|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ
والا منم سه گزینه بیشتر روی میز ندارم! حالا ببینم کدومش به توافق سنجش +۱ میرسه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: والا منم سه گزینه بیشتر روی میز ندارم! حالا ببینم کدومش به توافق سنجش +۱ میرسه 
اگه زیر میزم خوب بگردید فک کنم بتونید یه چند تایی پیدا کنید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ
کسی نارنجک نداره؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khordad.girl - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: دنیای مجازی خیلی دلگیره
همون بهتر که مجازیه
دلم میخواد مث اون پسره با تکنولوژی قهر کنم!
موبایل -
نت -
فقط کتاب بخونم +
برم بیرون +
ساعتها با مامان و بابام حرف بزنم و بخندیم +
آشپزی کنم +
کار هنری +
ورزش +
........
انقد که اینا بهم انرژی میده دنیای مجازی ۱% نمیده
پس چرا من هرچی بهت میگم ورزش کن آشپزی کن فیلم ببین انجام نمیدی ؟!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - عزیز دادخواه - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۸ ب.ظ
دردها بدون استدال دردند یعنی اینطور نیست که خودمون در جریان نباشیم و یکی بیاد برامون توضیح بده بعد ما تازه ملتفتشون بشم. خوشی هم باید اینطور باشه بی واسطه باشه توضیح ندن به ما تازه بفهمیم که آها ما چه خوشیم و خبر نداریم. خوشی های نیازمند توضیح کلاه برداریه حلوا حلوا گفتنه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - m.teymourpour - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۳ ب.ظ
خانه ارواح غمگین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - شفق قطبی - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
دلم ساکت شده...حرفم دیگه نمیزنه!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ب.ظ
آخه مسئله غم و غصه نیس
وقتی تو دنیای مجازی هستم یهو به خودم میام که اینا اصن کی هستن و من کجام اونا کجا و هیــــــچ حس نزدیکی وجود نداره و آدم شدیدن احساس تنهایی میکنه
واقعا اینکه من با دوستم بیرون برم و بگم و بخندم و خنده هاشو با چشمام ببینم نه اینکه با اسمایلی و استیکر، این عجیب حال منو بهتر میکنه...به علاوه بعضی دغدغه ها تو دنیای مجازی اصلا به فضای من نمیخوره به قول آفاق افسردگی میگیرم اصن بهم میریزم
دنیای مجازی فقط واسه بدست اوردن اطلاعات و از لحاظ علمی بودنش خوبه
وگرنه هیچ ارزش دیگه ای نداره
دلخوشی رو باید بین آدم های دور و برمون بین لحظه هایی که با اونا سپری میشه برق چشمای پدر و مادرمون و ...پیدا کنیم وگرنه پناه آوردن به دنیای مجازی دردی دوا نمیکنه
نظر من : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - samane .gh - 25 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ
به یاد آوردن روزای قبل از تو خیلی سخته
حتی نمیدونم
روزای قبل از تویی بوده یا نه .... !!!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - شفق قطبی - ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ
برخلاف نظر بعضی دوستان من از محیط مجازی چیزهای ارزشمندی بدست اوردم.که شامل دوستان خوب هم میشه.و به نظرم اصلا فضای مجازی باعث افسردگی یا بیهودگی نمیشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ ب.ظ)شفق قطبی نوشته شده توسط: برخلاف نظر بعضی دوستان من از محیط مجازی چیزهای ارزشمندی بدست اوردم.که شامل دوستان خوب هم میشه.و به نظرم اصلا فضای مجازی باعث افسردگی یا بیهودگی نمیشه.
نظر شما کاملا محترمه.
و نکته ای که وجود داره اینه که اگه ۱۰۰۰ نفر هم بیان از بدی این شبکه ها بگن باز تاثیر چندانی نمیذاره.. چون هرکسی باید خودش به این نتیجه برسه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ
هیچ چیز بد مطلق یا خوب مطلق نیست، جالبه دوستانی که از فضای مجازی بد میگن خب همین مانشت هم فضای مجازیه دیگه!
ولی متاسفانه ما کلا تو کار افراط و تفریط هستیم، فکر نمیکنم جایی بیشتر از ایرانی ها در دنیای مجازی سیر کنن والبته دلایلش هم مشخصه دیگه محدودیت های موجود در محیط بیرون، جوانها رو به محیط مجازی سوق میده
بنظرم مهم اینه که سعی کنیم بیشتر زمانمون در دنیای حقیقی باشیم نه مجازی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - shayesteNEY - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: هیچ چیز بد مطلق یا خوب مطلق نیست، جالبه دوستانی که از فضای مجازی بد میگن خب همین مانشت هم فضای مجازیه دیگه!
ولی متاسفانه ما کلا تو کار افراط و تفریط هستیم، فکر نمیکنم جایی بیشتر از ایرانی ها در دنیای مجازی سیر کنن والبته دلایلش هم مشخصه دیگه محدودیت های موجود در محیط بیرون، جوانها رو به محیط مجازی سوق میده
بنظرم مهم اینه که سعی کنیم بیشتر زمانمون در دنیای حقیقی باشیم نه مجازی
کاملا موافقم
ما ها عادت داریم همیشه مهر و برچسب بزنیم " این خوب است " و "این بد است "
استفاده خوب و هدفمند داشتن مهمه
انسانهای واقعی رو تو این دنیای مجازی دیدن عالیه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: دنیای مجازی فقط واسه بدست اوردن اطلاعات و از لحاظ علمی بودنش خوبه
همونشم خوب نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - maryam.raz - 26 مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۲۶ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (25 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۶ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: دنیای مجازی فقط واسه بدست اوردن اطلاعات و از لحاظ علمی بودنش خوبه
همونشم خوب نیست
خوبه بیست چهار ساعت تو مانشت تلپی شما!
دیگه نبینم تو دنیای مجازی بچرخی
|