|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: همینو بگو والله.هی راه به راه آواتار عوض میکنن همه شون هم عین همن یه قیافه های عجیب با ۳متر موبنده یه زمانی موهام تا شونه هام بلند بود! به یاد اون دوران از این عکسا میزاریم! |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آره راست میگی به تقواس فقط...نری تو هم عکستو عوض کنیا...فقط تو فعلا قابل شناسایی هستی بینشون من اینارو نمیشناسم گوش نمیکنم ولی دیدم شماها دارین حساسیت نشون میدین تو فکرش بودم منم آواتارمو عوض کنم
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:همینجور ادامه بدین میرم عکس هایده رو بعنوان خواننده محبوبم میذارم این بغل که راستی راستی به خوابتون بیادها!(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آره راست میگی به تقواس فقط...نری تو هم عکستو عوض کنیا...فقط تو فعلا قابل شناسایی هستی بینشون ![]() ![]() ![]() (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:اوه اوه . اون دوران تیره رو فراموش کن(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: همینو بگو والله.هی راه به راه آواتار عوض میکنن همه شون هم عین همن یه قیافه های عجیب با ۳متر موبنده یه زمانی موهام تا شونه هام بلند بود! به یاد اون دوران از این عکسا میزاریم!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)zoltrix_66 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به من میگه فلانی پریروز ۷۰۰تا تست زده! حالا ۲۰۰ تا که نه! یه دیروز ۱۵۰ تا قدسی زدم! اونم کوفتم کردن!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: آره راست میگی به تقواس فقط...نری تو هم عکستو عوض کنیا...فقط تو فعلا قابل شناسایی هستی بینشون ![]() ![]()
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۲ ب.ظ
سلام فک کنم dropbox مانشت رو تحریم کرده
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tarane1992 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ ب.ظ
چرا من اینقدر بیخیال درس شدم اینگار دادم کنکور الانم دوست دارم هر کاری کنم جز درس........ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ
هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟بنظر من از فردا هر روز اسطو خودوس و گل گاو زبون دم کنید بخورید تاثیر داره.از قبل بخورید بنظرم بیشتر تاثیر داره تا اینکه فقط شب کنکور بخورید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است: سیگار بعد چایی / چایی بعد سیگار (توتونش تقریبا میشه گفت گیاهیه) ![]() (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: همینجور ادامه بدین میرم عکس هایده رو بعنوان خواننده محبوب میذارم این بغل که راستی راستی به خوابتون بیادها! هایده که یه دونست اصلا رو دستش نیست |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟ بدجور تاثیر گذاره! Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zahra2012 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟ زود نیست خیلی به موقع هست شایدم دیر من رفتم دکتر بهم قرص داده (آخه دیگه زیادیه استرسم فکر کنم)اونقدر عوارض نوشته که گیجی میاره و خواب آلودگی و اینا کلن منصرف شدم گیاه درمانی فکر می کنم خوب باشه که منم ازش اطلاعی ندارم اگه دوستان بگن خیلی خوبه
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟ استرس نداریم دیگه با هیجانی که بهمون این هفته وارد شد یه بار سکته خفیف زدیم و استرسمون کلا دشارژ شد مث اون قورباغه بود مینداختن تو آب داغ سکته میکرد منتها مارا یبار انداختن تو آب داغ یدر آوردن انداختن تو آب یخ خیالت راحت دیگه هر استرسی هم بهمون وارد شه هیچیمون نمیشه![]() چیکار دارید به آواتار مردم بابا هر کی هر چی دوسداره بزاره نگران نباشید ما هیچیمون نمیشه قرار بود سکته کنیم با دیدن دکستر و ومپایر دایریز سکته میکردیم اینا که خوبن والا
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tarane1992 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)AEM4949 نوشته شده توسط: هر چند هنوز زوده واسه این سوال ولی ب هر حال از دوستان کسی راه کاری(گیاه درمانی) برای مقابله با استرس روز کنکور داره؟ عرق بیدمشک و گلاب از هر کدون نصف استکان بریزید تو لیوان نصف لیوانم اب بریزید و بخورید به طور معجزه اسایی ارام میشید امتحان شده و مطمئن. خیالتونم راحت تجویز یه فرد باتجربست.
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Mindhunter - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
دوستان عزیز ۱۰۱% استرس شما به خاطر تلقین به خودتونه که باعث ترشح غدد شما بیشه و عوارش رو میبینید. الکی چرا بدلت بد راه میدی؟؟؟ اینارو بیخیال ۲تا سوره بخون قبل امتحان آیت الکرسی خوبه اگرم وقت کردید اینو جواب بدین سوال سیستم عامل ۹۳ خواهد بود : )مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |