو شانسی زدم . یک دفعه دیدم رتبم طوری شده که سراسری روزانه رو میارم . انتخاب رشته کردم اما چند روز پیش فهمیدم در صورت قبولی نمیتونم ثبت نام کنم چون از بابت نظام وظیفه مشکل دارم (قبلا یک بار انصراف داده بودم) الان همش خدا خدا میکنم جای خوب قبول نشم . خواهشا دعا کنید نتیجم مردود بیاد وگرنه یه عالمه افسوس میمونه رو دلم.فک کن من ۴و۵ تا سوال و شانس ۵۰ ۵۰ زدم همش غلط بود شما خیلی خوش شانسی ها |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - fish72 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ ب.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:کاری که عوض داره گله نداره(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)fish72 نوشته شده توسط: یه حسی بم میگه فردا صب ساعت ۸میاد!!!یک حسی هم به من می گفت بهت منفی بدم تا ایده دست سنجش ندی |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - m_ok - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ
آزار دارنااااااا هی میذارن این پیام نور رو هی برمیدارن !!!! واااااا |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Asemaneabi - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)Golden68 نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط: حالا از شانس من انقد نمیزنه نمیزنه تا فردا بشه من تو فرودگاه باشم و به هیچی دسترسی نداشته باشم !!!! دقیقا عین موقعی که رتبه ها رو زدن ! اقاااااااااااااااا شما با رتبه ۴۸ تبریک فعل و فاعل درست حسابی نداشت جمله ام البته |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Pegasus - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ
....... ......... |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - hamid1989 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: اگر سنجش به صبر خودش ادامه بده فکرکنم تلفات جانی خواهیم داشت.نمی دونم چرا از دو روز پیش رفتیم پیشواز. من از دیشب نخوابیدم . در عوض من این چند روز انقدر مغزم خسته بود که حتی به اینکه الان روزه یا شبه نمی تونستم فکر کنم شبا هم ساعت ۱۱ خواب بودم |