شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - hamid_c - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ
من ۱۵ نفر کم آوردم علوم تحقیقات قبول شم بعد تهران مرکز قبول شدمم .. میشه تو تکمیل ظرفیت برم علوم تحقیقات ؟؟؟ اینجارو ثبت نام کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - neda.20 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)jrkh نوشته شده توسط: منم معماری علوم تحقیقات قبول شدم. حالا موندم بین هوش شبانه تبریز و معماری علوم تحقیقات. اگه بیای علوم تحقیقات با هم همکلاسی میشیم |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - shahryar711 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
اقا این شماره تلفن مرکز آزمون هم که همش اشغاله |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - sahar121 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ
دوستای قدیمی برا کنکور آزاد کجان؟ tesna mahsarasht kati evrill22 nasrollah , , , , , چی شد |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - soha1 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۳ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ق.ظ)persiansoftware نوشته شده توسط: سلام... اول از همه به دوستان عزیزم که قبول شدن تبریک میگم ... من درصدهام به صورت زیر بود و مردود شدم: سلام احتمالش زیاده قبول شی چون پارسال دومرحله تکمیل ظرفیت داشت.وبا نمره کل کمتراز شما نرم افزار قبول شدن. |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - IT.setareh91 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ق.ظ)ehsaan_gh نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ)IT.setareh91 نوشته شده توسط: بچه هااااااااااااااااااااااااا مرسی ذوست خوبم. نمره آخرین نفر قبولی:۶۴۳۹ |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - arashmobileboy - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا این شماره تلفن مرکز آزمون هم که همش اشغاله آره منم نگرفتم هنوز |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - ehsaan_gh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۴ ق.ظ)IT.setareh91 نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ق.ظ)ehsaan_gh نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ق.ظ)IT.setareh91 نوشته شده توسط: بچه هااااااااااااااااااااااااا ممنون |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - user22 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ ق.ظ
به همگی تبریک میگم خداروشکر منم قبول شدم اما علوم تحقیقات شبکه قزوین... بچه ها ترازم ۶۱۵۱ بنظرتون تو تکمیل امکان داره خود قزوینو بیارم ؟ آخرین تراز قبولیش ۶۴۳۹ بوده تروخدا ج بدین |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - mmd2009 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ
این تلفن های مرکز ازمون ، اول اشغال بودن بعد سیم کشی شدن |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - شاپری - ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
اصلا نگران نباشید پارسال که تا ترازای ۵۰۰۰ همه قبول شدن سر تکمیل دوم شایدم کمتر از اینم جاهایی قبول شده باشن .. ! اونایی که تراز ۵۰۰۰ به بالا دارن ۱۰۰% قبول میشین خلاصه.. اونایی که پایین تر شده ترازشون امیدوار باشن چون هرسال ظرفیت ازاد زیاد میشه.. همتون قبولین...حالا یکی الان یکی بهمن.. غصه نخورین.. ارزششو نداره |
شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - amin101 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ
من هوش مصنوعی علوم تحقیقات قزوین قبول شدم .. ولی دوست داشتم باراجین قبول شم .. به نظرتون تکمیل ظرفیت قبول میشم ؟ ۶۳۹۰ شدم نمره ام .. ۶۶۹۵ ؛ نمره ی آخرین فرد قبولیه .. |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - sm92 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: مبارک باشه .... مثل اینکه بر اساس تعداد شرکت کننده ، رتبه اول تا سوم تخفیف داره- ارسال ۱۷ تاپیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - arashmobileboy - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ق.ظ)amin101 نوشته شده توسط: من هوش مصنوعی علوم تحقیقات قزوین قبول شدم .. ولی دوست داشتم باراجین قبول شم .. به نظرتون تکمیل ظرفیت قبول میشم ؟ پارسال تا حدود ۵۸۰۰ رو گرفتن تو تکمیل ظرفیت |
RE: شمارش معکوس نتایج آزاد ۹۲تا پایان هفته - virtual girl - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ق.ظ
من فقط قزوین و تهران زده بودم ... ترازم شد ۵۳۰۰ قبول نشدم ... تکمیل ظرفیت فک نکنم قبول شم ... میشم ینی ؟؟ |