|
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - Hamed92 - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
من از خرداد شروع کردم.روزی ۲ تا ۴ ساعت. فصل ۱ آمار و نصف فصل ۲ - پارسه ۳ فصل اول گسسته + نصف فصل ۶ - پوران ۱۳۰ صفحه ساختمان - پارسه ۴ فصل منطقی - پوران فصل ۱ و ۳ سیستم عامل + نصف ۲ - پارسه فصل ۱ و ۲ نظریه - لینز ۳درس زبان تخصصی - پارسه ۵۰۴ و essential TOEFL رو قبلا کار کردم (برای آیلس)،الان حدود ۱۲۰ لغت از ۱۱۰۰ تست هم هنوز خیلی کم. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - maryam.raz - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط:(13 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: اگه این جزوه همونه که ۲۰۰ صفحه هست من کامل خوندمش سلام عزیزم شرمنده آخه من فکر کردم این سایت هم وقتی پیام خصوصی داری بهت اطلاع میدن! من هستم ایمیلم فرستادم واست |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - SarahRad - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: ساراجان میشه بگی درس منطقی رو به کجا رسوندی؟ اصلا نگران نباش عزیزم همون فصل ۲ هستم هنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوز راستش خودمم دارم کند می خونم مخصوصا گسسته رو باز منطقی بهتر کنار میام! منم یکم نگرانم...(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ)eagle نوشته شده توسط: تقسیم بندی و همونطور که بچه ها گفتن میتونی از روی پارسه و نصیر هم بخونی ...آخه اینجوری (بی برنامه) که بیشتر استرس زا هست وقتی آدم نمیدونه آخرش به کجا می رسه و تا چه حد می تونه پیش بره |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - maryam.raz - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:(14 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط: ساراجان میشه بگی درس منطقی رو به کجا رسوندی؟ سلام سارا خانم اگه شما هم شیرازی هستی و مایل بودی ،با هم بخونیم یکی از بچه ها هم هست. |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - SarahRad - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: سلام سارا خانم سلام چه خوب!!! منم هستم |
RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ق.ظ
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: [quote='Shokoufe.S' pid='108555' dateline='1341388521'] اصلا نگران نباش عزیزم همون فصل ۲ هستم هنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوز راستش خودمم دارم کند می خونم مخصوصا گسسته رو باز منطقی بهتر کنار میام! منم یکم نگرانم...من فصل ۵ منطقی ام با فصل دو آمار ولی حس میکنم یادم میره مخصوصا آمارو |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - esisonic - 15 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ق.ظ
امروز تعطیله... کتاب خونه باز نیست... خیلی سخته برام تو خونه درس بخونم... |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - ati314 - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام دوستان و همتون خسته نباشید......منم بعلت صفر کیلومتر بودن تو ریاضی از خرداد امار و ریاضی مهندسی رو شروع کردم....فصل ۴ امار و فصل ۴ ریاضی ام...از روی پارسه....البته بدون تست....خوبه ولی احساس خستگی میکنم...میخوام امارو فعلا بذارم کنار بجاش منطقی بخونم.....و یه سوال پوران (منطقی) چاپ ۸۷ دارم...بنظرتون برم نوشو بخرم؟؟؟؟؟.... |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - vida2012 - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
سلام دوستان شماها روزی چند ساعت درس می خونید؟میخواین چند تارو تمام کنین بعد برین سراغ بعدیا؟همراه با درس تستم میزنین؟ |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - n65 - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
سلام به همگی .خسته نباشید . منم به جمعتون پیوستم
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - younes - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ)vida2012 نوشته شده توسط: سلام دوستان شماها روزی چند ساعت درس می خونید؟میخواین چند تارو تمام کنین بعد برین سراغ بعدیا؟همراه با درس تستم میزنین؟ من خودم برنامم به صورت صبح و بعدازظهره. یعنی صبح یه درس میخونم و بعدازظهر یکی دیگه . فعلا دو تا درس رو شروع کردم یکی CLRS و یکی دیگه معماری پوران . clrs رو فعلا مفهومی میخونم وسعی میکنم تمریناشو حل کنم اما معماری رو هر فصل که تموم میشه تقریبا نصف یا اون تستایی که بلدم رو میزنم ، میخام دور دوم همه تستاشو بزنم . در ضمن طول ترم هم یه مقدار سیستم عامل و آمار رو خوندم.واسه سیستم عامل هم بعد هر فصل تست میزدم و اون تستایی رو که حل کردم با مداد کنارشون یه تیک زدم بقیه تستا رو میخام دور دوم و دورهای بعدی ان شاالله بزنم. امیدوارم مفید باشه.
|
RE: گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - fateme66 - 15 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ)n65 نوشته شده توسط: سلام به همگی .خسته نباشید . منم به جمعتون پیوستمخوش اومدی دوست عزیز ![]() موفق باشی |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - fa_karoon - 15 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
خدای من همتون آمار رو دارین پیش می برید، اما من هر ۴ ساعت ۴ صفحه آمار می خونم باید ببینم اشکال کارم کجاست! با آرزوی موفقیت برای همتون عیدتون هم مبارک |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - mohammad_13690 - 16 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سلام بچه ها خدا قوت ![]() امیدوارم خوب و مفهومی بخونید و نتیجه خیلی خوب بگیرید موفق و شاداب باشید |
|
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - hnarghani - 16 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ
سلا م به همگی خسته نباشید.برای دزس گسسته مبحث گراف یه سایتی به نام کلاس درس هستش که فکر کنم برای پایه گراف خوب باشه . امیدوارم به دردتون بخوره.البته هر هفته مباحثی به اون اضا فه میشه. |