|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: گویا شما کودک درونت زنده شده اینا احتمالا اثرات خواهرزاده ای برادر زاده ای چیزیه ما هم باهاش دست و پنجه نرم میکنیم ![]() بچه ها کسی پاسخنامه سال ۸۴ رو داره ؟؟ با این پاسخ نامه سایت دکتر قدسی که ما کامپایلرو منفیه ۳۳ شدیم ![]() اگه کسی پاسخنامه نداره که من تو تالار بپرسم |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ
یکی بود میگفت بعد کنکور وضعیتش به کوزت تبدیل میشه ! کی بود؟ خواستم بگم این شکلی میشی! البته میشیم ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ
الگوریتم دانان راهنمایی بفرمایید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - H3NGAM3H - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ
کاش زودتر کنکور رو بدیم بریم ؛ من هر روز بر میزان برنامه های بعد کنکورم افزوده میشه ! میدونم آخرش هم بر اثر انجام نشدن برنامه ها بعد از کنکور به افسردگی از نوع حاد دچار خواهم شد : )) آخرین برنامه م دوچرخه سواری دقیقا ظهر روز کنکور در ساحل خلیج فارسه :دی |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
دکتر کلی زحمت کشید تصاویری ک روی سرور های مختلف آپ می شدند رو یکجا روی dropbox سیو کرد ، حالا کلش پریده.چه بد شد!!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:من از روی کتابم میخواید کلید هاشو بگم؟(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ب.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: گویا شما کودک درونت زنده شده |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ
لطفا اگر این سوال رو فهمیدید توضیحش بدید ، که چی میگه ! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: آخرین برنامه م دوچرخه سواری دقیقا ظهر روز کنکور در ساحل خلیج فارسه :دیساحل خلیج فارس چیه؟ ![]() سواحل نیلگون خلیج همیشه فارس ![]() (۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: من از روی کتابم میخواید کلید هاشو بگم؟ اگه زحمت بکشید ممنون میشم احتمالا اولی و سومی رو تو تالار کامپایلر بپرسم اگه شما هم همون گزینه ها رو بگین مرسی |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: یکی بود میگفت بعد کنکور وضعیتش به کوزت تبدیل میشه !اره من بودم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دندوناشو
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: دوستان در جریان باشید که من دارم به شدت درس می خونم به فکر خودتون باشیداینجوری درس بخونی جواب نمیده یه کرسی بزار کنارت رو کرسی لپ تاپ رو بزار یه قلینوم کنار دستت باشه صد در صد MIT قبولی |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - e.shrm - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:خواستم کلید بزارم ، بعد گفتم شاید گزینه ها جا به جا باشه.(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: من از روی کتابم میخواید کلید هاشو بگم؟ ۱- اسم و نوع در مرحله تحیل لغوی ۲- معنایی ۳- حساس به متن ولی گرامر مستقل ۴- هر دو ۴ ۵- ۷۷۳۳ ۶- ۳ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - H3NGAM3H - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: ساحل خلیج فارس چیه؟ ووی چقد سخت ، من تاحالا اینجوری صداش نکرده بودم اینا مال شماهاست که باهاش قرابتی ندارید ما رفیق فابریکیم : )) ________ بچه ها یه چندتاتون بیاین به نفع من بکشید کنار ! همیجوری محض خنده : )) |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ
یه سری کارنامه سال ۹۲ تو قالب pdf به همراه دانشگاه قبولی امیدوارم بدردتون بخوره مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: یه سری کارنامه سال ۹۲ تو قالب pdf به همراه دانشگاه قبولی امیدوارم بدردتون بخورهمن خیلی دنبال همچین چیزی می گشتم سپاس ولی اینکه فقط برای شبکست، گرایش ۱و۴ رو ندارید، که درصد مدیریت و رتبه دیگه رو هم داشته باشه؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - good-wishes - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: یه سری کارنامه سال ۹۲ تو قالب pdf به همراه دانشگاه قبولی امیدوارم بدردتون بخورهمن خیلی دنبال همچین چیزی می گشتم سپاس تو موضوعات مهم هر یک از رشته های این آدرس، محل قبولی و کارنامشون به شکل فایل اکسل و پی دی اف هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |