|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mahdi20 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: همتون گول خوردید، من لپ تاپم جلو تلویزیون روشن بود هم چک میکردم که تست هایی که زدم درسته( بررسی کلید )و هم فوتبال میدیدم و در کنارش چای و میوه میخوردم با خانواده حرف میزدم و ۱۰۰۰ تا کار دیگه( مغزم n هسته ای هست)![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
زرشک مسعود جان ... شما از n پردازنده استفاده کردید که ثابت شد حداکثر تسریع در این حالت [tex]1/f[/tex] هست ولی من از معماری پایپ لاین با K بند استفاده کردم یعنی:
۱-تلویزیون
۲-تلویزیون ۱- چای
۳-تلویزیون ۲- چای ۱- تست زنی
......
در اینصورت عملیات ترتیبی من سریعتر هست ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
همین پول را میومدن بین مانشتیها تحت عنوان یارانه اینترنت دانشجویان مانشتی تقسیم می کردند . بازدهی اش هم خیلی بیشتر از اینها بود که جلو چشم بادامیها ضایع بشیم .
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - admin - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۵۷ ق.ظ
اگه ما پیروز میشدیم همه علم و مهندسی و برنامهریزی و مدیریت زیر سوال میرفت. تیمی که نه صاحب داره و نه مربی و نه فدراسیون و تا قبل مسابقات همش توی دعوا بوده همین میشه. تازه به نظرم خیلی هم خوب عمل کردن.
آدم هر چی که بکاره درو میکنه. من که به شخصه ذرهای از این باخت ناراحت نشدم. هر تیمی که بهتر باشه میبره. اونها حقشون برد بود.
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - - rasool - - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۴ ق.ظ
الهی , اگر من بنده تو نیستم، تو که مولای من هستی !!!
الهی , تا تو لبیک نگویی من کجا الهی گویم ؟!!
الهی , عمری آه در بساط نداشتم و اینک جز آه در بساط ندارم.
الهی , شکرت که دنیایم آخرتم شد
الهى! به فضلت سینه بى کینهام دادى به جودت شرح صدرم عطا بفرما.
الهی! نبودم و خلعت وجودم بخشیدهاى، خفته بودم و نعمت بیداریم عطا کردهاى، تشنه بودم و آب حیاتم چشاندهاى، متفرق بودم و کسوت جمعم پوشاندهاى، توفیق دوام در صلاتم هم مرحمت بفرما که " اَلـَّذینَ هُم علَى صَلوتِهِم دائموُن " کامروا هستند.
الهی , آتشم ده تا خود را بسوزانم،بسوزانم خود را قبل از اینکه بسوزانندم ,آتشی ده از وجود مقدست که از گرمای تو سوختن همه آرزویم است
الهی ؛شکرت که دل بی دردم را به درد آوردی .
الهی ؛دست با ادب دراز است و پای بی ادب
الهی , موج از دریا برخیزد و با وی آمیزد و در وی گریزد و در وی ناگزیر است . انا لله و انا الیه راجعون
یا رب دل پاک و جان آگاهم ده
آه شب و گریه سحرگاهم ده
در راه خود اول ز خودم بیخود کن
بیخود چو شدم ز خود به خود راهم ده
ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم
جز یاد خدا هیچ دگر کار نداریم
ما مست سبوییم ز میخانهی توحید
حاجت به می و خانه خمار نداریم
در روی زمین چون دل ما گنج معانیست
دینار چه باشد غم دینار نداریم
ما شاخ درختیم پر از میوه توحید
هر ره گذری سنگ زند آه نداریم
گر یار وفا دار نداریم چه اندوه
ما یار بجز حضرت غفار نداریم
بشنو ز دل زنده شمس الحق تبریز
از دوست بجز وعده دیدار نداریم
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - arshad90 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: تنها دلیل من برای نشستن پای این تلویزیون بی خودی صدا و سیما همین مسابقات فوتبال بود، دیگه از فردا بهانه برای TV ندارم، من که قراره ۲ ماه آموزشی را تلویزیون نبینم این یک ماه هم روش .
راستی برج ۱۲ باهم میریم سربازی![Sad Sad](images/smilies/sad.gif)
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: شما که لالایی بلد بودین پس چرا خوابتون نبرد!!!
منظورم اینه که شما بچهها رو نصیحت کردین اما خودتون تازه هر دو تا بازی رو نشستین دیدین!!!
نصیحت کردن خیلی حال میده، بعدش خودت انجامش ندی!!! ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
هاااا این مسعود به نکته خوبی اشاره کرد. هدف این بود که آمار بچه هایی که می شینن پای فوتبال رو بگیرم که معلوم شد! و الا خودمم طاقتم نیومد و رفتم ببینم چی به چیه! البته من واقعا پشیمونم از وقتی که حروم کردم واسه این مسابقه![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
در ضمن آقا مسعود یه توصیه... شما که لپ تاپت جلوت بود و داشتی سوالای آزمون رو چک می کردی برادر باید بشینی با دقت همه اون سوالا رو دوباره چک کنی و دوباره حل کنی... یعنی اون چک کردن پای فوتبال هم یعنی کشک برد رو خودم کردم که عین یه کنکوری واقعی!!!! درس رو بوسیدم و اون ۳ ساعت گذاشتم کنار
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - yasemi - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ ب.ظ
خوب چون معلوم بود می بازیم من نشستم درسمو خوندم تا اعصابم خراب نشه به نظرم ما مشکل تیمی نداشتیم مدیریت تیم خیلی ضعیف بود در کل تا وقتی که دولت توی ورزش دست میبره بهتر از این نمیشه دیروز یه جایی خواندم که مربی تیم با نظر احمدی نژاد منصوب شد فقط همین یه مورد کم بود![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ
![[تصویر: 11715_1_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11715_1_1379098921.gif)
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mosaferkuchulu - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ![[تصویر: 11719_1_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11719_1_1379098921.gif)
![[تصویر: 11719_2_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11719_2_1379098921.gif)
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) فکر کنم دلت خیلی تنگ بوده!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۰ ب.ظ
گذاشتم که روحیتون شاد بشه
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mosaferkuchulu - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: گذاشتم که روحیتون شاد بشه
![[تصویر: 11724_1_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11724_1_1379098921.gif)
دست شما درد نکنه!خیلی شد شدیم!![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
معلومه؟
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۳ ب.ظ
نه من که خودم شاد نشدم خیلی هم دپرسم ......
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - - rasool - - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۱ ب.ظ
چشمها را باید شست ...
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - hsh88 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۶ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: نه من که خودم شاد نشدم خیلی هم دپرسم ......![[تصویر: 11741_1_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11741_1_1379098921.gif)
االهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جه چشمای نازی داریی:دی
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - ف.ش - ۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۳۶ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: نه من که خودم شاد نشدم خیلی هم دپرسم ......![[تصویر: 11749_1_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11749_1_1379098921.gif)
االهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جه چشمای نازی داریی:دی
تازه فهمیدی ؟ دندونامم ببین چه خوشگله: ![[تصویر: 11749_4_1379098921.gif]](https://img.manesht.ir/11749_4_1379098921.gif)
راستی آقای دکتر اشکالی نداره من از این شکلکها استفاده میکنم ؟! یه وقت بهم اخطار ندین!!!
|
RE: هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - mahdi20 - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۱ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: چشمها را باید شست ...
با آب معمولی یا الکل ؟؟؟؟
|
هر چه می خواهد دل تنگت بگو ... - Parva - 03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ ب.ظ
آفاق جون الهی از جونی خیر ببینی چقدر این شکلکات بامزه ان منکه فقط می خندم
(۰۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: (03 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۵۱ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: چشمها را باید شست ...
با آب معمولی یا الکل ؟؟؟؟![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
شما مهندسی بهتره با الکل بشوری
|