گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط: زبان ۷ از طریق سایت مدرسان رفتی که رتبت رو تخمین زد؟ منم بخام برم برام تخمین بزنه چکار باید بکنم؟؟؟؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - abraham - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ
دوستان لطف کنین توی نظر سنجی میزان سختی کنکور ایتی۹۵ شرکت کنین اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - مهرگان - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ب.ظ
بچه ها سوال ۷۳ مشترک مهنذسی، گراف تقدم تاخر چطوری ۵،۹ شده؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Fariba071 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۵ ب.ظ)Fariba071 نوشته شده توسط: زبان ۷ آره من چون دو تا آزموناش داده بودم عضو بودم.. به نظرتون درست تخمین زده؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسیه مرادی - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۸ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:سلام(22 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)antimonafeg نوشته شده توسط: سلام من هم برای دروس مشترک زیاد زحمت کشیده بودم ولی... بگذریم خدا لعنتشان کند. میانگین درصداشون تقریبا ۲۰ شده، ۲۵۰ تا ۳۰۰ میشن به نظر شما؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - noronet - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ب.ظ)آسیه مرادی نوشته شده توسط: میانگین درصداشون تقریبا ۲۰ شده، ۲۵۰ تا ۳۰۰ میشن به نظر شما؟؟؟ ۲۵۰ حالت خیلی خوش بینانه هست / ۳۰۰ حالت متعادل / و بدترش هم ننوشتم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - azamcheraghi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام بچه ها. چرا هیچکی به من پاسخی نمیده. تو رو خدا هرکی میدونه بگه.... من درصدام اینان. زبان سفید ریاضی منفی ۲ مشترک ۲۹ درصد تخصصی نرم هم ۴۰ درصد. معدلمم ۱۵/۹۹ بنظرتون میتونم روزانه قبول بشم؟ تراز و رتبم تقریبا چقد میشه؟ کسی میتونه بم بگه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ق.ظ)hassanzeraatkaran نوشته شده توسط: سلام سلام؛ رتبه تون بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ میشه، شبانه که قطعا میارید، روزانه بعضی از دانشگاه ها هم میتونید امیدوار باشید. متاسفانه دوستان خیلی سوالاشون رو کلی میپرسن و نمیشه خیلی راهنمایی کرد. مثلا خود شما گفتید شبانه میارم؟ خوب شبانه داریم تا شبانه... شبانه ی شریف رتبه ۳۰ میخواد واسه هوش، شبانه ی کرمان رتبه ۷۰۰ میخواد. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - saeed196 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ
درصدهای من زبان ۰ تخصصی ۲۹ مبانی ۴۸ مشترک ۴۰ بچه ها بنظرتون امیدی ب تهران هست برای من دمتون گرم یه جوابی بدین از نگرانیم شایدکم بشه شایدم تکلیفم یه سره مشخص بشه برم پی زندگیم باورکنین با وجود شاغل بودن امسال زده بودم به سیم اخر خیلی خوندم اما چیزی که خواستم نشد. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آسیه مرادی - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۹ ب.ظ)آسیه مرادی نوشته شده توسط: میانگین درصداشون تقریبا ۲۰ شده، ۲۵۰ تا ۳۰۰ میشن به نظر شما؟؟؟ امیدوارم تخمینتون درست باشه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - moinm2 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)saeed196 نوشته شده توسط: درصدهای منمشترکت خوبه امید هست انشالله موفق میشی Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - fatemeh7192 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۰ ب.ظ
زبان ۲۰ مشترک ۱۸ مدیریت ۳۵ تخصصی۳۶ مدرسان تخمین زده ۹۹۲ ی سال دیگه...... |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hassanzeraatkaran - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۳ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ق.ظ)hassanzeraatkaran نوشته شده توسط: سلام با این اوضاع به شبانه کرمان و اهوازم راضیم.بنظرتون میشه؟ معدلم ۱۳/۳۴ هست.تخمین رتبه مدرسان زد برام ۸۰۰ . (اگه سوال۹۹ درست از آب دربیاد ) |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - pezhman.m-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ب.ظ)hassanzeraatkaran نوشته شده توسط: با این اوضاع به شبانه کرمان و اهوازم راضیم.بنظرتون میشه؟ تخمین رتبه ها همشون چرتن، من پارسال درصدام رو میدادم به هرکدومشون بالای ۵۰۰ تخمین میزد ولی رتبه ام ۲۶۰ شد. توصیه ام به همه ی دوستان اینه که کلا وقتشونو با این تخمین رتبه های موسسات تلف نکنن. شما رتبه تون تو همون بازه ای هست که گفتم. الان هرچقد بگم، استرس نمیذاره قبول کنید ولی روزی که کارنامه تون بیاد به حرفم میرسید. دلیلی هم نداره الکی بخوام فقط دلتون رو خوش کنم و بیخودی بهتون امیدواری بدم. یا علی |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - p30SiNa - 23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۸ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: سلام بچه ها. چرا هیچکی به من پاسخی نمیده. تو رو خدا هرکی میدونه بگه.... سلام. درصدهاتون رو در تخمین رتبه مدرسان شریف زدم نرم افزار ۳۸۷ با تراز ۴۷۹۰ و الگوریتم ۳۱۱ با تراز ۵۱۷۶ تخمین زد |