زمان دقیق نتایج ارشددانشگاه آزاد(چهارشنبه ۱۹ شهریور) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - مورتن - ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: ببینید منم خودم دانشگاه آزادی بودم و این موضوعات مفصل بحث شده و اگه بخونید متوجه میشید . عزیز من وقتی گروه رباتیک آزاد قزوین تو تمام دانشگاه های ایران اول میشه و میره تو مسابقات جهانی ، بعد شما اینجا رو با مجازی کشکول آباد مقایسه میکنی؟ البته شاید بخوای بری وزارت ارشادی جایی استخدام بشی مثل شما نگاه میکنند اما بهترین شرکتهای خصوصی و نیمه خصوصی تو ایران دست همین فارغ التحصیلای دانشگاه آزاد هستش ارادت! |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط:اشتباه شما همین جاست .شما بهترین رو با بهترین مقایسه کن . بهترین آزاد با بهترین پیام نور .(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: ببینید منم خودم دانشگاه آزادی بودم و این موضوعات مفصل بحث شده و اگه بخونید متوجه میشید . |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - H-Arshad - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)Mohammad_OM نوشته شده توسط: چی شد جواب نیومد ؟ ؟ ؟ :|برو قبولی |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - مورتن - ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۲ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط:اشتباه شما همین جاست .شما بهترین رو با بهترین مقایسه کن . بهترین آزاد با بهترین پیام نور .(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط: ببینید منم خودم دانشگاه آزادی بودم و این موضوعات مفصل بحث شده و اگه بخونید متوجه میشید . خب اگه اونجوری بخوام مقایسه کنم که پیام نور رو مقایسه نمیکنم با بهترین سراسری قیاس میکنم. |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
بگذریم بازم ایشالا هر کی هر جا هست موفق باشه / یعنی فردا نتیجه میاد دوستان چه نظری دارن ؟ |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
منظور از موعد مقرر، تاریخی جز پانزدهم نمیتونه باشه... |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Mohammad_OM - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)ahmad654321 نوشته شده توسط:نقل قول: چی شد جواب نیومد ؟ ؟ ؟ :|بقیه رو چند زدین ؟ اگه ۴۰ به بالا باشه احتمالش هست مشترک شاید ۴۰ بشه ولی زبان بالا ۸۰ میزنم بقیه هم حدود ۲۰ (۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:نقل قول: چی شد جواب نیومد ؟ ؟ ؟ :|برو قبولی واقعا ؟ ؟؟ ؟ مرسی |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ
اینا منظورشون از موعد مقرر فکر کنم یعنی یعد از ۱۳ اخه همون جا که گفته موعد مقرر همونجا گفته ۱۳ به بعد |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
توی اطلاعیه قبلی گفتن بعد سیزدهم و قبل پانزدهم، دیروز گفتن موعد مقرر... اگه فردا نیاد یعنی اینا متوجه معنی کلمات هم نیستن... |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - shahryar711 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
Lن فکر کنم صبور باشند یعنی تا ۲۱ -۲۲ باید صبر کرد |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - ahmad654321 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
ببین عجب وضعیه که باید بشینیم جملاتشونو تفسیر کنیم قبولی |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - npour - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ ب.ظ
آقا محمد منم میگم قبولی |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Mohammad_OM - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ
مرسیی دوستان خدا کنه قبول شم اصلا حوصله درس خوندن واسه کنکور ندارم . . . |
علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - Pegasus - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ
ایشالا همه قبول بشن.ایشالا فردا اعلام بشه |
RE: علت تاخیر در اعلام نتایج ارشد و دکتری دانشگاه آزاد/اعلام نتایج ۱۳ شهریور به بعد - HamedNet - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
در راستای رفع بیکاری!! اقدام به تفسیر اخبار سایت معاونت سنجش اعصاب داوطلبان (مرکز آزمون سابق! ) مینمایم! دکتر علوی فاضل به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اینکه رشته/ محل های اعلام شده برای آزمون کارشناسی ارشد و دکتری افزایش یافته ، زمان اعلام نتایج به تعویق افتاده است. لذا از داوطلبان می خواهیم که صبر و شکیبایی داشته و منتظر اعلام نتایج در موعد مقرر باشند. علوی فاضل در ادامه افزود: افزایش رشته/ محل ها باعث ایجاد فرصت های جدید برای داوطلبان است، لذا این تعویق به وجود آمده در اعلام نتایج به نفع آنان خواهد بود. معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی توصیه کرد: داوطلبان کلیه آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی برای آگاهی از زمان اعلام نتایج می توانند به سایت روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ، خبرگزاری آنا، ایسکانیوز و روزنامه فرهیختگان مراجعه کنند. وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با فرا رسیدن زمان اعلام نتایج کلیه آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی و افزایش ظرفیت ها و رشته/ محل های جدید بویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رضایت تعداد بیشتری از داوطلبان فراهم خواهد آمد. موعد مقرر اعلام نشده و گفته شده به سایت مرکز مراجعه شود! ما مراجعه کردیم و : دکتر علوی فاضل به روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: با توجه به افزایش ۲۸۶ رشته/محل جدید و ایجاد فرصت مجدد برای داوطلبان، اعلام اسامی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در چند روز آینده انجام می شود. علوی فاضل در ادامه افزود: این تأخیر به نفع داوطلبان خواهد بود و امکان پذیرش داوطلبان را در رشته/محل های بیشتری فراهم می سازد. معاون دانشگاه گفت: زمان دقیق اعلام نتایج از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد اما حدود تقریبی اعلام نتایج از ۱۳ شهریورماه به بعد خواهد بود. علوی فاضل در پایان به داوطلبان گفت: ما دغدغه و نگرانی های داوطلبان را درک می کنیم اما مطمئناً این اقدام در راستای رضایت بیشتر داوطلبان صورت گرفته است لذا از داوطلبان می خواهیم که خونسرد باشند و زمان دقیق اعلام نتایج را از طریق رسانه ها پیگیری کنند. قبول دارید خیلی قشنگ موضوع عوض کرده و تاریخ نگفته؟؟ |