ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)Sanaz123 نوشته شده توسط: ممنون و متشکر از جناب software94 بنده سرکار هستم |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - hrh_fourtyseven - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ
ممنون می شم اگه اسم من و دوستمم رد کنید. <3 خبرشو می دین؟ هدایتی -حمیدرضا وفامهر - همایون |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ق.ظ)hrh_fourtyseven نوشته شده توسط: ممنون می شم اگه اسم من و دوستمم رد کنید. <3باشه همین امروز بهشون میگم |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ana9940 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلامخیلی خیلی ممنون عزیزم و خسته نباشید . واقعا این مدت شما خیلی زحمت کشیدید، و همین طور بقیه دوستان. الان من که اصفهان هستم، باید برم دفتر اصفهان یا نه، فقط تلفنی ثبت نام کنم و شماره فیش واریزی رو هم تلفنی به خانم جعفری بدم؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط:خواهش میکنم.(29 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ)software94 نوشته شده توسط: سلامخیلی خیلی ممنون عزیزم و خسته نباشید . نه زنگ بزنید تهران ثبت نام کنید بگید اصفهان هستید خودشون شهرتون رو اصفهان میزنن فقط بگید انجمن مانشت |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ana9940 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ
البته فکر کنم شماره کارت داده باشند نه حساب، چون ۱۲ رقمیه و منم کارت رسالت رو دارم و ۸ رقم اولش مشابه همین شماره هست. |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ق.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: البته فکر کنم شماره کارت داده باشند نه حساب، چون ۱۲ رقمیه و منم کارت رسالت رو دارم و ۸ رقم اولش مشابه همین شماره هست.منم ثبت نام کردم نفر اول مشکلی پیش اومد واسه من باشه اما خدارو شکر طوری نشد. باز میخواید زنگ زدید دقیق تر بپرسید |
Re: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ldns0098 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۷ ق.ظ
دست گل شما درد نکنه خانم :-) :-* |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - maryam.ra - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
ممنون از شما خیلی خیلی لطف کردید.... بچه ها من از مهر شروع کنم روزی چتد ساعت مطالعه میتونه بهم کمک کنه برای قبولی ؟ نشد از تابستون شروع کنم |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ)maryam.ra نوشته شده توسط: ممنون از شما خیلی خیلی لطف کردید.... واسه دانشگاههای خوب روزی ۱۲ساعت تخمل داشتید بالای ۱۶ساعت هم جواب میده |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - maryam.ra - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
مرسی از راهنماییتون خودتون ۱۶ ساعت میخونید؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ)maryam.ra نوشته شده توسط: مرسی از راهنماییتون من فعلا ۰ساعت از اول مهر روزی بترکه ۷ساعت من وقتم خیلی کمه اما شما که وقت دارید بخونید. ولی از شوخی گذشته همه مصاحبه هارو بخونید میگن روزی ۱۲ساعت واسه دانشگاههای تهران لازمه |
Re: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - ldns0098 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
دوستان من الان تماس گرفتم خانم جعفری گفتن که هنوز هماهنگیای لازم انحام نشده. شماره تماس و اسم منو گرفتن گفتن خودشون باهامون تماس میگیرن، برای شما هم اینطور شد؟ |
RE: ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - software94 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ)ldns0098 نوشته شده توسط: دوستان من الان تماس گرفتم خانم جعفری گفتن که هنوز هماهنگیای لازم انحام نشده. شماره تماس و اسم منو گرفتن گفتن خودشون باهامون تماس میگیرن، برای شما هم اینطور شد؟ من الان زنگ میزنم. |
ثبت نام کنکور آزمایشی ۹۴ پارسه - e2000 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ق.ظ
با سلام، به شماره تلفن پارسه تهران زنگ بزنیم بگیم با خانم جعفری کار داریم ؟ بعد اینکه شما پول رو کارت به کارت کردید ؟ |